Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:29

Συμμετοχή του Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη στον αγιασμό των σχολείων

Συντάκτης:

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρήσιμα εκπαιδευτικά εφόδια και όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, έδωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκεπτόμενος σήμερα σχολικές μονάδες της πόλης του Κιλκίς.

Στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς με καρποφόρα αποτελέσματα για την πρόοδό τους ενώ έκανε  ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν οι τελευταίοι και στην υποστήριξη που δέχεται η σχολική κοινότητα από το οικογενειακό περιβάλλον.

 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς τόνισε, τέλος, ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός σε όποια ανάγκη παρουσιαστεί καθώς στόχος της είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων.  

Ο Δήμαρχος Κιλκίς παρέστη στην τελετή αγιασμού του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 1ου Ενιαίου Λυκείου Κιλκίς.

Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι παρέστησαν επίσης στην τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης και οικισμών του Δήμου Κιλκίς.