Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 2:29:44 μμ
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:53

Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας στο δήμο Παιονίας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Παιονίας προς τιμή των Τριών Ιεραρχών η   «Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας».

Την ιδιαίτερη σημασία και αξία της γιορτής τόνισε με την ομιλία της, η εκπαιδευτικός Ιωάννα Καμπουρούδη. 

 

Στην συνέχεια η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Γουμένισσας έψαλλε ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Την τελετή χρωμάτισαν μουσικά οι μελωδίες πιάνου   της μουσικού Γιώτας Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου μας, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έπαινοι και δόθηκε αναμνηστικό  βιβλίο.

Τον Δήμαρχο  Κώστα Σιωνίδη που απουσίαζε για λόγους υγείας αναπλήρωσε   ο  Αντιδήμαρχος   Αθανάσιος Τζούρτζος που χαιρέτισε και την εκδήλωση. Τον συντονισμό επιμελήθηκε η εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη  ενώ παρευρέθησαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, διευθυντές και εκπαιδευτικοί σχολείων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος δημοτών.

Έκθεση εικόνων