Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018, 3:24:42 πμ

Εκπαίδευση

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 21:45

Χρωματισμός 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώνονται οι εργασίες εσωτερικού χρωματισμού του 2ου ΕΠΑΛ.

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 23:43

Σύσκεψη Γαβρόγλου με στελέχη και των τριών ΤΕΙ

Γράφτηκε από τον

Γράφαμε χθες ότι το θέμα της συγχώνευσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Σερρών και Καβάλας και συνακόλουθα η τύχη του παραρτηματος Κιλκίς, έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει καθώς παρεισέφρησε η εκ των υστέρων βούληση του ΕΙ Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στο εγχείρημα της συγχώνευσης.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 13:44

Το πόρισμα της "Επιτροπής Γαβρόγλου" για το ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Τη διατήρηση του υπάρχοντος τμήματος στο ΤΕΙ Κιλκίς προτείνει η "Επιτροπή Γαβρόγλου" με το πόρισμά της για τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ προσθέτει ως πρόταση και τη δημιουργία 4 Διετών Προγραμμάτων Κέντρου Κατάρτισης. Επισημαίνουμε πως πρόκειται για ΠΡΟΤΑΣΗ προς το υπουργείο Παιδείας, με το τελευταίο να είναι αυτό που θα λάβει τις τελικές του προτάσεις.

Ιδού και μια ευχάριστη εξέλιξη για το παράρτημα ΤΕΙ στο Κιλκίς στο γκρίζο φόντο που δημιούργησε η σχεδιαζόμενη συγχώνευση των ΤΕΙ Σερρών και Καβάλας με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου παρέμενε σε εκκρεμότητα η τύχη του.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στο Νέο Πάρκο του Κήπου,

Με το Κιλκίς στο περιθώριο με ευθύνη και δική του - στους ν. Καβάλας, Πιερίας και Δράμας η αντίδραση των τοπικών φορέων ήταν και έντονη και αποτελεσματική, όπως αποδεικνύεται- ολοκληρώθηκε το έργο της "Επιτροπής Γαβρόγλου" με τη συγκρότηση πρότασης για τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) και ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Καβάλα).

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η μείωση του αριθμού των μαθητών που κάθε χρόνο εισέρχονται στα σχολεία του νομού, ως απόρροια της δημογραφικής συρρίκνωσης και της γήρανσης του πληθυσμού του ν. Κιλκίς.

Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για σχολική χρονιά 2018-2019 με την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και Νταβίνα Φλορεντίν για τη δράση της μουσικοκινητικής

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 22:16

Το 2ο Γυμνάσιο ευχαριστεί

Γράφτηκε από τον

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον κ. Πέτρο Καρβουνίδη, όσο και την Αντιδήμαρχο καθαριότητας Αικατερίνη Ζιούτα-Γιαννακούλα και τον Αντιδήμαρχο πρασίνου Άκη Πιπερίδη, για την έγκαιρη και απρόσκοπτη μεταφορά των σχολικών βιβλίων στις σχολικές μας μονάδες.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 23:08

Ένας ευτυχής εγγονός κι ένας ευτυχέστερος παπούς Παπαδάκης

Γράφτηκε από τον

Ευτυχής παππούς ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Κώστας Παπαδάκης, που προχθές απένειμε ο ίδιος το βραβείο στον εγγονό του, στο Συνεδριακό Κέντρο, στην εκδήλωση της Μαθηματικής Εταιρείας.
Συγχαρητήρια στο μικρό, που κι αυτός είναι ευτυχής που πήρε από το… κοφτερό μυαλό του παππού!

Σελίδα 1 από 76