Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 8:13:00 μμ

Πολιτική

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Γ. Ανδρίτσο και τον Αναπληρωτή Διοικητή, υπεύθυνο για το Νοσοκομείο Γουμένισσας Ηλ. Ζάχαρη.
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 21:04

Γ. Φραγγίδης: Πλήγμα για το Πολύκαστρο η αποχώρηση της EUROBANK

Γράφτηκε από τον

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής:

Με αφορμή την απόφαση της Διοίκησης της Tράπεζας EUROBANK να διακόψει τη λειτουργία του Υποκαταστήματος που διατηρεί στο Πολύκαστρο εκφράζω ορισμένους αυτονόητους προβληματισμούς.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:55

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών στον Δήμαρχο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 23:34

Πρωινή Κιλκίς (22-1-2020): Ανέβασε τον πήχη ο Γιώργος Φραγγίδης

Γράφτηκε από τον

Πρωινή Κιλκίς (22-1-2020): Ανέβασε τον πήχη ο Γιώργος Φραγγίδης

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 20:11

Θ. Καράογλου: Το Κιλκίς είναι η "βιτρίνα" της Ελλάδας

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των περιοδειών που έχει ξεκινήσει στις Περιφερειακές Ενότητες της Βόρειας Ελλάδας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κιλκίς.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της αξιολόγησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 15:19

Με Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Γεωργαντάς

Γράφτηκε από τον

Τoν Υπουργό Κ. Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά και τη λοιπή ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης δέχθηκε, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 09:42

Παρέμβαση Αγαθοπούλου για το επίδομα γέννησης παιδιών

Γράφτηκε από τον

Στην ομιλία της ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα «Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις», η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα μιας σύγχρονης δημογραφικής πολιτικής, αλλά και στην αναποτελεσματικότητα κι  αδυναμία της κυβέρνησης της ΝΔ να χαράξει μια τέτοια πολιτική μέσω των  ημίμετρων που φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 21:32

Η ομιλία Γ. Φραγγίδη στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας

Γράφτηκε από τον

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, που με τιμάτε με την παρουσία σας σήμερα εδώ.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η συγκίνηση που βρίσκομαι ανάμεσα σε παλιούς και νέους φίλους. Κοιτάζοντάς σας στα μάτια, νιώθω χαρά και συγκίνηση που είμαι με όλους εσάς που, παράλληλα με τις μάχες της καθημερινότητας, δε λείψατε από τις μάχες της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Φραγγίδη.

Η μεγάλη αίθουσα του κέντρου «Θέατρο» γέμισε ασφυκτικά το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020, με 700 φίλους του Γιώργου Φραγγίδη να τιμούν την παρουσία και δράση του βουλευτή, στέλνοντας κι ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και για τον πολύπαθο χώρο της κεντροαριστεράς.

Σελίδα 1 από 407