Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 3:18:50 πμ

Πολιτική

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 15:58

Κάλεσμα Τονικίδη υπέρ ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης είναι ανάμεσα στα 120 άτομα από όλη τη χώρα που με ανακοίνωσή τους συστρατεύονται με το ΣΥΡΙΖΑ και προσκαλούν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα, την ερχόμενη Δευτέρα, στο ξενοδοχείο CARAVEL, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο λαϊκό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κορομηλιά, θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για οξυμένα προβλήματα του Κιλκίς, ειδικά στην Εκπαίδευση, την Υγεία και την Πρόνοια.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 22:25

Οι νέοι τομεάρχες στη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Γράφτηκε από τον
Με απόφαση του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ / ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Π.Ε.) ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ ορίζονται νέοι τομεάρχες στο Συμβούλιο της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ.
Η απόφαση:
Έχοντας υπόψη:
1. Την παρ. 3 του άρθρου 7 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος.

Ανακοινώθηκε από τη ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πάνου Σκουρλέτη, Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κιλκίς:

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

  • 6:00 μ.μ. Συνάντηση με την Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του Κόμματος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (4-12-2019α)

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 10:11

Με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Γαλλικού ο Γιώργος Φραγγίδης

Γράφτηκε από τον

Tην Τρίτη 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Φραγγίδη Γεωργίου με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Γαλλικού (που απασχολούν περίπου δύο χιλιάδες εργαζόμενους ) στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, είχε σήμερα συνάντηση με το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό των Κτηριακών Υποδομών Α.Ε., στα γραφεία της εταιρείας.

Στη συνάντηση, που έγινε σε συνέχεια της ενημέρωσης του Υφυπουργού από τη Δημοτική Αρχή Παιονίας, συζητήθηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών για την κατασκευή του τέταρτου διθέσιου νηπιαγωγείου Πολυκάστρου καθώς ενώ οι απαιτούμενες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, δεν παρουσιάστηκε καμία εξέλιξη.

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 08:06

Τιρεκίδης: Οι διαστάσεις του μεταναστευτικού-προσφυγικού

Γράφτηκε από τον

Το μεταναστευτικό- προσφυγικό είναι ένα εθνικό πρόβλημα με πολλές διαστάσεις όλοι το γνωρίζουμε.

Οι μηχανισμοί αποτροπής με φύλαξη των συνόρων θα λειτουργήσουν όπως ανέφερε ο πρόεδρός μας με  πρόγραμμα εξαγγελίας το οποίο γρήγορα θα υλοποιηθεί και θα έχει  αποτέλεσμα και επιτυχία. 

Το χρονίζον θέμα των Δίδυμων Καπναποθηκών του Κιλκίς συζητήθηκε την Παρασκευή 29/11  στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Στη Βουλή προσήλθε από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών ο Υφυπουργός κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο Βουλευτής χαρακτήρισε το συγκρότημα των Καπναποθηκών «αρχιτεκτονικό κόσμημα», που παραμένει αναξιοποίητο για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια, μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (3-12-2014)

Σελίδα 1 από 402