Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, 7:41:39 μμ

Πολιτική

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, θα βρίσκεται, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στην Έδεσσα, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής από τον οθωμανικό ζυγό.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Υφυπουργός θα κάνει δηλώσεις στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Σημεία ομιλίας Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπ. Υγείας «Σύσταση Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας»:

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 21:39

Στο πλευρό της Sharareh Khademi η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Γράφτηκε από τον

Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου παρευρέθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στον Άρειο Πάγο στην εκδίκαση της υπόθεσης της Sharareh Khademi. Το ελληνικό δικαστήριο τον Σεπτέμβρη αποφάσισε πρωτόδικα την έκδοσή της στο Ιράν, μετά από ένταλμα της Ιnterpol, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο άντρας της εις βάρος της, για ‘‘αρπαγή ανηλίκου’’, δηλαδή της κόρης της και για την πλαστογραφία του διαβατηρίου της.

“Το αίτημα για νέο Νοσοκομείο είναι ώριμο και ξεκίνησα ήδη τη διεκδίκησή του”.
Περισσότερο σαφής δεν θα μπορούσε να γίνει ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς επιβεβαίωσε πλήρως όσα πριν λίγες εβδομάδες αποκάλυψαν ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ περί ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του κ. Γεωργαντά για την κατασκεή νέου Νοσοκομείου.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Σε εστία εσωτερικής αναταραχής μεταλλάχθηκε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το θέμα που ανέκυψε με την ερώτηση-διαμαρτυρία του δημοτικού συμβούλου επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω", Δημήτρης Αγαθόπουλου σε συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου Κιλκίς περί αποκλεισμού των μαθητών του ν. Κιλκίς από το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων.

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας με μια όμορφη εκδήλωση τίμησε τον τέως βουλευτή και επί 30 χρόνια ενεργό πολιτικό στέλεχος του κόμματος, Θεόδωρο Πασσαλίδη, καθώς και τους εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Από την Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Φαίνεται πως η ΝΟΔΕ Κιλκίς, μετά και τις διευρύνσεις που επιδίωξε προς τα «δεξιά» της όλη την προεκλογική και μετεκλογική περίοδο, πέρα από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τους όρκους πίστης που θέλει να δώσει σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, διεκδικεί και την πρωτοκαθεδρία του αντικομμουνισμού στο Κιλκίς.

Ο κ. Φραγγίδης ήταν αρνητικός στην εικόνα που παρουσίασε η Βουλή με τις κενές υπουργικές θέσεις και την απουσία της ΝΔ από τη διαδικασία, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο «δεν τιμάει ούτε την πολιτική ούτε τη Δικαιοσύνη».

Από τη βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση προς τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας:

Στη δισέλιδη ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Κιλκίς, δε χώρεσε την άποψή της για την ορθότητα ή μη της κατατεθείσας ερώτησής μου για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και ειδικότερα για την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Α' Ζώνη.

Σελίδα 1 από 397