Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 12:20:23 πμ

Πολιτική

Ανακοίνωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής για τη Ναυτιλία, για τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη:

"Ερασιτεχνική η αντιμετώπιση του προβλήματος της Σαμοθράκης από την πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με το δυσκίνητο και αναποτελεσματικό επιτελικό κράτος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συστάθηκαν οι επιτροπές της Βουλής, οι οποίες ασχολούνται με το νομοθετικό έργο, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο καθώς και με ειδικά θέματα κατά περίσταση.

Η βουλεύτρια Ν. Κιλκίς, Αγαθοπούλου Ειρήνη – Ελένη, τοποθετήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργείου Υγείας.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 11:34

Δασάρχης Κιλκίς: «Ιδανική λύση είναι η μείξη των δασών»

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Προβληματισμός που σιγά σιγά εδραιώνεται στην επιστημονική κοινότητα είναι ότι τελικά σε όλα τα δάση μας, με ό,τι δυσκολίες έχει το εγχείρημα, θα πρέπει να πάμε σε μείξη, που έχει να κάνει και με την εισαγωγή πλατυφύλλων, που δεν είναι τόσο πυρόφιλα είδη επισημαίνει ο δασολόγος και δασάρχης Κιλκίς, Γιώργος Βούρτσας.

Η αντίληψη της Ν.Δ. για τις γυναίκες έχει υπονοηθεί από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη: Οι γυναίκες είναι για τις δουλειές του σπιτιού, για να γεννούν παιδιά, δεν επιθυμούν να ασχολούνται με τα κοινά

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 20:51

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 16:39

Εργαστήρι Πολιτικής στο Κιλκίς από τον Στέφανο Παραστατίδη

Γράφτηκε από Eidisis.gr

«Η προεκλογική καμπάνια που πέρασε αφήνει μια όμορφη αίσθηση. Φίλοι που συμμετείχαν και κάποιοι που δεν είχαν καν κομματικές αναφορές ζητούν να κάνουμε πράγματα, αναζητούν βιβλία με πολιτικό περιεχόμενο

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης
Διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Συντάγματος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο χηματισμός άμεσης εικόνας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα ειτουργικά προβλήματα που αναφέρθηκαν από τα συνδικαλιστικά σωματεία κατά την πρόσφατη διαβούλευσή τους με τον Υφυπουργό.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 13:23

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς,

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 09:44

Συμμετοχές βουλευτών του Κιλκίς σε κοινοβουλευτικές επιτροπές

Γράφτηκε από Eidisis.gr

Σε δυο επιτροπές συμμετέχει ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης και σε μια η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου ύστερα από τη σύστασή τους από τη Βουλή,

Σελίδα 1 από 392