Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 8:24:47 μμ

Πολιτιστικά

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 21:08

Γνωρίζοντας το νομό Κιλκίς: Πλατεία Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Γνωρίζοντας το νομό Κιλκίς: Πλατεία Πολυκάστρου.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 15:07

Τρισάγιο για τους Ήρωες της 25ης Μαρτίου

Γράφτηκε από τον
Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η πατρίδα μας την εθνική της παλιγγενεσία, τελέστηκε Τρισάγιο στο Ηρώο του Πάρκου - Κήπου Κιλκίς.

Η μικρή Μαρία από την Κύπρο έστειλε ένα μήνυμα στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο από την «καραμπίνα» και θέλει να φύγει ο κορωνοϊός.

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 19:39

Κιλκίς. Βρέχει στη φτωχογειτονιά...

Γράφτηκε από τον

Κιλκίς. Βρέχει στη φτωχογειτονιά...

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 19:17

Πρόσληψη 2 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη του ακόλουθου επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς» που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς αναστέλλει τη λειτουργία της για το κοινό μέχρι 10-4-2020. Οι υπάλληλοι της Εφορείας θα εργάζονται εκ περιτροπής και εξ αποστάσεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

Η εκπομπή "Στα θρανία" με την Πόπη Δημητριάδη παρουσιάζει ομορφιές του νομού Κιλκίς, από Δοϊράνη μέχρι Πάικο.

Οι Ενώσεις Εκδοτών και Δημοσιογράφων της χώρας απευθύνουν κάλεσμα σωτηρίας και του Τύπου από τη λαίλαπα του κορονοϊού:

Μένουμε σπίτι. Περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ψυχραιμία. Αντικειμενικότητα στην ενημέρωσή μας. Χωρίς fake news. Διαβάζουμε εφημερίδες. Ενημερωνόμαστε ΕΓΚΥΡΑ.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς υλοποιώντας τα επιπλέον μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού, όπως αυτά έχουν ληφθεί και εξειδικευθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τα συναρμόδια Υπουργεία, αποφάσισε και ανακοινώνει προς όλα τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ότι αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών του Λ.Ε.Κ., που είχε ορισθεί για την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020. Η αναβολή ισχύει μέχρι να αρθούν οι σχετικοί περιορισμοί.

Η γιορτή της 25ης Μαρτίου, ημέρα μνήμης της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, βρήκε τον Ελληνισμό στην κατάσταση «Γιορτάζουμε στο Σπίτι». Πράγματι σήμερα το πρωί χτύπησαν οι καμπάνες και  έγινε ο καθιερωμένος σημαιοστολισμός των σπιτιών. Κάποιοι μαθητές με τους γονείς και τους δασκάλους απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν, έψαλαν τον εθνικό ύμνο μέσω τηλεδιάσκεψης. Πρωτόγνωρα πράγματα.

Σελίδα 1 από 387