Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 3:46:28 πμ

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 12:01

Ομιλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης 'ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ', σας προσκαλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11.00, στο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, στην ομιλία της Μαρίας Τσιμπίδου, Δρος Αρχαιολογίας, «Ο Μακεδονικός Τάφος ΙΙΙ στον Άγιο Αθανάσιο. Συμπόσιο, Χρώμα και όνειρο στη γη των Μακεδόνων».

Tης ομιλίας θα προηγηθεί ξενάγηση στην περιοδική έκθεση του Μουσείου (10.30 – 11.00). Μουσική επιμέλεια και εκτέλεση: Σαξόφωνο Νάσκας.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 21:53

Βιώσιμες πόλεις: Από τη θεωρία στην πράξη

Γράφτηκε από τον

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών Κιλκίς είναι από εκείνους, τους ελάχιστους, συλλόγους που τιμούν το όνομά του εμπράκτως. Δεν περιορίζεται δηλαδή σε μια ατελεύτητη –κι αφόρητη- διακήρυξη αρχών και ευχολογίων για εκείνα που πρέπει να γίνουν από τρίτους πάντα.
Αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης του να διδάσκει δια των έργων του το σεβασμό σε έναν άλλο τρόπο ζωής, την προστασία του περιβάλλοντος, δομημένου και φυσικού.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 21:50

Το Αξιοχώρι τίμησε τον ιερέα του π. Θεόδωρο

Γράφτηκε από τον

Στο Αξιοχώρι οι κάτοικοι με μια σεμνή τελετή τίμησαν τον ιερέα τους π. Θεόδωρο Ελευθεριάδη για την εικοσαετή διακονία του στο χωριό τους!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, Άγγελο Αναστασιάδη,και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Δημήτριο Ψαρρα, καθώς και όλους τους κατοίκους για την παρουσία τους.

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 20:08

"Χριστούγεννα Παντού" από το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε την εορταστική συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς  με τίτλο «Χριστούγεννα παντού», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7.00μ.μ. , στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Συμμετέχουν τα σχήματα του Ωδείου:

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (6-12-2014)

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»  σας προσκαλεί στην εκδήλωση «ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ, ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΚΑ» που θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00μμ. το απόγευμα στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς. 

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 14:33

Χριστούγεννα στην Παιονία 7/12/2019 έως 5/1/2020

Γράφτηκε από τον

Συνδημότες, συνδημότισσες.

     Οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και ο δήμος παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τον τίτλο <<Χριστούγεννα στην Παιονία>>, που διοργανώνει για όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες, αλλά κυρίως για τα παιδιά της Παιονίας.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ: Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν πλήρως & ισότιμα στην καθημερινότητα της ζωής! 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Η 3η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία, γιορτάστηκε στο Κιλκίς με αθλητικά και βιωματικά παιχνίδια που έπαιξαν μαζί τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς με τους μαθητές του 3ου, 4ου, 7ου,8ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και με τους αθλητές του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου(Π.Α.Σ.) ‘’Αετός’’.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, ως μέλος του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σας ενημερώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Βιωματικά Σεμινάρια για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Σελίδα 1 από 361