Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 1:11:54 πμ

Σχόλια

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 21:58

Δεν χαρίστηκε ο Γκουντενούδης!

Γράφτηκε από τον

Τη βασιλόπιτά του έκοψε η δημοτική παράταξη «Παιονία Ισχυρή» του Χρήστου Γκουντενούδη, το περασμένο Σάββατο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 21:32

Δουλεύουν στην Ελληνική Λύση

Γράφτηκε από τον

 Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ο Βελόπουλος και οι βουλευτές του. Προφανώς ενημερώνονται από τοπικά στελέχη άξια, όπως η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και ευρωβουλευτής Παρθένα (Νούλα) Σαββίδου, που καταγράφγουν κάθε τοπικό θέμα και το στέλνουν στην κεντρική ηγεσία.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 21:50

«Πάγωμα» αντιδράσεων για τα διόδια Πολυκάστρου

Γράφτηκε από τον

Τα έργα για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην αερογέφυρα Πολυκάστρου, που θα πληγώσουν την τοπική κοινωνία, δεν έχουν σταματήσει.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 22:39

Επιτέλους, βρήκε στέγη η Αρχαιολογική Υπηρεσία του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ύστερα από - πόσους άραγε;- άγονους διαγωνισμούς για τους οποίους μάλιστα και ενημερώσαμε, ο τελευταίος απέβη καρπερός. Και η Αρχαιολογική θα στεγαστεί στο κέντρο - επίκεντρο της πόλης τους Κιλκίς, επί της 21ης Ιουνίου γωνία Καμπάνη στην πολυκατοικία που είναι διαγωνίως έναντι της Πλατείας Ειρήνης.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:03

Πρώτα γενέθλια της υποψηφιότητας Δ. Αγαθόπουλου...

Γράφτηκε από τον

«Τα χρόνια περνάνε, το στοίχημα είναι να περνάνε χαρούμενα και δημιουργικά. Προσωπικά, όσα χρόνια της ενήλικης ζωής μου ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς, προσπάθησα να λειτουργώ -σαν επαγγελματίας του χώρου της υγείας και σαν άνθρωπος- για το κοινό καλό.

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 21:40

Κόβει πίτα και ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον

Με ανοιχτή εκδήλωση και μετά μουσικής θα κόψει την βασιλόπιτά του ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της αριστεράς μπλέκει με βασιλόπιτες στο Κιλκίς.

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 21:38

Ντροπή, ντροπή, ντροπή…!

Γράφτηκε από τον

Από το 1974 μέχρι σήμερα περάσανε πέντε υπουργοί και πάνω από 10 βουλευτές ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ. Και για αυτόν τον τρισάθλιο χώρο του Νοσοκομείου Κιλκίς που καθώς μπαίνεις αναγράφει στην πινακίδα «Έκτακτα περιστατικά» δεν έπραξαν απολύτως τίποτα.

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 22:54

Λείπει ο Φλωρίδης

Γράφτηκε από τον

"Επανεκκίνηση ή λουκέτο" τιτλοφορεί το άρθρο του για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιώργος Φλωρίδης με αφορμή και τα όσα τραγελαφικά σημειώνονται τον τελευταίο καιρό. (αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πριν από ημέρες και δημοσιεύθηκε στην ΠΡΩΙΝΗ).

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 19:29

Συνεχίζουν να μας αντιγράφουν ασύστολα..!

Γράφτηκε από τον

Είναι πολύ απλό. Βλέπουν την είδηση στην ιστοσελίδα των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, την παίρνουν και την ανεβάζουν στη δική τους σελίδα, χωρίς να αλλάξουν ούτε ΜΙΑ λέξη, από τον τίτλο μέχρι και το κείμενο. Μέχρι και την είδηση για τις εκλογές στο σύλλογο συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. αντέγραψαν με το γνωστό ...μαχητικό τρόπο!

Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:31

Τον χαβά της η Τράπεζα

Γράφτηκε από τον

Υπάρχουν τα σύγχρονα συστήματα με το e-banking, το mobile app, τα 4 ΑΤΜ στην ευρύτερη περιοχή, το v-banking για τις επιχειρήσεις, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το ΑΤΜ μέσα στο Πολύκαστρο, κι αν απαιτείται φυσική παρουσία στο τέλος τέλος το Κιλκίς απέχει μόνο 32 χιλιόμετρα.

Σελίδα 1 από 535