Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, 12:21:35 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:59

Διαψεύδει ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Γράφτηκε από τον

Επειδή για περισσότερες από μια φορές αναφέρθηκε από τον κ. Παύλο Τονικίδη το όνομα του Νίκου Κωνσταντινίδη ως του φυσικού αυτουργού της κατάθεσης υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή την ίδια δικαιολογία προέβαλε στην τελευταία συνάντησή του με οχτώ νεοεκλεγέντες συμβούλους του, κάναμε το αυτονόητο: απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 12:33

Ιντζέλης και Θωμαΐδης σε θέσεις κλειδιά στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί θεσμικά τον δεύτερο τη τάξη σε κάθε δήμο, με πρώτο βεβαίως το δήμαρχο.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκπροσωπεί όλο το δημοτικό συμβούλιο και είναι κάτι αντίστοιχο του προέδρου της Βουλής.

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 22:32

Η Δοϊράνη αλλιώς!

Γράφτηκε από τον

Έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τότε που βρεθήκαμε στη Δοϊράνη –για λίγο κρασί και γευστικό γριβάδι- μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Βεργίδη.
Στην κουβέντα που είχαμε για τις ανάγκες και το μέλλον της Δοϊράνης, είχα επισημάνει την ανάγκη πως τα όποια έργα θα έπρεπε να έχουν ως βάση και πυρήνα την τσιμεντένια προβλήτα και την σταθερή παραλιακή γραμμή από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο. Είχαμε προτείνει, αν δεν μπορούσαν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τότε να γίνει μια οικονομική παρέμβαση στην προβλήτα, με φωτισμό, παγκάκια και ξύλινα σκέπαστρα.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 16:43

Να πάει στην Περιφέρεια η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη κατά σειρά προκήρυξη έκανε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για να βρει στέγη (στο κέντρο του Κιλκίς!) στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, η οποία εδώ και πέντε χρόνια στεγάζεται (προσωρινά) στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 22:20

Με υπογραφή Μητσοτάκη

Γράφτηκε από τον

Γράφαμε με την επιλογή του ακόμα ως υφυπουργού ότι ο Γ. Γεωργαντάς φέρει το βαρύ της πολιτικής εποπτείας και ελέγχου του κυβερνητικού έργου

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 09:50

Όταν μειώνεται ο ΦΠΑ και δεν πέφτει καμιά τιμή

Γράφτηκε από τον

Καιρό τώρα θέλω να σχολιάσω τα αποτελέσματα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Μείωση επί Τσίπρα εδώ και δυο τρεις μήνες.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 23:08

Κατανοητή απόλυτα η συμμετοχή του

Γράφτηκε από τον

Σε δυο κοινοβουλευτικές επιτροπές της Βουλής που συστάθηκαν πρόσφατα συμμετέχει ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 13:20

Εκ φύσεως και παιδείας

Γράφτηκε από τον

Λένε πως ο έχων εξουσία Έλλην για να κυβερνήσει ή να διοικήσει οφείλει να δείχνει το δεσποτικό του πρόσωπο και πάντως να υπενθυμίζει τρις της ώρας ότι αυτός είναι ο άρχων.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 10:04

Το μέλλον είναι όλο δικό του

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στην πρώτη άλλωστε συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. ωστόσο ο Γιώργος Αναστασιάδης προκάλεσε ισχυρή αίσθηση

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 20:22

Ησυχάστε να ησυχάσει κι ο κόσμο

Γράφτηκε από τον

Μακροσκελής έως κανονικό "σεντόνι" η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Ν.Δ. μετά την πρώτη συνεδρίασή της όπου καταγράφεται και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
Με το συμπάθειο, αλλά κάπως νωρίς δεν ξεκίνησε η "αλληλογραφία" με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ; Και με το "καλημέρα" άντε αρχίσαμε την κριτική στην αντιπολίτευση; Κοιτάξτε εσείς τι θα προσφέρετε στον τόπο κι αφήστε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος κρίθηκε. Σειρά σας τώρα.
Και προπάντων: Αφήστε τον κόσμο να ανασάνει λίγο... Τρεις μήνες μόνο για αντιπαραθέσεις διαβάζει κι ακούει. Πολλές μάλιστα και ...εσωτερικές. Νισάφι πια.

Σελίδα 1 από 530