Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019, 7:43:33 μμ

Σχόλια

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 23:13

Με υπογραφή Σωτήρη Πατσιούρα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στην Ελλάδα έγινε στο Κιλκίς, με μεγάλη επιτυχία, αποδεικνύοντας πως και θέλουμε και μπορούμε. Αυτό το πρωτάθλημα όμως έχει ονοματεπώνυμο: Σωτήρης Πατσιούρας. Δικαιολογημένα λοιπόν ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης τίμησε στην έναρξη τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (Ράντσο).

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 21:47

Ευχαριστούμε τον Τόλη!

Γράφτηκε από τον

ΧΡΥΣΑΛΙΣ, το παλιό Μεταξουργείο της Γουμένισσας, το οποίο η Μητρόπολη Γουμένισσας κάνει το παν για να αξιοποιηθεί, να αναδειχθεί και να μετατραπεί σε έναν πολυχώρο δημιουργίας και πολιτισμού.
Ο χώρος έχει αποκτήσει μια ζωντάνια, αλλά να σταθούμε σ’ αυτό που ο πατέρας Χριστόδουλος -ψυχή της όλης προσπάθειας- επισημαίνει:

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 22:25

Εξαφάνιση λαθροϋλοτομίας. Αύξηση των δασών στο νομό!

Γράφτηκε από τον

Τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι έχει βάλει το Δασαρχείο Κιλκίς στους λαθροϋλοτόμους.
Οι επίμονες, αλλά και επικίνδυνες προσπάθειες του δασάρχη Κιλκίς, Γιώργου Βούρτζα, και των υπαλλήλων του Δασαρχείου έχουν πιάσει τόπο και η λαθροϋλοτομία στα όρια του δήμου Κιλκίς έχει χτυπηθεί σε ποσοστό 90%!

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 21:58

Μόνο οι ...Πινέληδες στις απεργίες

Γράφτηκε από τον

Για να μην πλανώνται λανθασμένες εντυπώσεις. Προφανώς και το Κιλκίς συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν για την παρελθούσα Τρίτη η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Συμμετείχε δηλαδή όπως συμμετέχει σε κάθε απεργία. Συμβολικά, ήσυχα, σχεδόν νοερά.

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 22:17

Ξεκούδουνη στήριξη

Γράφτηκε από τον

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή άλλων τινών ιλαρών και ευτράπελων...από εκείνα που χρωμάτισαν την (παρα)πολιτική ζωή του Κιλκίς σχετικά πρόσφατα:
Γράψαμε ότι την υποψηφιότητα του καταγάλανου Δημάρχου Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου, για την προεδρία της ΚΕΔΕ στηρίζουν από το ν. Κιλκίς οι επίσης καταγάλανοι δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας Δημήτρης Κυριακίδης και Κώστας Σιωνίδης καθώς και ο Παύλος Τονικίδης. Σε μια ολίγον πολιτικά ακαταλαβίστική στήριξη για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται. Πλην όσων, εντός του συνδυασμού, δεν θέλουν να καταλάβουν.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 22:43

Είμαστε ωραίοι και πληρώνουμε!

Γράφτηκε από τον

Δυο έργα προκηρύχθηκαν για την παραλία της Δοϊράνης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Για το ένα, το μεγάλο, που αφορά την ανάπλαση της παραλίας –από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο- σας είχαμε ενημερώσει.
Το «μικρό» έργο, που θα πρέπει και να προηγηθεί, αφορά την κοπή των δένδρων που βρίσκονται μέσα στην κοίτη της λίμνης και στην ίδια περιοχή. Τα περισσότερα από αυτά τα δένδρα έχουν πέσει μέσα στο νερό και δημιουργούν τεράστια προβλήματα.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 22:52

Δουλευόμαστε διαχρονικά!

Γράφτηκε από τον

Άντε πάλι τα ίδια. Αυστηρό μήνυμα, λέει, προς πάντα ενδιαφερόμενο, έστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Να σταματήσουν διότι αλλιώς θα παταχθούν, οι παράνομες εισαγωγές γάλακτος για την παρασκευή της ελληνικής φέτας.
Κατόπιν του αυστηρού μηνύματος Βορίδη είναι βέβαιο ότι οι παρανομούντες τρομοκρατήθηκαν. Όπως παραμένουν ακόμα τρομοκρατημένοι όσοι διακρίθηκαν στην αισχροκέρδεια από τα αυστηρά μηνύματα προκατόχων υπουργών .
Έτσι να δουλευόμαστε για να περνά και η ώρα...

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 22:21

Αφεντικά οι της ΜΚΟ

Γράφτηκε από τον

Στο καμπ της Νέας Καβάλας κουμάντο κάνει μια ΜΚΟ εκ Δανίας προερχόμενη. Οι οποίες ΜΚΟ, όπως μέχρι τώρα ξέρουμε, θα πρέπει να αποχωρήσουν το 2020. Είναι από τα παράξενα τούτης της χώρας, σε έναν στρατιωτικό χώρο, ο οποίος φυλάσσεται από την ελληνική Αστυνομία και δεν σου επιτρέπεται η είσοδος, κουμάντο να κάνει μια ξένη ΜΚΟ. Και το Υπουργείο Άμυνας προκηρύσσει τους διαγωνισμούς σίτισης των προσφύγων αλλά δεν πληρώνει αυτό.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 23:18

Να σεβαστούν τα παιδιά!

Γράφτηκε από τον

Είναι πολλά τα παράπονα που φθάνουν στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό μας για το γεγονός πως ο καθένας μπορεί να μπαίνει σε ένα σχολείο και να τραβά βίντεο και φωτογραφίες τους μαθητές και στη συνέχεια να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο!
Εχουν δίκιο οι γονείς να διαμαρτύρονται, γιατί και στο Κιλκίς το πράγμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:28

Άφαντοι οχταμηνίτες

Γράφτηκε από τον

Και μια που λέμε για το Δήμο Παιονίας. Ταραχή έπεσε, μαθαίνουμε, στις τάξεις ορισμένων εκ των οχταμηνιτών που δεν είχαν και ιδιαίτερη έφεση στην εργασία.
Και καθώς άρχισαν οι έλεγχοι στα παρουσιολόγια και φούντωσαν κάτι περίεργες φήμες για οχταμηνίτες τελούντες υπό καθεστώς αφάνειας, το πράμα άρχισε να σφίγγει.

Σελίδα 1 από 531