Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 7:45:12 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Το έβδομο καταγεγραμμένο κρούσμα κορονοϊού εντός των ορίων του ν. Κιλκίς βεβαιώθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eidisis.gr, ογδοντάχρονος με βαριά αναπνευστικά προβλήματα εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 13:24

Το Νοσοκομείο Γουμένισσας καταγγέλλει παραπληροφόρηση

Γράφτηκε από τον

Παρότι δεν αφορά σε δημοσιεύματα των εφημερίδων μας, ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, καταχωρίζουμε την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Γουμένισσας με την οποία καταγγέλλεται παραπληροφόρηση σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα.

Αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, χαμόγελα αισιοδοξίας και ενθουσιασμό  έρχεται να σκορπίσει μία σημαντική χειρονομία ζωτικής σημασίας για το  Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας. Αυτό που συμβαίνει στα μεγάλα Αστικά Νοσοκομεία - Κέντρα Αναφοράς συνέβη  και στο δικό μας.

Οριστικά εκτός κινδύνου μετά και τις επαναληπτικές εξετάσεις ενός γιατρού και δυο νοσηλευτών της Μαιευτικής. Αρνητικές στον κορονοϊό, πλήρης απολύμανση κλινικών, δρόμων εξωτερικών χώρων και...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.Βεργίδης Ανδρέας και η Π.Ε. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. (ΚΟΝ.Β.Α.)»  για την ευγενική και γενναιόδωρη διάθεση προϊόντων της εταιρείας.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:56

Covid-19: Στους 79 οι νεκροί - 1.755 κρούσματα στην Ελλάδα

Γράφτηκε από τον

Συνολικά 1.755 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 12:35

Αχρείοι λαθροϋλοτόμοι κουρσεύουν τα δάση του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι οι αχρείοι των καιρών. Ή καλύτερα οι αχρείοι παντός καιρού. Αυτοί που κάθε χρόνο κουρσεύουν τα δάση μας, υλοτομώντας παράνομα μεγάλες εκτάσεις και διοχετεύοντας την παράνομη ξυλεία στο “νόμιμο” εμπόριο, όπως κατά καιρούς έχουν καταγράψει οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ, κυρίως για τον ορεινό όγκο των Κρουσίων.

Στην μάχη κατά του κορονοϊού και του περιορισμού της διασποράς του στην κοινότητα έχει μπει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες βιομηχανία με έδρα το Κιλκίς που άλλαξε το αντικείμενο της παραγωγής της και κατασκευάζει ασπίδες πρόσωπου για το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς των νοσοκομείων της χώρας μας.

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 13:49

Κρούσματα μαυραγοριτισμού στη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η διαβόητη φυλή των Μαυραγοριτών έδρασε και στη Λαϊκή του Κιλκίς σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου. Την ώρα που λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία τα αγροτικά προϊόντα παραμένουν απούλητα στα χωράφια, και θα περίμενε κάποιος τουλάχιστον να μην αυξάνονται οι τιμές στον καταναλωτή και μάλιστα σε λαϊκή αγορά, σήμερα συνέβη το πρωτοφανές στη Λαϊκή του Κιλκίς:

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 23:57

Οι 'Εθελοντές Νοσοκομείου Κιλκίς' θέλουν τη στήριξη όλων

Γράφτηκε από τον

Το προσωπικό του νοσοκομείου για να λειτουργήσει στις δύσκολες αυτές συνθήκες χρειάζεται εξτρά μέτρα προστασίας, μάσκες ειδικού τύπου, γυαλιά, στολές. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας αυτοί οι άνθρωποι να παραμείνουν υγιείς και μάχιμοι για τη δική μας προστασία. 

Σελίδα 1 από 1004