Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018, 10:15:02 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 20:21

Ο Γιάννης Αλίρης ευχαριστεί την Ορθοπεδική Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Χρόνια τώρα διαπιστώνουμε δυσλειτουργία των δύο Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του Νομού μας. Αναφέρομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στο Γενικό νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Παιονίας. Αυτά οφείλονται στην κακή πολιτική για την υγεία του αρμόδιου Υπουργείου.
Πάντοτε λέγαμε πως αυτά τα ιδρύματα υπάρχουν και λειτουργούν χάρη στο φιλότιμο γιατρών και λοιπού προσωπικού. Την προηγούμενη εβδομάδα στην ανακαινισμένη Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς χειρουργήθηκε η σύζυγος μου Αικατερίνη Αλίρη.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 23:25

Συγχαρητήριο για την Ορθοπεδική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Εδώ και πάνω από έναν μήνα ταλαιπωρήθηκα από ισχυρά προβλήματα με τη μέση μου, με ισχυρούς και αφόρητους πόνους. Επισκέφθηκα τρεις φορές το Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Κιλκίς. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη φορά που πήγα ήμουν αρνητικά προδιατεθειμένος έχοντας στο μυαλό μου τη μέση εικόνα των δημόσιων Νοσοκομείων μας.

Ο αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Τσάγκαλος ανέλαβε διοικητής της διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς και της Π.Υ. Κιλκίς, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Γιαννιτσών.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 21:22

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΑΓΓΕΛΙΕΣ: Προσφορά εργασίας

Γράφτηκε από τον

Ζητείται χειριστής κλαρκ ή βοηθός χειριστή κλαρκ σε βιομηχανία στην Αξιούπολη.

Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ.: 23430-20640, ώρες 8.00-16.00.

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΑΒ απαντά στην καταγγελία του αντιδημάρχου Παιονίας και πυροσβέστη κ. Γαρόπουλου, που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα», ο οποίος παρουσίασε φωτογραφίες πυροσβεστών να τον μεταφέρουν από τον θάλαμο του νοσοκομείου ως ιδιωτικό αυτοκίνητο στο παρκινγκ του νοσοκομείου, για να μεταβεί στο σπίτι του στη Γοργόπη, μετά την αποθεραπεία του και την άρνηση του ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο για αυτήν τη διακομιδή.

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς, σημειώνοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 23:41

Τη συκιά και τα μάτια σας!

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή την επιστολή του κ. Γιώργου Ηλιάδη προς το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, και την πρότασή του για αναγραφή στις πινακίδες ονοματοδοσίας οδών και πλατειών της πόλης μιας μικρής επεξήγησης του ονόματος, καταθέτω την απόλυτη συμφωνία μου, προσθέτοντας πως μια επίσκεψη στην Κομοτηνή θα έπειθε γι’ αυτό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Το υπουργείο Υγείας προκήρυξε τις επτά θέσεις γιατρών, με την ειδικότητα της γενικής ιατρικής ή παθολογίας για τη λειτουργία της Τοπικής Ομάδας Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) στο Κιλκίς.

Η προκήρυξη αφορά όλες τις Τ.ΟΜ.Υ. της χώρας και συνολικά 953 γιατρούς. Η αίτηση κατατίθεται μόνο ηλεκτρονικά προς το Υπουργείο. Σύμφωνα με την προκήρυξη η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 22 Ιουνίου και ώρα 23:59, ωστόσο πληροφορίες της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς αναφέρουν πως μάλλον θα δοθεί παράταση μιας εβδομάδας.

Σελίδα 1 από 882