Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018, 7:17:45 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Έχουμε μια καλή και μια κατά συρροήν κακή είδηση. Η καλή αφορά στο δρόμο της εισόδου Κιλκίς και συγκεκριμένα στο τμήμα μέχρι τον κόμβο του Μαυρονερίου. Είναι πανέτοιμος, ηλεκτροδοτήθηκαν οι φωτεινοί σηματοδότες από τη ΔΕΗ- το τελευταίο εμπόδιο- κι αν δεν κυκλοφορούμε ακόμα στον εντυπωσιακό δρόμο είναι επειδή πρέπει να γίνουν εγκαίνια, να κοπούν κορδέλες κ.ο.κ.

Με την διαμεσολάβηση του οφθαλμίατρου, φίλου και συμμαθητή κ. Τσιραμπίδη Νάσου, χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού από το Οφθαλμιατρικό Κέντρο Ophthalmica της Θεσσαλονίκης προς το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς. Σε σχετική αναφορά της η διοίκηση του Οφθαλμιατρικού κέντρου εξήρε τον κοινωνικό ρόλο του ΚΙΦ Κιλκίς, η φήμη του οποίου έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια του νομού.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 21:37

Στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δημήτρης Κυριακίδης

Γράφτηκε από τον

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, έλαβε μέρος στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3,4,5 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 20:28

Ευπρόσδεκτοι στο Σ.Σ. Μουριών οι 225 πρόσφυγες στο ξενοδοχείο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η έλευσή τους σε ξενοδοχείο του Σ. Μουριών να προκάλεσε αντιδράσεις, αναφορικά με το έλλειμμα ενημέρωσης των θεσμικών φορέων του δήμου, ωστόσο μετά από τρεις εβδομάδες φιλοξενίας, αποδεικνύεται ότι οι πρόσφυγες όχι μόνο δεν προκάλεσαν την αντίδραση της εκεί τοπικής κοινωνίας, αλλά αναγνωρίζεται η συνεισφορά τους στην τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 09:55

Διακοπές υδροδότησης στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς Γ. Καπέτα (μετά τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου με κατεύθυνση την αστυνομία), Ελλησπόντου, Στρωμνίτσης (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Δημάδη, Μεσημβρίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Μ. Ταμπάκη (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Φιλιππουπόλεως (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Ροδόπης (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Αμπέλων (από Γ. Καπέτα μέχρι Παπαθεοφίλου), Γ. Σεφέρη (από Γ. Καπέτα μέχρι Ν. Παναγιώτου), Ποσειδώνος (από Δημάδη μέχρι Ν. Παναγιώτου), Μεσημβρίας (από Δημάδη μέχρι Ν. Παναγιώτου), καθώς και στο δρόμο προς Ποταμιά από Αμπέλων μέχρι το τέλος του δικτύου, ότι τις ημέρες Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης λόγω τμηματικών συνδέσεων του νέου δικτύου ύδρευσης με το υφιστάμενο επί της οδού Γ. Καπέτα.

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 21:17

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Γράφτηκε από τον

Στη σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη μετακίνηση μεταναστών, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, χθες το μεσημέρι, στους Ευζώνους.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες, ένας, 30χρονος αλλοδαπός και 23χρονη αλλοδαπή, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο οι 3 αλλοδαποί υπέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπών Αρχών, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Καλοκαίρι του 2019 θα εγκατασταθεί ο εργολάβος, βάλτε και 2-3 χρόνια για την κατασκευή του εστωτερικού δικτύου, οπότε αν όλα πάνε καλά ίσως από το 2022 δούμε φυσικό αέριο και στο Κιλκίς. Αφού χάσαμε το τρένο της πιλοτικής χρήσης του άπό φέτος.
Ιδού η σχετική είδηση όπως τη μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε πείσμα των προεκλογικών δεσμεύσεων μιας σειράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχοντος του τότε στελέχους και νυν αρμόδιου Υπουργού Γιώργου Σταθάκη, ο διαγωνισμός για έρευνα και εκμετάλλευση χρυσού σε περιοχές των Κρουσίων παραμένει και τώρα ενεργός, αφού  κανείς υπουργός της νυν κυβέρνησης δεν τόλμησε να τον ακυρώσει! Το σχολιάσαμε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και την Τετάρτη στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 21:52

Δωρεά στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με την διαμεσολάβηση του οφθαλμιάτρου, φίλου και συμμαθητή, Θανάση Τσιραμπίδη, χορηγήθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού από το Οφθαλμιατρικό Κέντρο Ophthalmica της Θεσσαλονίκης προς το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 908