Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 11:47:10 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 22:00

Θερμές ευχαριστίες στην Πυροσβεστική από τον κ. Γιάννη Αδαμόπουλο

Γράφτηκε από τον

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω δημόσια τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες τόσο της Γουμένισσας όσο και του Κιλκίς για την ταχύτατη ανταπόκρισή τους σε κλήση μας την περασμένη Κυριακή όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μπαλκόνι κατοικίας μου που ενοικιάζω στο Πολύκαστρο.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 21:58

Εκδικάστηκε στο Σ.τ.Ε. η προσφυγή του Δήμου Ωραιοκάστρου

Γράφτηκε από τον

Ύστερα από δυο αναβολές (Δεκεμβρίου,Ιανουαρίου) εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου η προσφυγή του Δήμου Ωραιοκάστρου κατά της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος για την χωροθέτηση δανειοθαλάμου απόληψης γαιώδους υλικού από την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία του δρόμου Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.

Συνελήφθη χθες (21 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 56χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 800 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς αναμένεται να τοποθετηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ο κιλκισιώτης κ. Δημήτρης Χαραλαμπίδης, άριστος γνώστης του νομού και της Διεύθυνσης, την οποία υπηρετεί για πολλά χρόνια.

Τη δυνατότητα πρόσβασης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας παρέχει δωρεάν σε νοικοκυριά δεκατριών οικισμών του Δήμου Κιλκίς που έχουν ασθενές τηλεοπτικό σήμα η Γεν. Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής.  Η Γεν. Γραμματεία θα παρέχει δωρεάν ειδικό εξοπλισμό σε νοικοκυριά των  οικισμών Μεταλλικού, Αγίου Αντωνίου, Άνω και Κάτω Θεοδωρακίων Κοκκινιάς, Μελισσουργειού, Μονολιθίου, Παλατιανού, Παροχθίου, Ποντοκερασιάς, Τριποτάμου,  Παλαιού Γυναικοκάστρου, Χέρσου και Αγίου Χαραλάμπους με την προϋπόθεση ότι οι κάτοικοί τους είναι μόνιμοι.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 09:00

Διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς το πρωί της Πέμπτης

Γράφτηκε από τον

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις οδούς Αριστείδου, Αθηνών, Αισχύλου, Βυζαντίου, Αριστοτέλους, Φιλίππου, Ξενοφώντος, Κορίνθου, Πλάτωνος (μεταξύ Αριστείδου και  Καραολή Δημητρίου, Διογένους (μεταξύ Αριστείδου και Αθηνών), Ηπείρου και Κοραή (μεταξύ Αισχύλου και Καραολή Δημητρίου), Κλειστού και της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ Περικλέους και Βυζαντίου), καθώς και στις αντίστοιχες περιοχές επέκτασης νότια της Μ. Αλεξάνδρου, ότι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου με το παλαιό δίκτυο επί της οδού Φιλίππου.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 21:11

Ο Σύλλογος συνταξιούχων ΟΤΑ για τις αγωγές

Γράφτηκε από τον

Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι των ΟΤΑ
Όπως γνωρίζετε δικαστικές αποφάσεις καθώς και αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. έχουν κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις, καθώς και την πλήρη κατάργηση των δώρων και του επιδόματος αδείας.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με χωρική και επιχειρησιακή ευθύνη στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο του Κιλκίς, διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ , ΕΣΠΑ 2014-2020,  «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ : ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 23:33

Γρίπη είναι θα περάσει

Γράφτηκε από τον

Η και πανευρωπαϊκή έξαρση της γρίπης άδειασε τα ράφια των Φαρμακείων και του Κιλκίς από τα εμβόλια κατά της νόσου. Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα υπήρχε επάρκεια εμβολίων, ωστόσο η παρατεινόμενη και λόγω καιρικών συνθηκών έξαρση της νόσου επέβαλε φέτος και το δεύτερο, μέσα στο Φεβρουάριο, εμβολιασμό ευπαθών ομάδων πληθυσμού, όταν συνήθως η δεύτερη δόση του εμβολίου σε κανονικές περιόδους δεν επιβαλλόταν.

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 23:00

Στο ίδιο έργο θεατές: Η ΠΟΕΔΗΝ στο κυνήγι των σοβάδων...

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Αλήθεια τι φταίει, τι μεσολάβησε, τι άλλαξε ώστε το τελευταίο διάστημα το Νοσοκομείο μας να είναι ξανά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ πανελληνίως αλλά και στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στα τηλεοπτικά δίκτυα η εικόνα ενός τριτοκοσμικού Νοσοκομείου με άθλιες υποδομές και συνθήκες εργασίας;

Σελίδα 1 από 920