Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 1:43:11 μμ
Παυλίδης Θεόδωρος

Παυλίδης Θεόδωρος

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:55

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ 6-0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Μετά και το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2018 για τα χάλια του Νοσοκομείου μας, το σκορ του αγώνα Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κιλκίς- Διοικητής, είναι 6-0 υπέρ των εργαζομένων. Το σκορ είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.
Ο κ. Διοικητής μάλλον θα πρέπει να πάρει την άγουσα προς τα α π ο δ υ τ ή ρ ι α.

Γράφει ο  Θεόδωρος Παυλίδης.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ
Όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο, στον παράπλευρο δρόμο από Μακεδονική Κεραμοποιία μέχρι στρατιωτικό αεροδρόμιο, οι ''αρμόδιοι'' εμφύτευσαν απλώς ρυθμιστικές πινακίδες τροχαίας και τις άφησαν στο έλεος του ανέμου.

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ
Για τον οδοντίατρο Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Γιώργο Περπερίδη, ότι και να πεί κανείς είναι λίγο.
Παρέλαβε ένα Κέντρο Υγείας συνήθους ελληνικής πραγματικότητος και το ανύψωσε σε λίγα χρόνια σε πρότυπο Νοσηλευτικό Κέντρο προσομοιάζον με Νοσοκομείο. Και θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες Νοσοκομείου, αν το κράτος θα ήταν σε θέση να του προσφέρει ανάλογες χορηγίες νοσοκομειακού επιπέδου (Ιατρικό-Νοσηλευτικό Προσωπικό και υποδομές Νοσοκομείου).

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 21:36

Η Τουρκία των αντιφάσεων

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης.

Με αφορμή την πρόσφατη επιστροφή μου από την Τουρκία, παραθέτω παρακάτω κάποιες σκέψεις από το 8ήμερο ταξίδι στην Κων/λη-Άγκυρα που αναπόφευκτα γεννιούνται σε κάθε επισκέπτη, λόγω της αντιφατικότητας που επικρατεί σ’ αυτήν την χώρα σε ό,τι αφορά την πολιτική της, την οικονομία της, την κοινωνία της και την καθημερινότητά της.

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρεθώ στην κηδεία του Παναγιώτη Φλωρίδη, διότι ήμουν στο εξωτερικό. Οφείλω όμως δημόσια να κατευοδώσω τον αγαπητό Παναγιώτη στο ταξίδι της αιωνιότητας που επέλεξε.

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 22:29

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ στους καιρούς της παντοκρατορίας τους, πήρανε κοντά 500 εκατομμύρια τραπεζικά δάνεια, χωρίς καμία εμπράγματη εγγύηση. Την μοναδική εγγύηση που έβαλαν, ήταν οι κομματικές επιδοτήσεις που ΘΑ έπαιρναν από το Δημόσιο, δηλαδή από την τσέπη μας.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 23:53

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης.

 

ΑΠΟΡΙΕΣ Ι
Λογαριασμός μου της ΔΕΥΑΚ Νο2481957.Αξία νερού 0,30 με πληρωτέο ποσό 18 ευρώ
Λογαριασμός μου της ΔΕΥΑΚ Νο 2528683 Αξία νερού 14,10 με πληρωτέο ποσό 59 ευρώ
Λογαριασμός μου της ΔΕΥΑΚ Νο 2482229 Αξία νερού 2,10 με πληρωτέο ποσό 18 ευρώ.

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 22:19

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

 

Γράφει ο Θεόδωρος Παυλίδης.

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ
Πριν γίνει η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, πάντα προς Ασπροβάλτα- Καβάλα, πήγαινα με το αμάξι μου από την πλευρά της Μεγ. Βόλβης. Κι έτσι αναγκαστικά γινόμουν μάρτυς της θέας των όρθιων βράχων πριν το χωριό Νυμφόπετρα, οι οποίοι (βράχοι) συντηρούν τον δικό τους μύθο. Πέραν όμως των βράχων ΟΥΔΕΝ. Και γι’ αυτό άλλωστε δεν σταματούσε κανείς για να απολαύσει το θέαμα.

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Διαβάστε τι πράματα και θάματα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  (μέσω της ΑΥΓΗΣ 2-8-2018) λίγες μέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές.

1) Άμεσα μέτρα για την επιτάχυνση των διαδικασιών κατεδάφισης 2.500 αυθαιρέτων σε δασικές περιοχές και 700 σε αιγιαλούς της Αττικής.

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 20:15

Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα

Δύσκολα τα τελευταία χρόνια να διαβάσω κείμενα εκτός ιστορικού ενδιαφέροντος. Βιογραφίες όμως και βιβλία με τοπικό ενδιαφέρον περιοχών, τα διαβάζω ευχαρίστως. Και πάντως, ποτέ δεν λείπει το καινούργιο βιβλίο δίπλα στο κομοδίνο μου. Τελειώνει το ένα, αρχίζω το άλλο.

Σελίδα 1 από 15