Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 2:44:43 μμ
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 20:17

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το βλέμμα στραμμένο  στο μήνυμα των ημερών, που πλησιάζουν, το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενημερώνει και σας προσκαλεί για τις εκδηλώσεις - δραστηριότητες που ετοιμάζουν οι μαθητές του.

1) Παρασκευή 20 /12

- 10.30  : Επίσκεψη στο Γηροκομείο Κιλκίς  με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και δώρα που εκφράζουν το σεβασμό στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

- 12.00 Επίσκεψη στο Παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με κάλαντα, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά που τους Άγιες αυτές ημέρες νοσηλεύονται στον αντίστοιχο τομέα του Νοσοκομείου.

 

- 17.30 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις οδούς γύρω από το σχολείο με τη συμμετοχή του μουσικού τμήματος , της χορωδίας και τα  αναμμένα φαναράκια στο χέρι σε ανάμνηση παλαιότερων εποχών, που είναι ζωντανές στη μνήμη  των παλαιότερων και τις ψυχές  των πιο νέων.

 2) Δευτέρα 23/12

- 9.30 Εκκλησιασμός και παρουσίαση του Ύμνου της Αγάπης από την Α  προς Κορινθίους Επιστολή, μετά το πέρας της λειτουργίας,  σε 10 διαφορετικές γλώσσες. Η αξιοποίηση διαφορετικών γλωσσών,  που η μια έρχεται να συμπληρώσει την άλλη,  έχει σημειολογικό χαρακτήρα, καθώς προβάλει την ανάγκη αδελφοσύνης των ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες, αλλά με ένα κοινό στόχο την ΑΓΑΠΗ.

11.00 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε τοπικούς φορείς.