Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 1:59:24 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 22:43

Είμαστε ωραίοι και πληρώνουμε!

Γράφτηκε από τον

Δυο έργα προκηρύχθηκαν για την παραλία της Δοϊράνης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Για το ένα, το μεγάλο, που αφορά την ανάπλαση της παραλίας –από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο- σας είχαμε ενημερώσει.
Το «μικρό» έργο, που θα πρέπει και να προηγηθεί, αφορά την κοπή των δένδρων που βρίσκονται μέσα στην κοίτη της λίμνης και στην ίδια περιοχή. Τα περισσότερα από αυτά τα δένδρα έχουν πέσει μέσα στο νερό και δημιουργούν τεράστια προβλήματα.

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 22:52

Δουλευόμαστε διαχρονικά!

Γράφτηκε από τον

Άντε πάλι τα ίδια. Αυστηρό μήνυμα, λέει, προς πάντα ενδιαφερόμενο, έστειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Να σταματήσουν διότι αλλιώς θα παταχθούν, οι παράνομες εισαγωγές γάλακτος για την παρασκευή της ελληνικής φέτας.
Κατόπιν του αυστηρού μηνύματος Βορίδη είναι βέβαιο ότι οι παρανομούντες τρομοκρατήθηκαν. Όπως παραμένουν ακόμα τρομοκρατημένοι όσοι διακρίθηκαν στην αισχροκέρδεια από τα αυστηρά μηνύματα προκατόχων υπουργών .
Έτσι να δουλευόμαστε για να περνά και η ώρα...

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 22:21

Αφεντικά οι της ΜΚΟ

Γράφτηκε από τον

Στο καμπ της Νέας Καβάλας κουμάντο κάνει μια ΜΚΟ εκ Δανίας προερχόμενη. Οι οποίες ΜΚΟ, όπως μέχρι τώρα ξέρουμε, θα πρέπει να αποχωρήσουν το 2020. Είναι από τα παράξενα τούτης της χώρας, σε έναν στρατιωτικό χώρο, ο οποίος φυλάσσεται από την ελληνική Αστυνομία και δεν σου επιτρέπεται η είσοδος, κουμάντο να κάνει μια ξένη ΜΚΟ. Και το Υπουργείο Άμυνας προκηρύσσει τους διαγωνισμούς σίτισης των προσφύγων αλλά δεν πληρώνει αυτό.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 23:18

Να σεβαστούν τα παιδιά!

Γράφτηκε από τον

Είναι πολλά τα παράπονα που φθάνουν στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό μας για το γεγονός πως ο καθένας μπορεί να μπαίνει σε ένα σχολείο και να τραβά βίντεο και φωτογραφίες τους μαθητές και στη συνέχεια να τις ανεβάζει στο διαδίκτυο!
Εχουν δίκιο οι γονείς να διαμαρτύρονται, γιατί και στο Κιλκίς το πράγμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:28

Άφαντοι οχταμηνίτες

Γράφτηκε από τον

Και μια που λέμε για το Δήμο Παιονίας. Ταραχή έπεσε, μαθαίνουμε, στις τάξεις ορισμένων εκ των οχταμηνιτών που δεν είχαν και ιδιαίτερη έφεση στην εργασία.
Και καθώς άρχισαν οι έλεγχοι στα παρουσιολόγια και φούντωσαν κάτι περίεργες φήμες για οχταμηνίτες τελούντες υπό καθεστώς αφάνειας, το πράμα άρχισε να σφίγγει.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 19:20

Τα συγχαρητήρια του Κωστή Χατζηδάκη

Γράφτηκε από τον

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τις Σέρρες και την εκεί μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων (ΜΕΑ Σερρών). Ενθουσιάστηκε με όσα είδε και σε δήλωσή του ανέφερε:
Αυτό που έγινε στις Σέρρες είναι η σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:12

Ο καλύτερος πρόεδρος και με τη βούλα Μητσοτάκη

Γράφτηκε από τον

Αυτός είναι ο ορισμός της υψηλότερης δυνατής αναγνώρισης. Εκεί που συσκέπτονταν στο Επιμελητήριο οι Γαλάζιοι (του κλιμακίου της Ν.Δ. που επισκέφθηκε το Κιλκίς την Τρίτη) λαμβάνει το λόγο ο γραμματέας οργανωτικού και - προσέξτε παρακαλώ- διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Στέλιος Κονταδάκης και προτρέπει την ομήγυριν δείχνοντας τον ημέτερο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο: Χειροκροτήστε παρακαλώ τον καλύτερο πρόεδρο ΝΟΔΕ όλης της χώρας!
Κοκκίνισε ο Μηνάς, παρότι ακραιφνής Γαλάζιος, αλλά έχω την φρικτή υποψία πως μερικοί συναγωνιστές του ...μαύρισαν.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 22:59

Διαψεύδει ο Νίκος Κωνσταντινίδης

Γράφτηκε από τον

Επειδή για περισσότερες από μια φορές αναφέρθηκε από τον κ. Παύλο Τονικίδη το όνομα του Νίκου Κωνσταντινίδη ως του φυσικού αυτουργού της κατάθεσης υποψηφιότητας του κ. Τονικίδη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και επειδή την ίδια δικαιολογία προέβαλε στην τελευταία συνάντησή του με οχτώ νεοεκλεγέντες συμβούλους του, κάναμε το αυτονόητο: απευθυνθήκαμε στον κ. Νίκο Κωνσταντινίδη.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 12:33

Ιντζέλης και Θωμαΐδης σε θέσεις κλειδιά στο δήμο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί θεσμικά τον δεύτερο τη τάξη σε κάθε δήμο, με πρώτο βεβαίως το δήμαρχο.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκπροσωπεί όλο το δημοτικό συμβούλιο και είναι κάτι αντίστοιχο του προέδρου της Βουλής.

Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 22:32

Η Δοϊράνη αλλιώς!

Γράφτηκε από τον

Έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τότε που βρεθήκαμε στη Δοϊράνη –για λίγο κρασί και γευστικό γριβάδι- μαζί με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Αν. Βεργίδη.
Στην κουβέντα που είχαμε για τις ανάγκες και το μέλλον της Δοϊράνης, είχα επισημάνει την ανάγκη πως τα όποια έργα θα έπρεπε να έχουν ως βάση και πυρήνα την τσιμεντένια προβλήτα και την σταθερή παραλιακή γραμμή από το Μουσείο Λίμνης μέχρι το Τελωνείο. Είχαμε προτείνει, αν δεν μπορούσαν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, τότε να γίνει μια οικονομική παρέμβαση στην προβλήτα, με φωτισμό, παγκάκια και ξύλινα σκέπαστρα.