Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:32:29 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 21:20

Πως τα φέρνει η ζωή!

Γράφτηκε από τον

Πως τα φέρνει η ζωή!
Τη δεκαετία του ’80, όταν το τότε στέλεχος του ΚΚΕ, Νίκος Κοτζιάς, μιλούσε στις πανεπιστημιουπόλεις, τα φοιτητικά αμφιθέατρα αναστέναζαν, κατακλύζονταν από φοιτητές, όχι μόνο του ΚΚΕ.
Ο Νίκος Κοτζιάς και ο Μίμης Ανδρουλάκης ήταν τότε τα νεαρά στελέχη της αριστεράς που γοήτευαν τους νέους. Εκπληκτικοί ρήτορες, μαχητικοί κατά του συστήματος και των ρεφορμιστών, επαναστάτες με τα όλα τους…

Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2016 20:24

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια

Γράφτηκε από τον

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδια
Εδώ κι ένα χρόνο από τον ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας είχαν δεσμευτεί -και επισήμως διακηρύξει- πως θα προκηρύξουν την κατασκευή δεύτερου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Κιλκίς για να καλυφθούν οι ανάγκες του δήμου Κιλκίς, καθώς ο κορεσμένος ήδη ΧΥΤΑ λειτουργεί με …ενέσεις.

Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 20:30

Τώρα τρέχουν για τα εμβόλια των προσφύγων!

Γράφτηκε από τον

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Κ.Υ. Πολυκάστρου για τον εμβολιασμό των προσφύγων με την συμμετοχή στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερυθρού Σταυρού Φινλανδίας, που διαμένουν στο Κιλκίς.
Όπως είχαμε αποκαλύψει μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί μόνο ο πρώτος εμβολιασμός του τριπλού στους πρόσφυγες των Κέντρων Φιλοξενίας του Χέρσου και της Νέας Καβάλας.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 22:35

Υπεύθυνη στάση

Γράφτηκε από τον

Θα θυμάστε τις - δυστυχώς όχι και τόσο- πρωτοφανείς δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του Βέλγου πρωθυπουργού πριν κάμποσους μήνες. Η απαράδεκτη και πέραν πάσης δεοντολογίας αυτή εκτροπή κίνησε το ενδιαφέρον της Δικαιοσυνης, ο σχετικός φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή και την περασμένη εβδομάδα συνέβη το απαράδεκτο: Οι βουλευτές ψήφισαν τη μη άρση της ασυλίας του κ. Νικολόπουλου, με δυο λαμπρές εξαιρέσεις από τη Ν.Δ. Τον ημέτερο Γιώργο Γεωργαντά και το βουλευτή Κεφαλογιάννη.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 22:15

Το γράμμα του νόμου...

Γράφτηκε από τον

Η σύλληψη μιας 24χρονης κοπέλας, γιατί μοίραζε ενημερωτικά φυλλάδια, για την πανελλαδική κατάληψη στα σχολεία, στην είσοδο του 2ου Λυκείου Κιλκίς, δεν είναι από αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα στο Κιλκίς. Το να οδηγείται στο αυτόφωρο μια νέα κοπέλα είναι από αυτά που δεν πρέπει να συμβαίνουν στο Κιλκίς, ούτε και σε κανένα σχολείο της χώρας.

Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 21:05

Συνεδρίαση της …συγγνώμης!

Γράφτηκε από τον

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει …κόλαση με την αντιπαράθεση να χτυπά κόκκινο!
Προχθές, όποιος έπαιρνε το λόγο ζήταγε και μια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 21:36

Έχασε το ΠΑΣΟΚ την έδρα στους δασκάλους

Γράφτηκε από τον

Δυο αιρετοί εκλέγονται από τους δασκάλους στο ΠΥΣΠΕ του νομού και παραδοσιακά οι θέσεις μοιράζονταν ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. (ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ).
Στις προχθεσινές εκλογές για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ έχασε τη θέση του αιρετού και την κέρδισε η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ,

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 22:33

Η προαγωγή σε Αντιστράτηγο έγινε το 2002;

Γράφτηκε από τον

Τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου τίμησε η Πολιτεία με προαγωγή του σε αντιστράτηγο, τον ύπατο στρατιωτικό βαθμό δηλαδή, σε μια εκδήλωση που έγινε στον Ακρίτα το περασμένο Σάββατο με την παρουσία των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου.

Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 20:47

Μεροκάματα στους πρόσφυγες!

Γράφτηκε από τον

Παλιότερα ήταν οι Αλβανοί μετανάστες που πρόσφεραν την εργασία τους με φθηνό μεροκάματο ιδιαίτερα σε αγρότες, κτηνοτρόφους και εργολάβους οικοδομών.

Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 19:58

Με σφραγίδα Τσαντάκη

Γράφτηκε από τον

Τη σφραγίδα του αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δημήτρη Τσαντάκη, φέρει η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση για τον Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα, με την παρουσία των υπουργών Αμυνας Ελλάδας και Κύπρου.
Ο Δ. Τσαντάκης έχει πάρει στην πλάτη του το θέμα ανάδειξης του Ιστορικού Μουσείου του Γρηγόρη Αυξεντίου στον Ακρίτα και μέχρι τα τώρα δικαιώνεται απόλυτα.