Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:28:28 μμ

Σχόλια

Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 20:10

Τουλάχιστον ας «καθαρίσει» ο Παράδεισος

Γράφτηκε από τον

Διάβασε το άρθρο μου με τίτλο «Η βλακεία ως απολύτως ασυγχώρητο αμάρτημα» ο δικηγόρος και καλός φίλος Θεόδωρος Παυλίδης και έπεμψε γραφή.  Ιδού τι γράφει:
Αγαπητέ Θεόφιλε
1) Η βλακεία είναι ακατανίκητη. Δεν πολεμιέται
2) Δεν είσαι σαφής αν την θεωρείς αμάρτημα ή αδίκημα (στα νομικά έγκλημα)Διότι το μεν αμάρτημα είναι εκκλησιαστικό αδίκημα και τιμωρείται από τον .....Θεό, ενώ το έγκλημα είναι παράβαση νόμου και τιμωρείται από τους ανθρώπους. Ο δικός σου Ιερώνυμος, ως άνθρωπος της εκκλησίας μάλλον στα αμαρτήματα θα την κατέτασσε.

Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 19:49

Οι συνεπώνυμοι του… Γεωργίου

Γράφτηκε από τον

Σύγκρυο τον έπιασε τον Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη και δεν είχε κι άδικο. Διότι κάποια στιγμή ο Δήμαρχος Παιονίας βρέθηκε να έχει στο πλάι του δυο ...γόνους του Παπαδόπουλου, στή σύσκεψη που συγκάλεσε με τους συλλόγους γονέων προκειμένου να ενημερωθούν για το τι θα γίνει με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 20:38

Περί λιστών γενικώς και αορίστως

Γράφτηκε από τον

Διεξήχθη στη Βουλή η πολυδιαφημισμένη συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης για την διαπλοκή με ονόματα και διευθύνσεις, όπως είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση.
Να πούμε ότι προσέθεσε πολλά σε όσα ήδη γνωρίζαμε; Θα ήταν υπερβολικό. Αυτό που έμεινε και εντυπωσίασε ήταν η σφοδρότητα με την οποία αντάλλαξαν κατηγορίες ακόμη και προσωπικές αιχμές οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 23:03

Μητέρα ή μητριά;

Γράφτηκε από τον

Προς γνώσιν… Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την πρόσληψη 500 καθηγητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατανέμοντας τους σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης. Μεταξύ αυτών και 10 καθηγητές  στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών) το μητρικό δηλαδή ΤΕΙ του παραρτήματος Κιλκίς.

Κυριακή, 09 Οκτώβριος 2016 21:47

Τσογγίδης vs Σισμανίδη

Γράφτηκε από τον

“Είναι άχαρο να απαντώ σε ανώνυμους κύκλους που δήθεν πρόσκεινται στο Δήμαρχο Κιλκίς, όπερ μεθερμηνεύεται ότι πρόκειται για χαλκεία ανακριβών ειδήσεων και πληροφοριών που τις διασπείρουν χωρίς να τις υπογράφουν, χωρίς να παραβλέψω και το γεγονός ότι οι μεγάλοι ηγέτες απαξιούν οι ίδιοι να απαντούν σε ενυπόγραφα κείμενα ή δημοσιεύματα, αλλά βάζουν τους υποτακτικούς τους αν υπάρχουν κι αυτοί ή είναι αποκυήματα φαντασίας να δίνουν ανώνυμους ισχυρισμούς!

Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 20:53

Η εξήγηση της μη πρόσκλησης

Γράφτηκε από τον

Όντως δεν προσκλήθηκε από τον Δήμαρχο στη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης (προσυμβούλιο) την περασμένη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσογγίδης. Εξάλλου ήταν γνωστό από πολλές πηγές.

Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 20:54

Τα χημικά της …Αριστεράς και το δάκρυ των συνταξιούχων

Γράφτηκε από τον

Μου είναι παντελώς αδιάφορο το αν μετά τα θλιβερό περιστατικό με τη χρήση χημικών κατά των συγκεντρωμένων συνταξιούχων της Αθήνας, έδωσε ή δεν έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός να σταματήσει η χρήση τους κατά εργαζομένων και συνταξιούχων. Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν διατάχθηκε ή όχι ΕΔΕ, μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο υπουργός (χωρίς να παραιτηθεί την ίδια στιγμή).

Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 20:13

Τραγικός απολογισμός στην ΠΑΘΕ

Γράφτηκε από τον

Επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς για την ανάγκη βελτίωσης της ΠΑΘΕ (Εύζωνοι - Θεσσαλονίκη) απέστειλε ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, μετά το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο αυτό και το χαμό ενός 23χρονου στρατιώτη.
Στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συζητήθηκε και το θέμα αυτό. Από την πλευρά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Κώστα Σιωνίδη, υπήρξε βεβαίως ταύτιση θέσεων με το δήμαρχο.

Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2016 20:03

Αναδιάρθρωση καλλιεργειών με …φυτείες χασίς

Γράφτηκε από τον

Γράφει και ξαναγράφει σε παράπλευρες στήλες ο Θεοφύλακτος Παγλαρίδης για την ανάγκη αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών στο νομό και στη χώρα μας, για την ανάγκη ανάπτυξης δυναμικών καλλιεργειών που θα μπορούν να στηρίζουν την αγροτική οικογένεια.

Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2016 10:06

«Να εξαφανιστεί το Συριάκι»!

Γράφτηκε από τον

Ένα μικρό προσφυγάκι από τη Συρία γράφτηκε αυτές τις ημέρες σε Νηπιαγωγείο του νομού μας. Τρισχαριτωμένο το μικρό, με την καρδιά του όμως ραγισμένη και πονεμένη από τα συντρίμμια του πολέμου και της βίαιης ξενιτιάς, βρέθηκε να παίζει μαζί με τα άλλα παιδάκια του νηπιαγωγείου και να επικοινωνεί άριστα με τη γλώσσα του σώματος, με τον τρόπο που μόνο τα παιδιά τούτου του πλανήτη γνωρίζουν.