Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, 3:37:24 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 21:05

Στα καζίνο όμως και με τα πόδια

Γράφτηκε από τον

Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ επισκεφθήκαμε τις τελευταίες ημέρες δυο φορές την περιοχή Ευζώνων-Ειδομένης όπου οι αγρότες έστησαν το μπλόκο τους.  Και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασιν  δεκάδες άτομα να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και να περνούν με τα πόδια τα σύνορα για να επισκεφθούν τους ναούς της τύχης στη Γευγελή.

Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 20:53

Να τους έχει ο Θεός γερούς

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας της Βόρειας Ελλάδας η εξάρθρωση του κυκλώματος παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων  ποτών  - στην πιάτσα αποκαλούνται «μπόμπες».
Είναι μια  χρόνια «πληγή» που απειλεί την υγεία των παιδιών μας (και τη δική μας) πέραν της πτυχής της ως οικονομικού εγκλήματος.

Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 20:46

70.000 παιδιά στα σχολικά γεύματα (Η ΟΥΝΡΑ ξανάρθε!)

Γράφτηκε από τον

Πανηγυρίζει η κυβερνητική «ΑΥΓΗ» η  πρωινή  εφημερίδα ντε της «αριστεράς», γιατί ξαναρχίζει το πρόγραμμα σίτισης μαθητών. 70.000 παιδιά λέει θα συμμετέχουν φέτος  στα σχολικά γεύματα.
Μου ήρθε στο μυαλό η ΟΥΝΡΑ (UNRA =United Nations Relief and Rehabilitation Administration). Θυμόμαστε όλοι των δεύτερων και τρίτων –ήντα τη «βοήθεια» που διένειμαν η κυβέρνησις, και οι βασιλείς σε συνεργασία με το παρακράτος της δεξιάς της υπαίθρου (ΜΑΥ, Τάγματα Ασφαλείας κ.λ.π.), αφού πρώτα μας γά----ν επί έτη.

Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017 20:01

Ο Σίμος της Καλίνδριας

Γράφτηκε από τον

Είναι από τις ειδήσεις που χαιρόμαστε να τις ακούμε και να τις γράφουμε. Ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Γαλανάκης από την Καλίνδρια ήρθε στα γραφεία των εφημερίδων μας για να μας μεταφέρει μια είδηση, μικρή και …ασήμαντη, αλλά τόσο μεγάλη, τόσο αξιόλογη.
Υπάρχει ένας αγαπητός πολίτης-κάτοικος της Καλίνδριας που το τελευταίο διάστημα, εθελοντικά και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, έχει ρίξει πολύ δουλειά, κάνοντας αγνώριστα τα κοιμητήρια του μικρού χωριού. Καθάρισε με επιμονή μέσα κι έξω από τα κοιμητήρια, έκανε καινούργια την περίφραξή τους, με πολλές ώρες δουλειάς και χωρίς ούτε ένα ευρώ για τον κόπο του.
Ο λόγος, για τον αγαπητό σε όλους Σίμο Χαλυβόπουλο, που κατοικεί στην Καλίνδρια και πάντα προσφέρει στο χωριό και στην κοινωνία, αυτός και η οικογένειά του.
Εύγε του!

Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 20:53

Την έκαναν όλοι τη... δουλειά τους

Γράφτηκε από τον

Έχουν το δίκιο τους οι καταστηματάρχες όταν καμιά φορά – εξαιτίας κυρίως  αλληλοκαταγγελιών- καλούνται να ξηλώσουν απλές κατασκευές (ανεμοθωράκια) ή για επιλεκτική εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος.
Τα γράψαμε κι άλλοτε με αφορμή διαμαρτυρίες τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 19:50

Περί σημαίας

Γράφτηκε από τον

Εχει γίνει μέγα θέμα στο διαδίκτυο, το γιατί στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας είχαν κολλήσει επάνω στην Ελληνική σημαία την φωτογραφία του Μητσοτάκη!
Είδε κάποιος μια φωτογραφία, έκανε ένα σχόλιο και μετά το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ πήραν φωτιά… Εγκαλώντας μάλιστα τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Αδωνι Γεωργιάδη, ομιλητή της εκδήλωσης, για τα …πατριωτικά του αισθήματα!

Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 22:14

Ευαισθησία

Γράφτηκε από τον

Ευαισθησία
Θα θυμάστε το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε πριν δυο μήνες για τις άθλιες συνθήκες ζωής μιας μάνας με το γιό της στην Αντιγόνεια.
Χαιρόμαστε διότι επιδείχθηκε ευαισθησία, κινητοποιήθηκαν κάποιοι και η μάνα βρίσκεται ήδη στο Γηροκομείο Κιλκίς, ενώ εντός των ημερών θα φιλοξενείται εκεί και ο γιος της.
Μακάρι κάθε που γράφουμε για κάποιο εξόφθαλμο πρόβλημα ή αδικία να επιδεικνύεται ανάλογη κινητοποίηση.

Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 20:32

Τυχερή η Φύσκα

Γράφτηκε από τον

Οι αγρότες σιτοπαραγωγοί της Φύσκας που η σοδειά τους  καταστράφηκε  από την κακοκαιρία τον περασμένο καλοκαίρι θα αποζημιωθούν προσεχώς. Τον ερχόμενο μήνα, όπως δεσμεύτηκε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά στη Βουλή.

Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 23:27

Θέρμανση με… δόσεις

Γράφτηκε από τον

Κρυοπαγήματα θα πάθουν οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μιας και το μεγάλο κτήριο θερμαίνεται με… δόσεις και για λιγοστές ώρες. Το πετρέλαιο είναι λιγοστό και αποφασίστηκε η κεντρική θέρμανση να περιοριστεί. Ετσι, τα ηλεκτρικά σώματα ανάβουν στα πόδια των εργαζομένων για ν’ αντιμετωπιστεί το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 21:12

Αυτοσαρκασμός

Γράφτηκε από τον

Με ρωτάνε κι εμένα οι δημοσιογράφοι, όταν καμιά φορά βρίσκομαι στην τηλεόραση – ξέρετε σπάνια βρίσκομαι εγώ στην τηλεόραση, σήμερα ήμουν άρρωστος γι’ αυτό δεν βγήκα, αύριο πρωί πρωί θα είμαι στον Αυτιά…
Κάπως έτσι αυτοσαρκάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο στο Κιλκίς στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ.
Και δοθέντος ότι καθημερινά βρίσκεται στα κανάλια, ο σαρκασμός έπιασε τόπο. Ο κόσμος αχνογέλασε. Οντως την Κυριακή ήταν στον... Αυτιά!