Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024, 9:53:25 μμ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 13:44

H ELVIAL αργυρός χορηγός στα βραβεία ελληνικής αρχιτεκτονικής 2023

Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής συμπλήρωσαν 14 χρόνια συνεχόμενης διεξαγωγής και σηματοδότησαν για ακόμη μια χρονιά την πολυτάλαντη πλευρά της αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στον χώρο του Μουσείου Μπενάκη, η ELVIAL ως αργυρός χορηγός συμμετείχε στην εκδήλωση και έζησε μαζί με τους συμμετέχοντες τη μοναδική αυτή γιορτή της αρχιτεκτονικής.

 

Τα Ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία αποδεικνύουν χρόνο με τον χρόνο ότι όχι μόνο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού αλλά και ότι το design και οι καινοτομίες που φέρνουν εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις, το στυλ και το περιβάλλον της χώρας μας.

Αυτό ήταν εμφανές στα κτήρια που βραβεύτηκαν αλλά και όλες τις υπόλοιπες συμμετοχές που για φέτος έφτασαν τις 226, περισσότερες από ποτέ. 

Η ELVIAL αντιπροσωπεύοντας τον κλάδο του αλουμινίου και σχεδιάζοντας συστήματα αλουμινίου παραμένει σημαντικός παράγοντας και συνδετικός κρίκος στην κατασκευή αλλά και τη σχεδίαση νέων κτιρίων.

Στο περίπτερό μας στον χώρο των βραβείων είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε προϊόντα τα οποία μας έχουν ήδη καταξιώσει στην αγορά αλλά ταυτόχρονα και μια γκάμα από νέα συστήματα αλουμινίου τα οποία έρχονται για να προσθέσουν ακόμη περισσότερες επιλογές σε design και τεχνολογία. 

Με τη σειρά μας θέλουμε να συγχαρούμε τον φορέα DOMa για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τους τελικούς νικητές για τα εξαιρετικά τους έργα αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την αξιέπαινη δουλειά που παρουσίασαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με ανυπομονησία για την επόμενη χρονιά.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πραγματοποιημένο Έργο

Metaxa Liknon. Μουσείο στη Σάμο, Ανατολικό Αιγαίο

Νέα Αρχιτεκτονική Σε Υφιστάμενο Κτήριο (Ισοβαθμία)

Spolia. Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Ψυχικό, Αττική

AREA 

ΚΑ-ΜΑ-ΡΑ. Αποκατάσταση κτηρίου στη Μάνη, Πελοπόννησος

Z-Level

Επέκταση της Ανωτάτης Σχολής Τεχνών και Σχεδίου της Γενεύης, Ελβετία

Sujets Objets

Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα

Εξοχικός κήπος με δωμάτιο στην Κέα, Κυκλάδες

Αλέξανδρος Φωτάκης, Nicoletta Caputo

Μελέτη 

Κρεματόριο στην Πάτρα, Αχαΐα

Θεοκλής Καναρέλης

Βραβείο Συναδέλφων

Πραγματοποιημένο Έργο

Homa Vagia. Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στη Σέριφο, Κυκλάδες

MOLD Architects

Μελέτη

Παλλόμενα χωρικά ανάλογα στο Πόρτο Χέλι, Αργολίδα

Αλέξανδρος Γράβαλος, Αναστασία Νάκη