Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, 10:30:56 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:52

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την  Πέμπτη  15 Ιουνίου 2017 έγιναν οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία  Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ.
Στο νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της « ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:50

Προσφορές στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σε μια κίνηση γεμάτη ανθρωπιά προς την τρίτη ηλικία προχώρησε ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ», ο οποίος προσέφερε κουβέρτες, στο Παράρτημα Κιλκίς (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η προσφορά του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας (ΕΥΚΡΑΝΤΗ), δείχνει πως ορισμένοι άνθρωποι δεν ξεχνούν την τρίτη ηλικία και εμπράκτως βρίσκονται κοντά τους.

Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:46

Δόκιμοι πυροσβέστες στην Π.Υ. Γουμένισσας

Γράφτηκε από τον

Μέσα στα πλαίσια της «Σχολής Πυροσβεστών» της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρουσιάσθηκαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στο κατάστημα της Π.Υ. Γουμένισσας οι δύο πρωτοετείς Δόκιμοι Πυροσβέστες, με καταγωγή από τον Δήμο Παιονίας, και εντάχθηκαν στο δυναμικό της Υπηρεσίας για την «πρακτική τους εκπαίδευση».

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 21:16

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα

Γράφτηκε από τον

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την 13η Ιουνίου 2017 υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης ¨Αυτοδιαχείριση¨ η οποία θα επιφέρει επιτέλους ηρεμία στον ταραγμένο χώρο των Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς.

Οι  Ευρωπαίοι (μαζί  με τους απανταχού ανά την Ελλάδα Φουλατζικιώτες),  με  εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017  στον Ευρωπό, τίμησαν   τη μνήμη  των   σφαγιασθέντων  και  σκοτωθέντων   από  τους  Τούρκους  προγόνων τους  στις  Αλησμόνητες  Πατρίδες τους,  το Φούλατζικ  της Μ. Ασίας  και  την Τσαντώ της  Ανατολικής  Θράκης,

Άβδηρα, Ελλάδα. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 παραδόθηκε και τέθηκε σε λειτουργία ειδική ράμπα SEATRAC, για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) στην παραλία Αβδήρων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης.

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 09:58

Χασίς χοντρικής

Γράφτηκε από τον

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν  το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουνίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 2 ημεδαποί 39 και 40 ετών, για πώληση κάνναβης.

Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 09:57

Με αποξηραμένο και τρία δενδρύλλια χασίς

Γράφτηκε από τον

Συνελήφθη  το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουνίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 63χρονος ημεδαπός, κ

Στα πλαίσια των διαφόρων δραστηριοτήτων και της κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, στις 13-05-2017