Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 5:05:27 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 22:29

Εφυγε απροειδοποίητα ο Ανδρέας Αγτζίδης

Γράφτηκε από τον

Το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου έφυγε απροειδοποίητα ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ, ο σύζυγος, ο πατέρας και ο παππούς μας.

Ήταν ο αρχαιότερος της δεύτερης γενιάς μιας οικογένειας προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής και των τρομακτικών εξελίξεων που συγκλόνισαν όλη την περίμετρο της Μαύρης Θάλασσας κατά την εποχή εκείνη.

Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 11:31

Στις 4 Μαρτίου συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Μετά τα συλλαλητηρία για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, σειρά παίρνει η Πάτρα αλλά θα υπάρξει και συνέχεια. Όπως ανακοινώθηκε στις 4 Μαρτίου θα γινει συλλαλητήριο και στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων στο Κιλκίς. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «κλείδωσαν» τη συγκεκριμένη ημερομηνία μετά από απαίτηση χιλιάδων διαδηλωτών.

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 22:49

18 Φεβρουαρίου: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Στην αρχή και πριν δυο εβδομάδες  εστάλη στην εφημερίδα μας ένα ανυπόγραφο  e-mail  με πρόσκληση για διοργάνωση συλλαλητηρίου στους Ευζώνους στις 18 Φεβρουαρίου. Αναρωτηθήκαμε μάλιστα ποιοι είναι οι διοργανωτές ωστόσο από χθες εστάλη στην εφημερίδα και δεύτερο e.mail  αυτήν την φορά ενυπόγραφο.

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 22:46

Μαθήματα χορού swing στην ΤΕΧΝΗ

Γράφτηκε από τον

Η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ ανοίγει ξανά τις πόρτες της για να υποδεχτεί την πιο χαρούμενη και σκερτσόζικη  παρέα της πόλης!!!!
Εάν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος αυτής της παρέας, να ταξιδέψεις στην εποχή του '30 και του '40  και να χορέψεις στους ρυθμούς της Swing μουσικής δήλωσε συμμετοχή στο ΝΕΟ τμήμα χορού της ΤΕΧΝΗΣ, με μαθήματα χορού SWING!!!

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 22:44

Σε δράση οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Δρόμος Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημεριού  Έδεσσας μήκους 12 χιλιομέτρων. Ο αγώνας έγινε προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων στην μάχη της 2 Φεβρουαρίου 1905  που έγινε στην περιοχή. Τον ΣΔΥΚ εκπροσώπησε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης ο οποίος εγκαινίασε και την καινούργια εμφάνιση του συλλόγου σε επίσημους αγώνες. Από την περιοχή μας συμμετείχαν επίσης οι Πέτρος Καστάνας και Αλέξανδρος Τζάκος.

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας.

Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 21:51

Η Μ. Βλάχου αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει το "Θεαγένειο"

Γράφτηκε από τον

Με "αμοιβαία μετάθεση" η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου εγκαταλείπει το Νοσοκομείο Κιλκίς και αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας διοικήτρια στο  "Θεαγένειο" Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση του υπουργού Υγείας. Αντίστροφή πορεία διανύει  ο μέχρι πρότινος διοικητής του "Θεαγένειου" Θεόδωρος Ρεβενάκης που μετατίθεται στο Κιλκίς αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Νοσοκομείου του νομού μας.

Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 21:49

Μην κλείσετε το υποκατάστημα Χέρσου

Γράφτηκε από τον

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης απέστειλε προς την περιφερειακή  διεύθυνση Κ. Μακεδονίας της Τράπεζας Πειραιώς επιστολή με την οποία παραθέτει τους λόγους για  τους οποίους οφείλει να αναθεωρήσει την απόφασή της να κλείσει το υποκατάστημά της στο Χέρσο.
Αναφέρει ο κ. Τονικίδης:

Τρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 21:49

Έκοψαν την πίτα τους οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σε εορταστικό κλίμα το ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Το παρόν τους έδωσαν πολλά μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ  που έδωσαν και δέχθηκαν πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, καλωσορίζοντάς την όπως της πρέπει, με αισιοδοξία και τραγούδι.

Δευτέρα, 05 Φεβρουάριος 2018 23:14

Όμορφα χρόνια στο Δροσάτο

Γράφτηκε από τον

Νεαρός υπενωμοτάρχης, της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, βρέθηκα να υπηρετώ το 1969, μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή, στο Δροσάτο.
Μου κακοφάνηκε τις πρώτες μέρες. Ένοιωσα έξω από τον κόσμο, απομονωμένος, κυρίως λόγω των ανύπαρκτων δρόμων  και της συγκοινωνίας.