Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 4:38:01 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 12:35

Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η διανομή φυσικού αερίου στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Στις 23 Μαρτίου ανοίγει ο δρόμος της χρήσης του φυσικού αερίου για την πόλη του Κιλκίς και πρόκειται για την πιο θετική είδηση που ακούνε οι κιλκισιώτες τα τελευταία χρόνια!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ και της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς οι κάτοικοι της πρωτεύουσας του νομού μας θα έχουν τη δυνατότητα από τις 23 Μαρτίου, σε λιγότερο από ένα μήνα, να μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για να συνδεθούν με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Να υπενθυμίσουμε πως από το 2008 είχαν γίνει τα έργα στο κέντρο της πόλης για τους αγωγούς του φυσικού αερίου, απ’ όπου και η σχετική φωτογραφία.

Τον  τελευταίο χρόνο βλέπουν το φως της δημοσιότητας επανειλημμένες  καταγγελίες του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου  Κιλκίς. Τονίζουμε  ότι  οι  αποφάσεις  για την  δημοσιοποίηση των προβλημάτων που  προκύπτουν  κατά τη λειτουργία του  Ιδρύματος, λαμβάνονται με οριακή  πλειοψηφία, αλλά και παρουσιάζονται πολλές φορές με αρκετή δόση υπερβολής.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 21:02

Το Κέντρο Υγείας Δροσάτου στελεχώθηκε και με μαία

Γράφτηκε από τον

Εδώ και λίγο διάστημα το Κέντρο Υγείας Δροσάτου έχει στελεχωθεί και με μαία, καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες του γυναικείου πληθυσμού του λεκανοπεδίου Δοϊράνης-Μουριών.
Πιο συγκεκριμένα, στο Κ.Υ. Δροσάτου οι γυναίκες μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν:
Τεστ Παπανικολάου, γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά πρωτοβάθμιας διάγνωσης, συνταγογράφιση γυναικολογικών και μαιευτικών φαρμάκων καθώς και εξέταση μαστού.

Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:59

Η “κεφαλή” της Αστυνομίας στον Βεργίδη

Γράφτηκε από τον

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ιωάννη Ταλαμπίρη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Ταλαμπίρη συνόδευαν οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ. Δημήτριος Χαραλαμπίδης και κ. Χρήστος Παπαποστόλου, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε ήταν παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαΐδης.

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:11

Αστυνομικοί Κιλκίς: Γίναμε διεθνώς ρεζίλι!

Γράφτηκε από τον

Το διασυρμό της χώρας με δημοσιεύματα ξένων μμε που αναφέρονται στη φύλαξη τω συνόρων και τον έλκεγχο της λαθρομετανάστευσης, επικαλείται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για να υπενθυμίσει την αντίδρασή της στις αλλαγές που σημειώθηκαν με τον νέο αστυνομικό χάρτη.

Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017 23:09

Η πίτα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Με την παρουσία δεκάδων γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς αλλά και των τοπικών παραγόντων της πόλης, το νοσηλευτικό ίδρυμα έκοψε τη βασιλόπιτά του.
Μετά τις ευλογίες των ιερέων της Μητρόπολης η διοικήτρια του ιδρύματος, Μαρία Βλάχου, έκοψε τη βασιλόπιτα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα αισιοδοξίας για την πορεία του νοσοκομείου Κιλκίς.

Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 21:00

Η γενική συνέλευση των πολυτέκνων

Γράφτηκε από τον

Την ετήσια γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων ν. Κιλκίς, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου.
Στη συνέλευση ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόφ. Μουρατίδης, ενημέρωσε τα παρόντα μέλη για την γενική κατάσταση και τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη χρονιά που πέρασε. Κατέθεσε επίσης και τις σκέψεις του ΔΣ για την επόμενη περίοδο. Η γενική κατάσταση, με βάση τα στοιχεία, κρίνεται ικανοποιητική παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ο Σύλλογος ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, ενώ οι δράσεις του διαρκώς διευρύνονται. Η ικανοποιητική κατάσταση και η άρτια λειτουργία του Συλλόγου, φάνηκε και μέσα από τα επιμέρους στοιχεία, στατιστικά και οικονομικά, που παρέθεσαν η Γεν. Γραμματέας Ιω. Κοζανίδου και ο ταμίας Μιχ. Ευθυμίου.

Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 20:55

ΚΟΝ.Β.Α.: «Αρμενίζουμε ολοταχώς προς ένα ελπιδοφόρο 2017»

Γράφτηκε από τον

Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στα Βαλκάνια και από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, από την οικογένεια Τζίκα, προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες κιλκισιώτες και προβάλλοντας ανά τον κόσμο το Κιλκίς με τα προϊόντα TRATA και FLOKOS.

Ήταν Απρίλης του 2006, όταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας για την ενίσχυση των υποψηφίων της Ν.Δ. στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και το Κιλκίς.
Στο παλιό γυμναστήριο είχε προγραμματιστεί η ομιλία του, ύστερα από επισκέψεις του στο Νοσοκομείο για να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα (!) ενώ  η ομιλία  του μεταδόθηκε απευθείας από το κρατικό κανάλι.
Ως είθισται η τοπική Νέα Δημοκρατία προσκάλεσε κόσμο και το κλειστό έζησε «ημέρες δόξης». Γεμάτο μέχρι ασφυξίας από παραληρούντες οπαδούς που αποθέωσαν τον ηγέτη τους.

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 20:48

Παγκόσμια διάκριση για την εταιρεία Doppler S.A.

Γράφτηκε από τον

Τεράστια διάκριση για την εταιρεία DOPPLER SA που δραστηριοποιείται στο Πολύκαστρο. Στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως, ένας ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts». Ειδικότερα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε  από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».