Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:43:05 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 20:37

Η Ανάσα Ευαισθησίας ευχαριστεί θερμά

Γράφτηκε από τον

Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε το Πάσχα   μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα τροφίμων κρεατικών κλπ  για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων λαμπάδες σοκολατένια και κόκκινα αυγα στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας.

Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 20:32

Στη γη του κανενός!

Γράφτηκε από τον

Σήμερα το μεσημέρι και πηγαίνοντας προς το χωριό μου, την Ειδομένη το βλέμμα μου πέφτει σε ένα ξεβαμμένο σύνθημα που είναι γραμμένο με κόκκινη μπογιά κάτω απο μια γέφυρα..''NATO KILLERS GO HOME''. To μυαλό μου πηγαίνει αυτόματα 17 χρόνια πίσω,σε εκείνες τις μέρες του Μάρτη του 1999 της τελευταίας σφαγής του 20ου αιώνα λίγα χιλιόμετρα βορείως των ελληνικών συνόρων.

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 20:33

"Αποδυναμώνεται η αστυνομική δύναμη στο ν. Κιλκίς"

Γράφτηκε από τον

Τη μείωση των οργανικών θέσεων στη συνολική αστυνομική δύναμη του νομού, μετά την εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη καταγγέλλει η Ένωση Ασυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, καταγράφοντας  όλες τις δυσμενείς συνέπειες.
Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΑΣΥΝΚ  Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη και τον γ. γραμματέα Χρήστο Καργιοτούδη έχει ως εξής:

Κυριακή, 16 Απρίλιος 2017 22:17

Κεραυνόπληκτο Πάσχα στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Ανοιξαν οι ουρανοί το βράδυ του Πάσχα στο Κιλκίς με ισχυρές βροχές σε όλη την έκταση του νομού και πολλούς μα πολλούς κεραυνούς. Η φωτογραφία από την πόλη του Κιλκίς είναι ενδεικτική...

Κυριακή, 16 Απρίλιος 2017 20:44

Το μεγάλο φαγοπότι με τη… φιλοξενία των προσφύγων

Γράφτηκε από τον

Ένα απίστευτο πάρτι, με την σφραγίδα της αριστεράς,  στήθηκε γύρω από τα εκατομμύρια ευρώ, που πέφτουν βροχή από την Ε.Ε. για την φιλοξενία των προσφύγων στην χώρα μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπου,  προμήθειες, έργα, μισθώσεις ακινήτων και προσλήψεις «παίρνουν φωτιά» στο όνομα της εξυπηρέτησης των προσφύγων κι όλα αυτά στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ευρώπης να κρατήσει μακριά της τους πρόσφυγες.

Κυριακή, 16 Απρίλιος 2017 19:57

Συλλυπητήρια για Αναστάσιο Σωτηριάδη

Γράφτηκε από τον

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του στελέχους της Ν.Δ. και πρώην προέδρου του Κιλκισιακού, Αναστάσιου Σωτηριάδη, εξέδωσαν η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς και ο πολιτευτής του κόμματος Αναστάσιος Καζαντζίδης:

Παρασκευή, 14 Απρίλιος 2017 21:18

Κατασχέθηκαν στο Κιλκίς 93 κιλά κρέατος

Γράφτηκε από τον

Συνεχείς και εντατικούς έλεγχους στην πασχαλινή αγορά της Θεσσαλονίκης και των άλλων αστικών κέντρων της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν μικτά κλιμάκια της Περιφέρειας και του ΕΦΕΤ.


Ελλάδα. Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κατασκευή του αγωγού στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη γεωγραφική περιοχή που καλύπτει το έργο, προχωρά βάσει χρονοδιαγράμματος. Δέκα μήνες μετά την Τελετή Εγκαινίων για την Έναρξη των Κατασκευαστικών Εργασιών το Μάιο του 2016, η κατασκευή έχει προχωρήσει σημαντικά στις δύο από τις τρεις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας που θα διασχίσει ο αγωγός: την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης απέστειλε στον Αναπλ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελλο επιστολή με την οποία ζητά την παρέμβαση του ώστε το πρόβλημα της ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών για την Δ.Κ. Πολυκάστρου και Τ.Κ. Πευκοδάσους να διευθετηθεί μέσω της παροχής δυνατότητας προβολής αντιρρήσεων από τους κατοίκους της περιοχής που θίγονται.

Ενημερωτική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες» πραγματοποιήθηκε χθες - Κυριακή των Βαΐων - σε πολλές πόλεις και χωριά της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από επιτήδειους που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν.
Διοργανώθηκαν ενημερωτικές δράσεις σε περιοχές αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.