Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 8:52:42 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 20:03

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Από το Νοσοκομείο του Κιλκίς ξεκίνησε, ως είθισται, ο νέος κύκλος των επιστημονικών Διανοσοκομειακών συναντήσεων της Βόρειας Ελλάδας, με τη φροντίδα της Ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Κιλκίς και της Ορθοπαιδικής  Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας Θράκης (ΟΤΕΜΑΘ).
Οι επιστημονικές αυτές συναντήσεις των ορθοπαιδικών κλινικών αποτελούν έναν πετυχημένο θεσμό, πραγματοποιούνται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και παραδοσιακά ξεκινούν από το νοσοκομείο του Κιλκίς, με την τεράστια διαδρομή και συμβολή του στην ορθοπαιδική επιστήμη.

Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 19:45

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Η Τακτική Σύνοδος των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων (CPME) πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες με την συμμετοχή Αντιπροσωπειών από τους Εθνικούς Ιατρικούς Συλλόγους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Παρατηρητών από Εθνικούς Ιατρικούς Συλλόγους τρίτων χωρών και Εκπροσώπων από άλλες Ευρωπαϊκές Ιατρικές Οργανώσεις, όπως ΑΕΜΗ, FEMS, PWG,  UEMS, WHO και EANA.

Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 20:46

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 19:38

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς.

Από την Ενωτική Πρωτοβουλία Υγειονομικών του Νοσοκομείου Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Θεωρούμε ότι όλες οι επιθέσεις το τελευταίο διάστημα προς το Νοσοκομείο Κιλκίς αποσκοπούν στην δυσφήμηση του, στην απαξίωση των εργαζομένων που προσπαθούν να προσφέρουν υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες, στην αήθης παραπληροφόρηση των πολιτών, γιατί δεν αντέχουν πλέον να βλέπουν ένα Νοσοκομείο που όταν  βρέθηκε στη δίνη του προσφυγικού στάθηκε όρθιο  και σταδιακά να προοδεύει κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες με την υποστήριξη των εργαζομένων.

Σύνολο γραμμένων στον κατάλογο των εκλογέων

93

Σύνολο εκλογέων που ψήφισαν

85

Κυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 14:07

Νοσηλευτές του Κιλκίς κατά ΠΟΕΔΗΝ

Γράφτηκε από τον

Νοσηλευτές-συνδικαλιστές της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Κιλκίς με ανακοίνωσή τους βάλουν κατά της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέροντας:

"Αφορμή της επικοινωνίας είναι το τελευταίο δελτίο τύπου της πλειοψηφίας της  ΠΟΕΔΗΝ που δυστυχώς ξεπέρασε κάθε όριο διασύροντας για ακόμη μια φορά πανελλαδικά το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.  Εμείς οι εργαζόμενοι το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε άναυδοι μια μονότονη επιθετική ρητορική καταστροφολογίας, υποβάθμισης, δυσφήμισης  και απαξίωσης του έργου που προσφέρουμε καθημερινά με εκφράσεις όπως:τρισάθλιο, απαράδεκτο, με αποκορύφωμα τη φράση: της τρισάθλιας φυλακής υψίστης ασφαλείας.

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα, στους Ευζώνους Κιλκίς, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε 40χρονος και 29χρονη, υπήκοοι Ινδίας, να μεταφέρουν σε όχημα που επέβαιναν, ένα 18χρονο υπήκοο Πακιστάν, που δεν κατείχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου του από τη χώρα.