Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 10:18:49 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:31

Προηγήθηκε μεν, ηττήθηκε δε η Ευκαρπία

Συντάκτης:
Άσχημο ποδαρικό πραγματοποίησε στον δεύτερο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας η εμφανιζόμενη μετά από διάλειμμα ενός έτους Νίκη Ευκαρπίας, η οποία αν και προηγήθηκε του Σταυροπολίτικου συγκροτήματος, στο τέλος γνώρισε βαριά ήττα με 4-1. Η έκταση του αποτελέσματος  αδικεί την ομάδα του Σάκη Σημαιοφορίδη, καθώς η ισοφάριση έγινε με ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ η πίεση που άσκησε στην επανάληψη δεν μεταφράστηκε σε γκολ, σε τρεις τουλάχιστον ευκαιρίες.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:29

Καλή αρχή στο πρωτάθλημα

Συντάκτης:
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2007, ξεκίνησε το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, το οποίο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην πρώτη αγωνιστική, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου το Πάϊκο Γουμένισσας αναδείχθηκε νικητής στο ματς με τον Εθνικό Αξιούπολης με 2-1, σε έναν αγώνα για γερά νεύρα ενώ εντυπωσιακή αρχή πραγματοποίησε ο Μανδραϊκός Μανδρών, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση μετά από είκοσι χρόνια στην α΄ κατηγορία, επικράτησε στην έδρα του με το ευρύ 5-2 του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:27

Έκανε την έκπληξη η Γουμένισσα

Συντάκτης:
Το Πάϊκο Γουμένισσας επιβεβαίωσε τις φήμες ότι φέτος διαθέτει ισχυρή και δυνατή ομάδα και στα πλαίσια του τρίτου γύρου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, επικράτησε μέσα στην έδρα της Ευκαρπίας, της ομώνυμης ομάδας της Δ΄ Εθνικής με 2-1.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:26

Ο Κιλκισιακός νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε

Συντάκτης:
Δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή τους ο Κιλκισιακός στο παιχνίδι κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθη την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της πόλης και στο οποίο νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα της Μ. Βρύσης, παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:24

Ο «Νηρέας» εκπαιδεύει νέους υποστηρικτές

Συντάκτης:
Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» και το Δίκτυο Υποστηρικτών «ΝΗΡΕΑ» συνεχίζουν και φέτος τις προληπτικές δράσεις και προσκαλούν και άλλους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν στο Δίκτυο, να το διευρύνουν με την παρουσία και τον πλούτο τους.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:22

Σε όλα παράνομα ήταν ο Αλβανός

Συντάκτης:
Αργά το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς συνέλαβαν έναν Αλβανό, 40 χρόνων, ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει σε αστυνομικό πέντε γραμμάρια κοκαϊνης, αντί του ποσού των 300 ευρώ.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:20

Συνεδρίαση Δ.Σ.του Επιμελητήρίου

Συντάκτης:
Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 26 Σεπτεμβρίου 2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:19

Η ΑΛΟΥΜΥΛ επιβεβαιώνει ομολογιακό δάνειο 80 εκατ.

Συντάκτης:
Η Διοίκηση της ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό κόμβο EURO2DAY επιβεβαιώνεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοση κοινοπρακτικού, μη μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ύψους _ 80 εκατ. - όπως είχε αποφασίσει σχετικά η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 23ης Μαΐου 2007 -  προκειμένου να προβεί ο Όμιλος στην αναδιάρθρωση του μακροπρόθεσμου δανεισμού.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:34

Συνεχείς συλλήψεις ναρκοεμπόρων από την Αστυνομία

Συντάκτης:
 Τη μια επιτυχία μετά την άλλη παρουσιάζει η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, με συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών, κατασχέσεις μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και χασίς, καθώς και καταστροφές χασισοφυτειών στο νομό μας, ένας νομός που «σκοτώνεται» καθημερινά από τη μάστιγα των ναρκωτικών.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:30

Συγχαρητήρια Μπαλάσκα στους εκλεγέντες Βουλευτές

Συντάκτης:
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του εκφράζει στους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας ο νομάρχης Κιλκίς Β. Μπαλάσκας.