Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024, 7:39:14 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:55

Σε ισχύ ξανά play off και play out

Συντάκτης:
 Παρουσία όλων των αντιπροσώπων των ομάδων της α΄, β΄ και γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας και των μελών της διοίκησης της ΕΠΣ Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς, η ετήσια συνέλευση της ΕΠΣΚ.
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:53

Πλήθος κόσμου στο Auto Party-2

Συντάκτης:
 Μετά το περσινό Auto Party που έγινε με επιτυχία το Σεπτέμβριο του 2006 στο Λόφο Κιλκίς, φέτος η μεγάλη διοργάνωση με θέμα το αυτοκίνητο, Auto Party-2 με υπεύθυνο τον Ανέστη Αρ. Κωστίδη μετατράπηκε σε κορυφαίο θεσμό στο νομό Κιλκίς.
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:50

Οι δημοτικοί υπάλληλοι τίμησαν τον Κ. Πινέλη

Συντάκτης:
 Για την μακρόχρονη και  πολύπλευρη προσφορά του στους αγώνες εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τίμησε τον συνδικαλιστή, πρώην υπάλληλο του Δήμου Κιλκίς, Κώστα Πινέλη το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των εργαζομένων στους ΟΤΑ του ν. Κιλκίς.
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:46

Μήνυμα ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Συντάκτης:
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Κιλκίς και τα μέλη του:
Αγαθαγγέλου Όλγα, Αποστολίδου Αλεξάνδρα, Αριζάνη Μαρία Βουτριαρίδης Αλέξανδρος, Γεωργιάδου Αναστασία, Γκαντίνου Αθηνά, Γκρέιβερ Ελισάβετ, Γούναρης Στυλιανός, Δημητριάδου Χρυσαυγή, Δρεπανίδου Ευγενία, Ιατροπούλου Βενετία, Καλαϊτζίδου Σοφία, Καραδέδογλου Αναστασία, Κατούδης Πέτρος, Κουρή Σταυρούλα, Κυριακίδης Γεώργιος, Μαγλουσίδου Νικολέτα, Μαυρόπουλος Ιωάννης, Μήτσογλου Κανελιώ, Μυλωνά Δέσποινα, Νικολαϊδου Ευδοκία, Παπαγιάννη Ολυμπία, Παρτσενίδου Αναστασία, Πασιατά Ζωή, Πορταρινού Χριστίνα......
Με απόφση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στάλθηκε προσωπικό και οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας σε πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο των εκεί επιχειρούντων αστυνομικών δυνάμεων.
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 04:43

Επιχείρηση - σκούπα κατά ναρκοεμπόρων

Συντάκτης:
Εντεινόμενο και διαρκή μέτωπο πολέμου κατά καλλιεργητών δενδρυλλίων χασίς και διακινητών ναρκωτικών ουσιών έχει ανοίξει η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς. Με αλλεπάλληλα πλήγματα στο τελευταίο διάστημα η Υπηρεσία αναγορεύεται σε έναν από τους πλέον κοινωφελείς θεσμούς του νομού, σε έναν τομέα όπου η τοπική μας κοινωνία και εκατοντάδες οικογένειες πληρώνουν υψηλό κόστος στη σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:57

Εξαίρετη δουλειά στο κολυμβητήριο

Συντάκτης:
 Με μια όμορφη και πολύωρη γιορτή έκλεισε ο Δήμος Ευρωπού τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης στη Δημοτικό Κολυμβητήριο-Αναψυκτήριο Ευρωπού.
Στη γιορτή συμμετείχαν τα 140 παιδιά των οκτώ τμημάτων που λειτούργησαν το φετινό καλοκαίρι, με την καθοδήγηση και φροντίδα των τριών γυμναστών του προγράμματος, της Αικατερίνης Κούπανη, της Σοφίας Αμπατζή και του Αβραάμ Τσαπανίδη και οι γονείς των παιδιών.
Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς και αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΔΥΝ Αχιλλέας Καλεμκερίδης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κινητοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων του Κιλκίς με τη συμμετοχή του προέδρου της ΑΔΕΔΥ κ. Παπασπύρου.
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:30

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ από ΤΕΕ

Συντάκτης:
ΑΛΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ TEI ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ TEI ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ TEI ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 15:28

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ με το 10%

Συντάκτης:
1oΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΒΑΓΙΩΝΑ ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ IΣTOPIAΣ ΙΟΝΙΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦYΣ. AΓΩΓHΣ & AΘΛHTIΣMOY ΑΘΗΝΑΣ
ΖΕΡΖΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΩΜΑΣ ΕΦΑΡΜ. ΞΕΝ. ΓΛΩΣ. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡ. TEI ΗΠΕΙΡΟΥ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)