Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017, 9:17:03 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017 20:48

Παγκόσμια διάκριση για την εταιρεία Doppler S.A.

Γράφτηκε από τον

Τεράστια διάκριση για την εταιρεία DOPPLER SA που δραστηριοποιείται στο Πολύκαστρο. Στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως, ένας ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts». Ειδικότερα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε  από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».

Την “παράνομη και απαράδεκτη” ενέργεια της διοικήτριας του νοσοκομέιου Κιλκίς να αντικατστήσει τη διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του ιδρυματος καταγγέλλει η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων, η οποία εξέδωσε την παρακάτω απόφαση που εστάλη και προς τον υπουργό Υγείας Α. Ξανθό, ενώ την κοινοποίησε  στην 4η ΥΠΕ, την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ.

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:22

Τα πεζοδρόμια ανήκουν στους πεζούς…

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο για την κατάληψη πεζοδρομίου και διάβαση ΑμεΑ στο κέντρο του Κιλκίς. Αναγνώστης μας επανέρχεται στο θέμα, στέλνοντας στα γραφεία μας φωτογραφία και κείμενο, επισημαίνοντας:

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:17

Η βασιλόπιτα του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

Γράφτηκε από τον

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 20:13

Βήματα για τη Βιωσιμότητα του Περιφερειακού Τύπου

Γράφτηκε από τον

Σημαντικές συναντήσεις είχαν την περασμένη εβδομάδα οι πρόεδροι και εκπρόσωποι ολόκληρου του Περιφερειακού, Τοπικού και Περιοδικού Τύπου της χώρας, με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νίκο Βούτση, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης (Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, και Ποτάμι), συζητώντας για θέματα που απασχολούν τον κλάδο των εντύπων.

Με τη συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Κιλκίς, οι  Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις του Β’ εξαμήνου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης:

1. ο Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων

2. ο Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων και

3. ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:40

Πυρκαγιά στην Αξιούπολη ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Πυρκαγιά  εκδηλώθηκε σε Βιομηχανία ειδών διατροφής  & ζαχαροπλαστικής που βρίσκεται και λειτουργεί στο ΒΙΟ.ΠΑ. Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας με την επωνυμία "ΔΟΥΚΑΣ Α.Ε." .
 Για την αντιμετώπιση του συμβάντος κινητοποιήθηκε η Π.Υ. Γουμένισσας με ένα  πυροσβεστικό όχημα και τρείς  Πυροσβέστες. Στο τόπο του συμβάντος παραβρέθησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ένα κλιμάκιο της Δ.Ε.Η.

Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 20:18

Η διοίκηση των μικροπωλητών λαϊκών αγορών ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Σωματείο Αδειούχων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς, πραγματοποίησε αρχαιρεσίες στης 29 Ιανουαρίου 2017. Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γαϊτανίδης Στέφανος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σιάκας Στυλιανός
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τοπούζη Μαρίνα
ΤΑΜΙΑΣ: Κυριμλίδης Ιωάννης
ΜΕΛΗ: Γρίβας Κων/νος, Καζαντζίδης Αναστάσιος, Βασιλειάδης Χαράλαμπος
Ο πρόεδρος και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις εκλογές.

Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017 21:14

Πλήρης υποβάθμιση του ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το έλλειμμα πολιτικής ισχύος του νομού καταγράφηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο και με τη νέα διάρθρωση της αστυνομίας. Ο νομός – πέρασμα προσφύγων  και μεταναστών, το Κιλκίς με τις τρεις πύλες εισόδου εξόδου προς και από την Ευρώπη, ο ν. Κιλκίς απόμεινε μόνο με τρία αστυνομικά τμήματα, όπως δηλαδή προέβλεπε το αρχικό σχέδιο χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι αντιδράσεις φορέων του νομού με τη δημοσιοποίησή του πριν κάμποσους μήνες.