Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, 1:45:39 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 22:23

Οτε: Το μήνυμα εστάλη! μέσω της αρχαίας φρυκτωρίας

Γράφτηκε από τον

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς  διοργάνωσε με τη συμμετοχή  δημοτικών σχολείων  ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι βασισμένο στον αρχαίο τρόπο μετάδοσης των πληροφοριών. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι αναβίωσαν τη μέθοδο μετάδοσης μηνύματος  της αρχαίας φρυκτωρίας. Το μήνυμα αποκρυπτογραφήθηκε και μεταφέρθηκε με επιτυχία. Το σχολείο που κατάφερε να μεταφέρει την πληροφορία στο συντομότερο χρόνο κέρδισε ένα laptop προσφορά του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς.  Nικήτρια ομάδα ήταν η έκτη τάξη του 6ου δημοτικού σχολείου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Ν.Τ.  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  ΚΙΛΚΙΣ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ  388   
ΨΗΦΙΣΑΝ 326 -
ΑΚΥΡΑ 2 -
ΛΕΥΚΑ 5

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 11:58

Η OMNES προκηρύσσει 13 θέσεις εργασίας

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις εργασίας:

  • (1) Γραμματειακή υποστήριξη
  • (1) Νοσηλευτική
  • (2) Κοινωνικές επιστήμες
  • (1) Ψυχολογία
  • (1) Οικονομικά/Λογιστικά
  • (1) Ανάλυση δεδομένων
  • (1) Επίβλεψη κατοικιών
  • (1) Οδηγός
  • (4) Μεταφραστές

Οι θέσεις αφορούν προγράμματα/δράσεις που υλοποιούνται στο Κιλκίς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στο jobs@omnes.gr με θέμα: EDUCATIONAL CENTER. Προθεσμία υποβολής βιογραφικών: 28/05/2017.

Η Εταιρία ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε

με έδρα την ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς, αναζητεί:

Υπάλληλο Τμήματος Εξαγωγών

Περιγραφή Θέσης:

• Διεκπεραίωση διαδικασιών εξαγωγών

• Διατήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου

• Εξυπηρέτηση πελατών εξωτερικού σε θέματα παραγγελιών

• Πλήρης απασχόληση

Κυριακή, 21 Μάιος 2017 18:52

Νοσηλεύτριες, η ψυχή του συστήματος υγείας

Γράφτηκε από τον

Μια πανέμορφη εκδήλωση οργανώθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή-Νοσηλεύτριας. Πανέμορφη και άρτια οργανωμένη ήταν η γιορτή που έγινε στο χώρο εκδηλώσεων της νέας πτέρυγας του ιδρύματος, μ’ ένα θερμό καλωσόρισμα στο φουαγιέ της αίθουσας, μ’ ένα ποτό και την προβολή ωραίων τοπίων της χώρας σε γιγαντοοθόνη.

Καταγγελία σύμφωνα με την οποία άγνωστος προσκάλεσε τον 14χρονο γιο της να λάβει μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» που έχει οδηγήσει σε αυτοκτονία δεκάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο, έκανε μία 54χρονη από περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία ερευνάται, ο 14χρονος δέχθηκε ένα μήνυμα μέσω facebook από άγνωστο προφίλ. «Συστήθηκε ως "Μπλε Φάλαινα" και παρότρυνε τον γιο μου να ρίξει χαστούκια στο πρόσωπό του» φέρεται να ανέφερε η μητέρα στην καταγγελία της. Ο 14χρονος δεν ανταποκρίθηκε και απευθύνθηκε άμεσα στη μητέρα του.

Καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις προβλέπεται να εκδηλωθούν αύριο Τρίτη 16 Μαΐου, σύμφωνα με το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Όπως αναφέρει, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στην κεντρική Μακεδονία και από τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν στη Θεσσαλία και τη δυτική Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή ύφεση τις βραδινές ώρες.

Όταν η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο συνδυάζεται με την έμπρακτη προσφορά στον πολιτισμό και την τοπική παράδοση τότε δεν αποτελεί έκπληξη η πρόσκληση που κοινοποιήθηκε στα γραφεία μας και αναφέρει: Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου, του Μουσείου Φωτογραφίας και της Βιβλιοθήκης Μουριών που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της πανήγυρης του χωριού, την Κυριακή 21 Μαίου, στις 11.3ο στο δημοτικό μας σχολείο. Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και συγκίνηση".

Πέμπτη, 11 Μάιος 2017 21:00

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 5:00μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου, με θέματα ημερήσιας Διάταξης.
1) Εκλογή Προεδρείου και ψηφολέκτη.
2) Έκθεση πεπραγμένων διοικητικού Απολογισμού.
3) Παρουσίαση οικονομικού Απολογισμού.
4) Ανάγνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής.
5) Απαλλαγή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής από κάθε ευθύνη.
6) Έγκριση διοικητικού απολογισμού.
7) Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
8) Εκλογή εφορευτικής 3μελούς επιτροπής και 3 αναπληρωματικών.
9) ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η Φάρμα Κουκάκη πάντα με το μεράκι και την πίστη στην παράδοση που την χαρακτηρίζουν παράγει και προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές το φυσικό, προβιοτικό ρόφημα του Καυκάσου με τις πολυάριθμες ευεργετικές ιδιότητες, με λαχταριστή γεύση από συνδυασμό κόκκινων φρούτων.
Το κεφίρ ενισχύει την πέψη και προωθεί την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, δημιουργώντας ένα υγιές πεπτικό σύστημα. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο καθώς και σε βιταμίνες, ενώ οι πρωτεΐνες του είναι υψηλής βιολογικής αξίας.