Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 8:34:47 μμ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 20:48

Παγκόσμια διάκριση για την εταιρεία Doppler S.A.

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τεράστια διάκριση για την εταιρεία DOPPLER SA που δραστηριοποιείται στο Πολύκαστρο. Στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως, ένας ειδικός ανελκυστήρας της εταιρείας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts». Ειδικότερα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε  από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».


Σηεμιώνουμε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ορόσημο για όποια εταιρία λάβει τιμητική διάκριση, καθώς στηρίζει την ποιότητα, την καινοτομία, το βαθμό δυσκολίας αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις υλοποίησης του κάθε έργου. Είναι πολύ σημαντικό για την DOPPLER SA ,  μια αμιγώς ελληνική εταιρία κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε κολοσσούς και πολυεθνικές, του κλάδου των ανελκυστήρων.
Παράλληλα, το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει, στο μέγιστο βαθμό, τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και την καταξίωσή της εταιρείας του νομού  στη διεθνή αγορά.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της
DOPPLER SA “το βραβείο αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας εμψυχώνει, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξωστρέφεια και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας παγκοσμίως”

Το έργο «Maersk Oil Rig»
Η Maersk Drilling Company είναι μια παγκόσμια εταιρία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία εξειδικεύεται στις γεωτρήσεις για τις πετρελαικές εταιρίες παγκοσμίως. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Κοπενχάγη, ενώ διατηρεί και υποκαταστήματα σε 11 ακόμη χώρες.
Τα γραφεία της Maersk στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ανέθεσαν, στην DOPPLER S.A., να διεξαγάγει μια μελέτη για την κατασκευή ενός ανελκυστήρα στη θαλάσσια εξέδρα γεώτρησης της Maersk, στην περιοχή εκείνη. Στόχος ήταν η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα, για τη μεταφορά προσωπικού/φορτίων. Έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα απο την εταιρία μας, ο ανελκυστήρας κατασκευάστηκε επιτυχώς και τοποθετήθηκε σε ένα φρεάτιο σιδηροκατασκευής.