Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:19:47 πμ
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 21:55

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ 6-0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Μετά και το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2018 για τα χάλια του Νοσοκομείου μας, το σκορ του αγώνα Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κιλκίς- Διοικητής, είναι 6-0 υπέρ των εργαζομένων. Το σκορ είναι μεγάλο και δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.
Ο κ. Διοικητής μάλλον θα πρέπει να πάρει την άγουσα προς τα α π ο δ υ τ ή ρ ι α.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΚΡΑΤΟΥΣ
- ''Ο κ. Σόρος, μία φορά μόνο σήκωσε για μένα το τηλέφωνο στον Τσίπρα και κείνο το έκανε για να ζητήσει την αποπομπή μου από την Κυβέρνηση!''
Τάδε έφη Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στις 29-10-2018.
Και θα διερωτάται βέβαια ο Έλληνας πολίτης: Ποιός είναι ο κύριος αυτός που τολμάει να ζητήσει από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, αποπομπή Υπουργού του;
Μήπως δώσαμε στους διάφορους Σόρους την εικόνα ότι δεν είμαστε Κράτος κυρίαρχο, αλλά καρικατούρα κράτους;

 

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
Ακόμη και τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος ,αναγκαζόμαστε να τους βλέπουμε στις καφετέριες και τα καφενεία.
Προσωπικά αισθάνομαι ντροπή που η κρατική τηλεόραση δεν μεταδίδει τους αγώνες αυτούς απευθείας και αναγκάζει τους πολίτες της χώρας να γεμίζουν το βαλάντιο των ιδιωτικών καναλιών.
Νισάφι πια. Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει τόσα και τόσα σταθερά κάθε μήνα για την ΕΡΤ και κείνη δεν είναι σε θέση να μεταδώσει ούτε ένα ματς της Εθνικής μας ομάδος, συμψηφίζοντας ανταποδοτικά τα τέλη που εισπράττει από το υστέρημα του ελληνικού Λαού.
Και να μη ξεχνάμε ότι η Εθνική μας Ομάδα, έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς.

 

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Στο Πανεπιστήμιο ο καθηγητής μας του Διοικητικού Δικαίου, μάς δίδασκε ότι όταν ένας πολίτης δικαιώνεται από τα ελληνικά δικαστήρια, το κράτος δικαίου δεν πρέπει να αφήνει τους άλλους πολίτες που έχουν παρόμοιες αξιώσεις να προσφεύγουν στα δικαστήρια (λόγω του δεδικασμένου) αλλά με Νόμο να ρυθμίζει το πρόβλημα ενιαία για όλους, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.
Στις μέρες μας, δικαιώθηκαν με δικαστικές αποφάσεις συνταξιούχοι στο γνωστό θέμα επιστροφής των παρανόμως παρακρατηθεισών συντάξεων (κυρίων και επικουρικών) αλλά το κράτος μας, φέρεται να υποστηρίζει ότι θα καταβάλλει τα αναδρομικά μόνο στους συνταξιούχους που θα του κομίσουν θετικές δικαστικές αποφάσεις.
Το σκεπτικό του κράτους μας είναι απλό. Σού λέει: Πόσοι θα πάνε στα δικαστήρια; Πόσοι έχουν χρήματα και κουράγιο να διεκδικήσουν καθυστερούμενα; Ελάχιστοι. Ε, λοιπόν γι αυτούς τους ελάχιστους μπορεί να γίνει κάτι. Ενώ για όλους, που να τα βρούμε τόσα δις.
Με τέτοιο όμως σκεπτικό, δεν μπορούμε να μιλάμε για κράτος δικαίου.
Το άκουσες Τσίπρα, Αχτσιόγλου Πολλάκη και Σία;

 

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ
Παλαιοί συμμαθητές του Παπαντωνίου , αντί να πούνε, ''ρε τι φίλο λωποδύτη είχαμε, βγαίνουν και στέλνουν επιστολές συμπαράστασης στον υπόδικο Υπουργό .Ο καημένος ο φίλος τους, δεν άξιζε-τάχα μου- προφυλάκισης. Κατά την άποψή τους ο άνθρωπος, είναι τόσο έντιμος και καθαρός που δεν υπήρχε περίπτωση φυγής του στο εξωτερικό. Κι αν ο ''έντιμος'' Παπαντωνίου τό 'σκανε στο εξωτερικό και εξαφανιζόταν, τότε οι ίδιοι φίλοι τι θα είχαν να πουν για τους δικαστές; Μάλλον το γνωστό:--'' Άς πρόσεχαν....''


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ
Και μιά και ο λόγος για τον Παπαντωνίου, θυμήθηκα ένα σκίτσο εφημερίδος που δημοσιεύθηκε στις 1-11-2018.
Πάνω από το σκίτσο γράφει: 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ.
Και από κάτω έχει τα σκίτσα των Τσοχατσόπουλου και Παπαντωνίου σε χειραψία.
Καλό εεεεεε....;;;;;

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ; ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Να πως προδιορίζει τους Έλληνες πολιτικούς ο Γεώργιος Σουρής:
- ''Οι ¨Ελληνες πολιτικοί, έχουν μονίμως ,ως επάγγελμα, την ''σωτηρίαν της πατρίδος'' .Δι'ο και αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν. Μετά την σωτηρίαν δεν θα έχουν επάγγελμα.''