Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 5:57:35 μμ
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 21:08

Η Τόλμη στο 12ο μαραθώνιο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 12ος Διεθνής  Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου 2017. Ήταν 42 χιλιόμετρα Μαραθώνιος  από την Πέλλα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά ταυτόχρονα διεξάγονταν και αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, αγώνας δρόμου 5 χλμ από Δημαρχιακό Μέγαρο,και αγώνας  1000 μέτρων για μαθητές σχολείων με τερματισμό και των τριών  στο ύψος του αγάλματος  του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλιακή οδό.


Η συμμετοχή στην τόσο σημαντική διοργάνωση αληθινού σκοπού, που συνοδεύεται από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο και με επίκεντρο την υγεία του ανθρώπου ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν σύμφωνα με τις δηλώσεις στους  21000 δρομείς  και άνω. Σε αυτή την τόσο σπουδαία προσπάθεια συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στον αγώνα δρόμου υγείας  5 χιλιομέτρων με 19 αθλητές-ριες, προπονητές ενισχύοντας το σκοπό. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν εντυπωσιακό δείχνοντας ταυτόχρονα τη δυναμική και το ‘θέλω να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου’.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ .Κουραλίδης Παύλος για την πρωτοβουλία των προπονητών που είχαν την απόλυτη ευθύνη καθώς και των μελών του συλλόγου και για την ενέργεια αυτή για θετικούς σκοπούς.