Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, 12:02:49 πμ

Σχόλια

Κυριακή, 25 Μάιος 2008 06:52

Ο Υπερνομάρχης στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Γράφτηκε από τον
Την Τρίτη μην αμελήσετε να συντονιστείτε στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Από την εκπομπή «Το προφίλ της ημέρας» ο Γιάννης Παπαγεωργοπολυος ακτιβώς στις 10.30 θα έχει καλεσμένο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Κυριακή, 25 Μάιος 2008 06:51

Ικανοποιητική συμμετοχή

Γράφτηκε από τον
Ήταν από τις λίγες συνεδριάσεις που η συμμετοχή των μελών ήταν ικανοποιητική. Στην τελευταία συνεδρίαση της Νο.Δ.Ε. αναφερόμαστε όπου βρέθηκαν 21 άτομα.
Κυριακή, 25 Μάιος 2008 06:50

Βρήκε τον μπελά του

Γράφτηκε από τον
Για την πολιτική του δράση ενημέρωνε τα μέλη της ΝοΔΕ ο πρόεδρος του οργάνου Πρόδρομος  (Μάκης) Πεντζερετζής. Και μεταξύ άλλων είπε ότι συναντήθηκε με καταστηματάρχες για το γνωστό θέμα που προέκυψε.
Τετάρτη, 21 Μάιος 2008 06:43

Θα αποκτήσει ο ΣΥΝ και νεολαία;

Γράφτηκε από τον
Να λοιπόν που ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ στο Κιλκίς επιχειρεί να αποκτήσει και νεολαία! Κι αυτό τη στιγμή που ούτε η Ν.Δ ούτε το ΠΑΣΟΚ έχουν στο νομό νεολαιίστικες οργανώσεις που να λειτουργούν.
Κάλεσμα για συνάντηση απευθύνει στους νέους το Τμήμα Νεολαίας του ΣΥΝ Ν. Κιλκίς, για την Παρασκευή, στις 8.30μ.μ., στα γραφεία του κόμματος.
Τετάρτη, 21 Μάιος 2008 06:42

Αγάπες που δεν κρύβονται

Γράφτηκε από τον
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιπαρατίθενται σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ο Ντάλλος Ρωμανίδης με τον Μηνά Παπαδόπουλο. Αυτήν την φορά όμως το παρατράβηξαν. Τόσο που ο Σταύρος Χατζηγεωργιάδης, καταδικάζοντας την ένταση, προειδοποίησε πως αν επαναληφθούν παρόμοιες επιθέσεις ένθεν κακείθεν, δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.
Τετάρτη, 21 Μάιος 2008 06:42

Θα είναι παρούσα

Γράφτηκε από τον
Γράφαμε πριν λίγες εβδομάδες πως οσονούπω η Αθανασία Λιάρτση  θα κάνει γνωστές τις αποφάσεις τα για τις επικείμενες πολιτικές της πρωτοβουλίες. Και προδιαθέταμε πως η Αθανασία δεν είναι από τα πρόσωπα που αρέσκονται στην ιδιώτευση. Ιδού τα νέα επεισόδια: Η κ. Λιάρτση πρόσφατα συμμετείχε στη γενική συνέλευση της ΕΝΑΕ, της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας, δηλαδή.
Τετάρτη, 21 Μάιος 2008 06:42

Πατώσαμε…

Γράφτηκε από τον
Επιεικώς απαράδεκτη είναι η εικόνα του ΠΑΣΟΚ στον τομέα της ενημέρωσης, κατά τους τελευταίους μήνες. Τόσο τον Φεβρουάριο κατά την εκλογή αντιπροσώπων στο 8ο συνέδριο όσο και την Κυριακή για την εκλογή  των διοικήσεων των τοπικών οργανώσεων, η εικόνα είναι άθλια. Δυο ημέρες μετά τις εκλογές κι ακόμα στις εφημερίδες δεν έφτασε επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.
Και οι ευθύνες δεν είναι μόνο της Αθήνας…
Τετάρτη, 21 Μάιος 2008 06:41

Αχ αυτό το Δικαστικό

Γράφτηκε από τον
Άκρη δε βγάζουμε με αυτή την ιστορία του Δικαστικού Μεγάρου. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδης μας δήλωσε εδώ και καιρό πως προωθεί τη λύση της VI Μεραρχίας για τη χωροθέτηση του κτιρίου, αφού η λύση των παλιών Καπναποθηκών, κατά την εκτίμησή του, πρέπει να αποκλείεται, μετά και τη δήλωση του βουλευτή Γιώργου Φλωρίδη, πως θα προσφύγει νομικά ενάντια σε μια τέτοια επιλογή.
Δευτέρα, 03 Μάρτιος 2008 05:01

Προχωρείη δανειοδότηση

Γράφτηκε από τον
Απρόσκοπτα και κυρίως ταχύτατα προχωρεί η δανειοδότηση των κτηνοτρόφων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας του Κιλκίς έχουν κατατεθεί 390 αιτήσεις κτηνοτρόφων και η εξυπηρéτηση είναι ταχεία. Μάλιστα, όσοι αιγοπροβατοτρόφοι υπέβαλαν αιτήσεις μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα λάβουν πρόσθετα πέντε ευρώ , πέραν των 10 προβλεφθέντων αρχικά, κατά κεφάλι ζώου.
Θα θυμάστε ότι το ύψος της δανειοδότησης στα αιγοπρόβατα είχε προκαλέσει δικαιολογημένες αντιδράσεις.
* * *
Είναι επίσης προφανές ότι η Αγροτική Τράπεζα εφαρμόζει τις εσωτερικές εγκυκλίους της σε ότι αφορά στη διασφάλιση των συμφερόντων της, κυρίως από τους καθ’ έξιν κακοπληρωτές.
Διότι όλοι οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αλλά οι καθ’ έξιν κακοπληρωτές είναι ελάχιστοι. Και στην Αγορική Τράπεζα εισέρχονται μόνο για να εισπράττουν. Χωρίς ποτέ να πληρώνουν τις δόσεις τους.
Να τα λέμε όλα...
Δευτέρα, 03 Μάρτιος 2008 05:00

Συγκρίσεις

Γράφτηκε από τον
Έτοιμη και η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Πολυγύρου με υπερσύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας κλπ.
Να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο δεν είναι και από τα παλαιότερα της χώρας και μετά την προσθήκη της νέας πτέρυγας αναβαθμίζεται έντονα.
Υπενθυμίζουμε επίσης  πψως όλες οι γειτονικές πρωτεύουσες νομών διαθέτουν μεγάλα και υπερσύγχρονα νοσοκομεία.
Όλες πλην Κιλκίς.
Εμείς αγωνιζόμαστε εδώ και μήνες να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον υπουργό Υγείας για να …κλαφτούμε.