Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 8:35:54 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

astynomiko-tmima-kilkisΗ  Πρόεδρος Γεωργία Τσελέκη και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Παπαγεωργίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς, συναντήθηκαν  στο  Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Γ.Α.Δ.Π.Κ.Μ.) Ταξίαρχο Παρασκευά ΜΑΡΑΠΙΔΗ,

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:47

Χωρίς μεσάζοντες και πάλι

Συντάκτης:

horis-mesazontesΗ Εθελοντική Ομάδα Παιονίας Ν. Κιλκίς, συνεχίζοντας τη διάθεση βασικών ειδών διατροφής το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 κατά τις ώρες 08:00-13:00, στο γήπεδο Πολυκάστρου θα πραγματοποιήσει  διανομή των προϊόντων: «Πατάτες, Αλεύρι, Μέλι, Καρύδια και Αμύγδαλα»

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:46

Χωρίς καθηγητές το ΙΕΚ Κιλκίς

Συντάκτης:

gkountenoudisΤα προβλήματα στελέχωσης που αντιμετωπίζει το ΙΕΚ Κιλκίς παρουσιάζει στον υπουργό Παιδείας Κων/νο Αρβανιτόπουλο με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης.

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:43

Ομιλία για διατροφή και Ονειρούπολη

Συντάκτης:

lykeio-ellhnidon1Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας προσκαλεί στην απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:30 μ.μ., στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία).

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:40

Κάθε Φθινόπωρο περισσεύει η αγάπη

Συντάκτης:

akrites-aimodosiaΤην 25-11-2012 ολοκληρώθηκε ο κύκλος αιμοδοσιών για το 2012 των μελών της Τράπεζας Αίματος των Ακριτών Πολυκάστρου με απόλυτη, όπως πάντα, επιτυχία. Η φθινοπωρινή αιμοδοσία, για 3η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε σε δύο συνεχόμενες Κυριακές, στις 18 και 25 Νοεμβρίου, στο «Σπίτι του Πόντου».

pame1. Περίπου 10.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της άμεσης απόλυσης, μέσω διαθεσιμότητας. Στην κυριολεξία δέκα χιλιάδες οικογένειες μπήκαν στο σφαγείο.

trapezokauismataΕις υγείαν των …κορόιδων που πληρώνουν αυξημένα τέλη πίνουν νερό μερικές χιλιάδες Κιλκισιώτες εδώ και χρόνια. Μόνο που το πάρτι φαίνεται να τελειώνει με το νέο νόμο. Και να θέλουν πια από το δήμο Κιλκίς δεν μπορούν να κάνουν τα «στραβά μάτια».

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 21:15

Κιλκίς: Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη για το 2013

Συντάκτης:

dimarxeio-kilkisΣε μια προσπάθεια ανακούφισης των δημοτών λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στην συνεδρίασή του της Πέμπτης , αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην επιβληθεί καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη.

ventourhs«Οπου φτωχός κι η μοίρα του», λέει η λαϊκή παροιμία, αλλά οι παροιμίες είναι και για να διαψεύδονται.
Αυτό έκανε και ο Γιώργος Βεντούρης. Ξεκίνησε από το φτωχό Κιλκίς, από το φτωχό Μυριόφυτο, αλλά είχε μαζί του τα όνειρά του και τη θέληση να τα πραγματοποιήσει.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 22:27

Συμβολική κατάληψη του τελωνείου Ευζώνων

Συντάκτης:

dhmotikoi-ypallhloi-euzonoiΣυνέχιση των καταλήψεων των Δημαρχείων και Δημοτικών κτηρίων αποφάσισε η γενική συνέλευση των δημοτικών υπαλλήλων την περασμένη Παρασκευή. Ειδικότερα στην απόφασή τους ανέφεραν ότι το Σαββατοκύριακο θα απείχαν από κάθε εργασία ενώ Δεςυτέρα και Τρίτη θα οργάνωναν και θα περιφρουρούσαν τις καταλήψεις.
Το πρωί της Τρίτης ομάδα δημοτικών υπαλλήλων απέκλεισε συμβολικά το τελωνείο των Ευζώνων.