Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 5:27:40 μμ
Κυριακή, 10 Μαϊος 2015 21:48

Δηλώσεις αγροτών στη «Νέα Ενωση» Κιλκίς

Ο Ν. Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς <<ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ>> ανακοινώνει ότι από 12-5-2015 στην οδό Θεσσαλονίκης 20, στον 1ο όροφο, κάνει δεκτές τις δηλώσεις Ε.Α.Ε., ΟΣΔΕ, από τους παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες με κόστος για τον παραγωγό 30 ευρώ τη δήλωση, καλύπτοντας μόνο τα έξοδά του, ικανοποιώντας την ιδρυτική καταστατική του αρχή για στήριξη των παραγωγών.


     Ο ρόλος της ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ είναι καθαρός. ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, για παροχή υπηρεσιών, ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.
     Ανακοινώνει επίσης ότι στο πρόγραμμα δράσης του, έχει σαν κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των παραγωγών με εφόδια, σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι σ’επαφή με μεγάλους ομίλους για συμφωνίες υπέρ των παραγωγών.
     Σύντομα θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το συγκρότημα της Καλίνδριας για ζωοτροφές όλων των τύπων αλλά και της αλευροβιομηχανίας για κάλυψη όχι μόνο του Νομού αλλά και διάθεση σε όλη τη χώρα σε τιμές που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να προσεγγίσει.
Η ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ λειτουργεί με την αξιωματική αρχή: ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

 

Η «Νέα Ενωση» ευχαριστεί

Ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Ν. Κιλκίς «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και στη νέα ηγεσία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., για την ουσιαστική εξέταση του αιτήματος Διοικητικής Θεραπείας σε ότι αφορά την συμμετοχή του για τις δηλώσεις Ε.Α.Ε., ΟΣΔΕ.
Η κατανόηση και η βοήθεια του υπεύθυνου αγροτικού τομέα του Ν. Κιλκίς κου Τσομπανίδη Παναγιώτη, γιατί μαζί με την Διοίκηση του Νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν.Κιλκίς, «ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ», με σαφήνεια έδωσαν στις ηγεσίες του ΥΠΑΤ και Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να κατανοήσουν πλήρως το θέμα και τις σκοπιμότητες που κρατούσαν εκτός Δικτύου εξυπηρέτησης των παραγωγών τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ.
Δηλώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να μην υπάρχουν κερδοσκόποι σε βάρος των παραγωγών.
Υπάρχουμε γιατί υπάρχουν οι παραγωγοί και θα στηρίξουμε το έργο τους με κάθε κόστος, και άοκνα θα συμβάλλουμε στη διατήρηση του υγειούς ανταγωνισμού.
Δ.Σ.                                                                                                
ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ