Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 9:56:02 πμ

Προφίλ Εταιρείας

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Η εβδομαδιαία εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Κιλκίς κυκλοφορεί από τον Ιούνιο του 1992, με 1500 περίπου συνδρομητές – αναγνώστες, κυρίως στο νομό Κιλκίς, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το περιεχόμενό της αφορά κυρίως θέματα του νομού Κιλκίς, με πλούσια αρθρογραφία, αποκλειστικά ρεπορτάζ, για την πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή του τόπου.

Η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 1999, με 750 περίπου φύλλα και με την ίδια φιλοσοφία και κυρίως τοπικό περιεχόμενο, αλλά και με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με έμφαση στα θέματα της οικονομίας και της γεωργίας – κτηνοτροφίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, www.eidisis.gr, ξεχωρίζει και για την αισθητική της και για το περιεχόμενό της, δίνοντας βάση στην τοπική ειδησεογραφία, ενώ σ’ αυτήν εντάσσεται και η webΤV του οργανισμού μας με θέματα του ν. Κιλκίς

Πρόκειται για μια σοβαρή εκδοτική προσπάθεια στο ακριτικό και ευαίσθητο Κιλκίς, από επαγγελματίες δημοσιογράφους, που προσπαθούν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού το ανεξάρτητο και αδέσμευτο της εφημερίδας, την εντιμότητα της δημοσιογραφίας, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό των απόψεων. Θα ήταν χαρά μας αν αποφασίζατε να γίνετε συνδρομητής των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ή της ΠΡΩΙΝΗΣ, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθειά μας. Αυτό σημαίνει πως κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ή  από Τρίτη έως και Σάββατο για την καθημερινή, θα σας έρχεται ταχυδρομικώς η εφημερίδα, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με τρόπο υπεύθυνο και σοβαρό για όλα όσα συμβαίνουν στο νομό Κιλκίς. Αν επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητής, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στην εφημερίδα και απλά δηλώστε το (23410 23762, 27307). Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς.

Στην προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού του συνοριακού νομού μας και στην αναπτυξιακή του πορεία, προχωρήσαμε παράλληλα και στην πραγματοποίηση δεκάδων εκδηλώσεων, ημερίδων και εκδόσεων με θέματα που αφορούσαν την πολιτική, το περιβάλλον, την ιστορία, τον αθλητισμό κ.λπ.

Στις διώροφες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (400τ.μ.) πέρα από τα γραφεία σύνταξης λειτουργεί τυπογραφική μονάδα offset, στούντιο βιντεοσκοπήσεων για τις ανάγκες της webTV, μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, καθώς και γκαλερί με εξαιρετικές φωτογραφίες από τις ομορφιές του νομού Κιλκίς.

Με εκτίμηση

Ο εκδότης   

Κώστας Τερζενίδης

Διαβάστηκε 137900 φορές

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων