Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 8:32:27 μμ

Αυτοδιοίκηση

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 20:18

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην πόλη του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η ΔΕΥΑΚ  βάζει την επιτυχημένη της σφραγίδα στην αντιπλημμυρική προστασία του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς με μια ουσιαστική παρέμβαση που θα βελτιώσει το σύστημα απορροής των βρόχινων νερών μειώνοντας συγχρόνως τα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων.

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 17:53

Το αργόν και χάριν έχει..

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από τον αναγνώστη μας και γνωστό συνδικαλιστή του νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεμκερίδη, λάβαμε τέσσερις φωτογραφίες για μια τρύπα στον ανατολικό περιφερειακό δρόμο του Κιλκίς, πίσω από τον Ι.Ν της Παναγίας, τραβηγμένες στις 8 Ιουνίου, στις 11 και στις 17/6 και σήμερα, 4 Ιουλίου 2020.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-7-2015)

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 18:19

Η Κοινότητα Κιλκίς καθαρίζει το Σαλάτς με εθελοντική δράση

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την περιοχή της ιστορικής βρύσης Σαλάτς θα καθαρίσει η Κοινότητα Κιλκίς με την εθελοντική δράση που οργανώνει.

Ο καθαρισμός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, και η Κοινότητα προσκαλεί τους κιλκισιώτες να συμμετάσχουν.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (3-7-2015)

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης απαντώντας σε ερώτημα που του απεύθυναν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, που έγινε στις 30  Ιουνίου στο Πολύκαστρο, σχετικά με τις πρόσφατες εγκρίσεις έργων του δήμου και συγκεκριμένα για αυτό του σταδίου Πολυκάστρου ύψους 600.000 ευρώ, τόνισε:  

Κυρίες και κύριοι,

Βρίσκομαι ανάμεσα σας, σαν δήμαρχος της Παιονίας και κυρίως σαν κάτοικος του Πολυκάστρου που ανησυχεί με την ανεξέλεγκτη παρουσία παράνομων μεταναστών στην περιοχή μας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι απλό και δεν είναι μόνο στη Νέα Καβάλα. Είναι σύνθετο και για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χρειάζεται μέθοδο, οργάνωση και επιμονή.

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, κ. Μιχαηλία Καραμισάκη.

          Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγραμματισμού των δράσεων και των δραστηριοτήτων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (2-7-2015)

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 18:16

Επίσκεψη εργασίας ΔΕΠΑΝ στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) και Δήμαρχο Δράμας με συνεργάτες του. Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους στόχους που υπηρετεί το ΔΕΠΑΝ στο αυτοδιοικητικό στερέωμα ενώ εξετάστηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας και οι παρεχόμενες ωφέλειες για το Δήμο Κιλκίς μέσω της ένταξής του στο Δίκτυο.

Σελίδα 1 από 214