Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 11:53:41 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές του Κιλκίς ότι στην περιοχή ανάντη της οδού Σκρα έγινε απρόβλεπτη θραύση του αγωγού ύδρευσης από εταιρεία τοποθέτησης οπτικών ινών, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροληψία στην ευρύτερη περιοχή άνω της 21ης  Ιουνίου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας ‘’Το Λαβάς’’ και συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που διοργάνωσε χθες το πρωί.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (27-5-2015)

Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 14:03

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ενημερώνονται οι καταναλωτές του Κιλκίς από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς, ότι:

Άρχισε από σήμερα η δεύτερη φάση αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Κιλκίς μήκους 15.000 μέτρων.

Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» ορκίστηκε σήμερα η Έφη Ναβροζίδου, στη θέση του Μιχάλη Βιδιαδάκη.

Η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την έκτακτη επιχορήγηση των Δήμων της χώρας με το ποσό των 75 εκ. ευρώ για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών που δημιούργησε η υγειονομική κρίση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις ή πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι από το ρεπορτάζ που καταχωρίσαμε πριν λίγες ημέρες στις εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για την εγκατάλειψη στην παραλίμνια της Δοϊράνης περιοχή, μηχανήματα του δήμου Κιλκίς, έπιασαν δουλειά.
Μηχανήματα και προσωπικό εργάστηκαν κάμποσες μέρες προβαίνοντας σε εκτεταμένο καθαρισμό της περιοχής.
Καθώς το καλοκαίρι ξεπροβάλλει και επανέρχεται η κανονικότητα είναι σημαντικό για την πανέμορφη περιοχή του ακριτικού μας νομού και να καθαριστεί και να καταστεί ευχερέστερη η πρόσβαση προς αυτήν καθώς αναμένουμε φέτος αύξηση των περιηγητών- επισκεπτών.
Αν μάλιστα, μαζί με τον καθαρισμό που διεκπεραίωσε ο Δήμος Κιλκίς, ξεκινήσουν και ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου και του λιμενοβραχίονα, τότε ίσως αποκτήσει και πάλι πραγματικό περιεχόμενο ο όρος "τουριστική κίνηση στη Δοϊράνη".

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί, στις 25 Μαΐου 2020, ημέρα Δευτέρα, για λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ύστερα από την τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ και στην οποία συμμετείχαν οι εργαζόμενοί του, για τις προωθούμενες διοικητικές μεταβολές στον τομέα του νοσηλευτικού προσωπικού μέσω πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ο πίνακας των εκθετών  που θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 23 Μαϊου.

Σελίδα 1 από 204