Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, 2:48:27 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 19:52

Παρεμβάσεις ανανέωσης στη σχολική στέγη από το δήμο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Πινελιές καλαισθησίας και λειτουργικότητας προσθέτει ο Δήμος Κιλκίς στα διδακτήρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώσει τις κτηριακές υποδομές επηρεάζοντας θετικά την παρεχόμενη ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 15:31

Συνεχίζεται ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων του δήμου Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Παρελήφθη σήμερα το τρίτο καινούργιο απορριμματοφόρο του δήμου Παιονίας στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου των οχημάτων καθαριότητας  και της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, που εφαρμόζει η διοίκηση του δήμου, υλοποιώντας έτσι την προγραμματική δέσμευση που ανέλαβε τον Μάιο του 2019.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-1-2022)

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 13:37

Παραμένει Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς ο Ανδρέας Βεργίδης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τη νέα σύνθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς παραμένει Αντιπεριφερειάρχης ο Ανδρέας Βεργίδης.

Οι άξονες του δημοτικού έργου μαζί με τον προγραμματισμό νέων στοχεύσεων αναπτύχθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κιλκίς που συνεδρίασε στις 11 Ιανουαρίου υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 12:28

Τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας επιχειρούν στο Πάικο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται από το σύνολο του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Διομήδης», σε ορεινά τμήματα του νομού Κιλκίς, όπου και  σημειώθηκαν χιονοπτώσεις.

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς  ενημερώνει ότι  από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και τη Δευτέρα 24/1/2022 δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις Αδειών Οδήγησης και Αδειών Κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην υπηρεσία, λόγω εργασιών μετάβασης στο νέο ΟΝ-LINE σύστημα, σύμφωνα με το αριθμ.πρωτ.339283-27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου  Υποδομών και Μεταφορών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου  προκαταρκτική έρευνα, την οποία παράγγειλε η Εισαγγελία Κιλκίς για να διαπιστωθεί η βασιμότητα του δημοσιεύματος της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε συνδυασμό με την ανάρτηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας eidisis.gr.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριος Κυριακίδης για την τιμή που μου έκανε να  ανανεώσει τη θητεία μου ως Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου αλλά και για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξή του αυτούς τους 28 μήνες. (ΑΔΑ: 90ΦΒΩΕΧ-ΜΡ8).

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ορίσθηκαν σήμερα εννέα νέοι Αντιδήμαρχοι με πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων τις οποίες θα ασκήσουν εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Σελίδα 1 από 304