Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 3:09:09 πμ

Αυτοδιοίκηση

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 20:40

Νέα πανέμορφη πλατεία στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:

Το Πολύκαστρο απέκτησε μια δεύτερη μεγάλη και πανέμορφη πλατεία, με το δήμο Παιονίας να αναβαθμίζει το βόρειο τμήμα της πόλης.

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024 έγιναν τα εγκαίνια της νέας πλατείας, ο χώρος της οποίας μέχρι πρόσφατα ανήκε στον Ελληνικό Στρατό, εκεί όπου υπάρχουν και οι κατοικίες των αξιωματικών του Στρατού.

Σφοδρή κριτική σε δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας και της παράταξης Βαφειάδη άσκησε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, κατηγορώντας τους πως με ψέματα συκοφαντούν το μεγάλο έργο ανάπλασης του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Στην αστική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν αφιερωμένη η πρώτη μέρα της τρίτης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021 – 2027, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης του Κιλκίς ότι πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της διαρροής.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στις 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς (Αίθουσα Συνεδριάσεων), για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα:

Τη σύμβαση υλοποίησης της παροχής υπηρεσίας «Μίσθωση μηχανημάτων για τον αποχιονισμό Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Κιλκίς για τη χρονική περίοδο 2023 – 2025» υπέγραψε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος   ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΖΙΑΡΑΣ, παρουσία του αν. προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων (ΥΤΕ) Ν. Γρηγοριάδη και του  αν. προϊσταμένου τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΥΤΕ, Γιώργου Γεωργούλια.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.

Στην Επιτροπή Παιδείας – Αθλητισμού της ΚΕΔΕ μετέχει με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Αναστάσιος Καζαντζίδης.  

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Οικονομίας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για τις νέες οκτάμηνες συμβάσεις στο δήμο Κιλκίς, η δημοτική αρχή ανακοίνωσε την πλήρωση είκοσι έξι (26) θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του. Η διάρκεια της σύμβασης είναι οκτώ μήνες.

Σελίδα 1 από 424