Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 4:10:45 πμ

Αυτοδιοίκηση

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 22:09

Και το αργόν έχει, το γοργόν όμως έχει περισσότερη χάρη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το κατανόησαν στο Δήμο Κιλκίς πως μπορεί και το αργόν -πάει μήνας αφ’ ότου ενημέρωσε ο Αχιλλέας Καλεμκερίδης για την τρύπα-  να έχει χάρη, αλλά το γοργόν έχει περισσότερη.

ΚΙ έτσι μια δυο μέρες μετά τη δημοσίευση του απαράδεκτου καθεστώτος, μπροστά στην Παναγιά μάλιστα, πρωί της Πέμπτης έπιασαν δουλιά.
Κατανοούμε πως υπάρχουν πολλές τρύπες στους δρόμους, αλλά κι ένας μήνας βρε παιδιά...

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (14-7-2015)

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:27

Απαράδεκτη ταλαιπωρία με την ύδρευση στην κοινότητα Δροσάτου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Απαράδεκτη και αδικαιολόγητη είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται το τελευταίο δεκαήμερο οι εκατοντάδες κάτοικοι της Κοινότητας Δροσάτου με τις συνεχείς και παρατεταμένες διακοπές νερού.

Μέτρα ελέγχου για τον covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων  ζήτησε από τον Υφυπουργό  Πολιτικής Προστασίας  Νίκο Χαρδαλιά  ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που του έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’  Θωμά Δημόπουλο με την ευκαιρία της επίσκεψης στην έδρα της Ταξιαρχίας για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αναδιανομή Ξηρών Προϊόντων και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) μαζί με βρεφικές τροφές.

Στο Πολύκαστρο, την  Παρασκευή 10-07-2020  και ώρα 09:00 π.μ  έως τις 12:00 μ.μ. στην πάνω πλατεία Πολυκάστρου δίπλα στα ΚΤΕΛ, για τους ωφελούμενους της ΔΕ Πολυκάστρου καθώς και της ΔΕ Αξιούπολης. Όσες αιτήσεις έχουν τουλάχιστον 5 μέλη θα παραλάβουν προϊόντα ξηράς τροφής.

Η κατασκευή νέας δεξαμενής στα ψηλά σημεία του Μπέλλες αποδεικνύεται ευεργετική για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή επιθεώρησε τη λειτουργία του νέου τεχνικού έργου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής - Ορεινής Πολιτικής Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη και Κοινοτάρχες της περιοχής.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:10

Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παιονίας, λόγω της ανεξέλεγκτης μετακίνησης παράνομων μεταναστών, ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που του έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε σήμερα, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού (που εδρεύει στη Βέροια), Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Ταξίαρχο Θωμά Δημόπουλο.

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:44

Ο Μάνθος της προσφοράς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετούμε τον Μάνθο Καπνόπουλο από ενεργό υπάλληλο του Δήμου Παιονίας. Χαρά επειδή ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης απολαμβάνει πλέον ύστερα από 40 έτη εργασίας την ξεκούραση, την ηρεμία, τη δυνατότητα να χαρεί τόσα άλλα πράγματα στη ζωή, που όλοι έχουμε ανάγκη. Και λύπη διότι ο Δήμος Παιονίας, οι δημότες της Παιονίας θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Μάνθου Καπνόπουλου.

Σελίδα 1 από 216