Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, 10:01:40 μμ
etpa

Εκπαίδευση

Από την ΕΛΜΕ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-καταγγελία για τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς:

Με αφορμή την κατάληψη του 1ου ΓΕΛ και την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Διευθυντή και στον σύλλογο διδασκόντων  του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς δηλώνουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΜΕ, η τηλεκπαίδευση θα διενεργείται αποκλειστικά από τον χώρο των σχολείων με εξοπλισμό που θα παράσχει η υπηρεσία.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-10-2016)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-10-2016)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (22-10-2016)

Το νέο πεδίο που διαμορφώνεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση έχοντας ως μοχλό στήριξης το Ν. 4763/20, με ευεργετικές ρυθμίσεις για την παρεχόμενη γνώση που αναβαθμίζεται όπως και για την ουσιαστική διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Βούτσινος σε ευρεία ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κιλκίς.

Στις 20/10/2021 η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με κοινοβουλευτική ερώτηση επισημαίνει έναν νέο αιφνιδιασμό της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Το Υπουργείο Παιδείας προχωρά στον περιορισμό της λειτουργικότητας των δημοσίων σχολείων με συγχωνεύσεις τμημάτων.

«Ένα βιβλίο είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο», είχε πει ο Νικηφόρος Βρεττάκος. 

Ένα παράθυρο στην καθημερινότητα του παιδιού, στην κοινωνία, στην ιστορία, στη μυθολογία, στον πολιτισμό, στη γεωγραφία.

Μ’ ένα βιβλίο ο μικρός αναγνώστης μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες και να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, να γνωρίσει χώρες, διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικές συνήθειες και αντιλήψεις,  ανακαλύπτοντας τους άλλους αλλά ταυτόχρονα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης, η οποία πραγματοποιείται στα Πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κυκλικής Οικονομίας στις 1/11/2021, 12. 15 -16.00.
Η ημερίδα υλοποιείται με την συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και του Δήμου Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (19-10-2016)

Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποιεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιος Βούτσινος.

Σελίδα 1 από 193