Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 12:51:05 πμ

Αρθρογραφία

Η Πολιτική Συνοχής της ΕΕ στηρίζει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών σε μια ιστορική σχολή της Ελλάδας, σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της βιομηχανικής ιστορίας.

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:31

Προσωπική ευθύνη

Συντάκτης:

Γράφει η Βίκυ Καλφοπούλου, Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος, Δημητράκου 21 Α Κιλκίς, τηλ. 2341028087, facebook: Βικυ Καλφοπούλου.

«…Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες είναι απολύτως αναληθή και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν φόβο, ανασφάλεια και ανησυχία προς τους πολίτες του Κιλκίς και ταυτόχρονα έλλειψη εμπιστοσύνης στο Νοσοκομείο μας...

Της Καλλισθένης Πάκα, δικηγόρου, δημοτικής συμβούλου Κιλκίς.

Οι πρώτες εικόνες μου από το νοσοκομείο του Κιλκίς, ξεκινούν από την παιδική μου ηλικία, όταν νήπιο έπαιζα στους γεμάτους τριανταφυλλιές κήπους του και απολάμβανα την ανεμελιά της ηλικίας.

Του Στέφανου Παραστατίδη, Ιατρού, Γραμματέα Οργανωτικού και Πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής.

Παραθέτω ένα ελπιδοφόρο διάγραμμα με την πορεία των κρουσμάτων στην κεντρική Μακεδονία, η οποία δείχνει ότι έχει πάρει την κατιούσα, με μοναδική εξαίρεση την Πιερία.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 21:14

Ο εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων

Συντάκτης:

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

Είναι πάντα δύσκολο να εκφραστείς με λόγια, να βγάλεις από μέσα σου αυτό που νοιώθει η ψυχή σου, όταν προσπαθείς να αναφερθείς, μέσα στο διάβα της ελληνικής ιστορίας, για τους ηρωικούς αγώνες των Ένοπλων μας Δυνάμεων τόσο στην ξηρά, όσο στο αέρα και στην θάλασσα.

Του Στέφανου Παραστατίδη,

Σήμερα (25/11) και δια της προέδρου του Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής κατάθεσε μία σημαντική πρόταση για το ασφαλές άνοιγμα της χώρας εν μέσω της πανδημίας.

Άρθρο-Παρέμβαση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η όψη του και μόνον αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της αληθούς κατάστασης του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 22:21

Άνθρωποι και ανθρωπάκια

Συντάκτης:

Αφορμή των σκέψεων η είδηση για την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση από τον στάρ του NBA Γιάννη Αντετοκούμπο.

Του Στέφανου Παραστατίδη.

Η Ιρλανδία πήρε γρήγορα αποφάσεις και προχώρησε σε οριζόντιο λοκντάουν στις 20/10, εν αντιθέσει με τις περισσότερες χώρες που πήραν μέτρα τις πρώτες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου.

Σελίδα 1 από 247