Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 7:53:47 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Προθεσμία έως την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουλίου για να απολογηθούν έλαβαν από τον Εισαγγελέα Κιλκίς σήμερα Σάββατο όσοι εκ των εμπλεκομένων 17  κατηγορουμένων αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργήματος (π.χ. αρχαιοκαπηλία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης) ή και λόγω της πολυσέλιδης δικογραφίας.

Προθεσμία έως την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουλίου για να απολογηθούν έλαβαν από την Εισαγγελέα Κιλκίς σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 4-7-2020, οι 17 κατηγορούμενοι οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή και προσήχθησαν σήμερα για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Στην εισαγγελέα και στον ανακριτή του Κιλκίς οδηγήθηκαν ο υψηλόβαθμος αστυνομικός του Κιλκίς και άλλα 17 άτομα που συνελήφθησαν χθες, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες περί αρχαιοκαπηλίας και λαθρεμπόριου τσιγάρων.

 

Το μεσημέρι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα αποκάλυπτε πως "Υψηλόβαθμος αστυνομικός που υπηρετεί στην Α.Δ. Κιλκίς συνελήφθη σήμερα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ως ενεχόμενος σε κύκλωμα εμπορίας λαθραίων τσιγάρων!

Η είδηση, η οποία είναι απολύτως επιβεβαιωμένη, έσκασε σαν βόμβα στο Κιλκίς δεδομένης της υψηλότατης θέσης του εν λόγω αστυνομικού στην ιεραρχία της αστυνομίας.

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 19:36

Τρένο-εμπρηστής σκόρπαγε φωτιά από τη Δοϊράνη μέχρι το Κιλκίς!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Φωτιά σκόρπαγε η εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ αναστατώνοντας γι’ άλλη μια φορά το μισό νομό Κιλκίς!

Το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου η αμαξοστοιχία άρχισε από τη λεκάνη της Δοϊράνης να σκορπά φωτιές κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής, με τα φρένα της να λειτουργούν ως εμπρηστές!

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 19:34

Η νέα Ειδομένη στα σκαριά

Συντάκτης: Eidisis.gr

Οι φωτογραφίες και το βίντεο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ που έκανε το γύρω της Ελλάδας είναι τραβηγμένες την ίδια ημέρα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.
Στην πρώτη, λίγο μετά το μεσημέρι, εκατοντάδες πρόσφυγες- άτομα που είδαν και φωτογράφισαν τους υπολογίζουν τουλάχιστον σε 200- μόλις έχουν κατέλθει από εμπορική αμαξοστοιχία και βαδίζουν πάνω στις σιδηροτροχιές.

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 16:25

Αποκλειστικό: Σύλληψη – βόμβα στο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Υψηλόβαθμος αστυνομικός που υπηρετεί στην Α.Δ. Κιλκίς συνελήφθη σήμερα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ως ενεχόμενος σε κύκλωμα εμπορίας λαθραίων τσιγάρων!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-7-2020)

Η ανησυχία και αγωνία των πολιτών για την τύχη του τόπου τους καθώς διαπιστώνουν ότι οι εκκλήσεις και τα διαβήματα δεν «πιάνουν τόπο»  και οι πρόσφυγες-μετανάστες στη δομή φιλοξενίας Νέας  Καβάλας διαρκώς αυξάνονται έστειλαν το βράδυ της Τρίτης εκατοντάδες από αυτούς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Παιονίας.

Πρωτόγνωρη σε μαζικότητα και παλμό συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας κατά της μόνιμης λειτουργίας του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Καβάλα.

Γέμισε η κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου από δημότες της Παιονίας, με το μέλος της επιτροπής της Κίνησης, Μιχάλη Τσερνικούδη, να είναι κεντρικός ομιλητής, καταγγέλοντας προσπάθειες ισλαμοποίηση της περιοχής και ανακολουθίες της κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 1023