Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 1:20:24 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Εκλογές θα διεξαχθούν στο νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να καλυφθούν οι δυο θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος, η μια από εκπρόσωπο του ιατρικού προσωπικού και η άλλη από εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, οι εκλογές που αφορούν το ιατρικό προσωπικό θα γίνουν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του κτιρίου των διοικητικών υπηρεσιών.

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 18:44

Στα 339 τα νέα κρούσματα, τα δύο στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 359 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα δυο νέα κρούσματα είναι στο νομό Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, το ένα κρούσμα αφορά την καθαρίστρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας (για το οποίο είχαμε ξεχωριστό ρεπορτάζ. Το δεύτερο κρούσμα αφορά έναν 60χρονο από την πόλη του Κιλκίς, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Κιλκίς με συμπτώματα και τελικά επιβεβαιώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Ηδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης και αυτού του κρούσματος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-9-2020)

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 12:10

Γιάννης Ανδρίτσος: Χαίρων άκρας υγείας επέστρεψε δριμύτερος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ανέλαβε πλήρως τα καθήκοντά του την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος ύστερα από την ταλαιπωρία του με τον κορονοϊό.

Σε δήλωσή του ο κ. Ανδρίτσος αναφέρει:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-9-2020)

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 12:51

Διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη 17-9-2020 στο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ),

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,

ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 έως τις 15:00 έχει προγραμματιστεί  διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδηκινό, Χρυσόπετρα, Φανάρι, Περιστέρι και Πυργωτό λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 09:12

Τεχνολογία αιχμής στο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η ΔΕΗ στο Κιλκίς πάντα βρίσκονταν σε εξαιρετικό σημείο οργάνωσης και εξυπηρέτησης κι αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους της, με τα στελέχη που πέρασαν από αυτήν και με όσους τη διοικούν σήμερα.

Γι’ αυτό και δεν μας εξέπληξε το γεγονός πως στο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς οργανώθηκε από τον διευθυντή του, Γιώργο Ξανθό, ένα σεμινάριο για την εξυπηρέτηση του πολίτη και στην τεχνολογία αιχμής, ένα σεμινάριο που έγινε μόνο στο Κιλκίς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε στελέχη και εργαζόμενους.

Ύστερα από πολλές μέρες αφάνειας καταγράφηκε στο Κιλκίς θετικό κρούσμα στον κορονοϊό. Πρόκειται για ένα εννιάχρονο Αφγανάκι που διαμένει με την οικογένειά του σε διαμέρισμα στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, το παιδάκι παρουσίασε συμπτώματα της νόσου και εισήχθη στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και λήφθηκε δείγμα, το οποίο χθες το βράδυ (14 Σεπτεμβρίου) αποδείχθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σελίδα 1 από 1039