Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 5:47:55 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνολικά 15.498 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας. Από αυτά τα 1.281 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων στην Κεντρική Μακεδονία:

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 19:39

Δωρεάν rapid tests σε Χωρύγι, Σπουργίτη και Ανθόφυτο

Συντάκτης:

Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) που έχουν προγραμματιστεί σε Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ως επικεφαλής εταίρος στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων:

Στην περιοχή της λίμνης Δοϊράνης, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, έγινε η πρώτη – σε παγκόσμιο επίπεδο – καταγραφή ενός νέου φυτικού είδους για την επιστήμη, στο επιστημονικό περιοδικό Phytotaxa, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Τη συμβολή του Πεδινού στην στρατιωτική προπαρασκευή της Μάχης του Κιλκίς τιμά την Κυριακή 3 Ιουλίου με εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινότητα Πεδινού σε συνεργασία με τον τοπικό Λαογραφικό Όμιλο ‘’Ορφέας’’.

Στη σύλληψη μιας νεαρής γυναίκας 19 ετών η οποία εμπλέκεται σε περιστατικό διακίνησης αλλοδαπών, προχώρησε η αστυνομία σε περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του  Ιωάννη Τσιάκα και Κυριακή Τομπουλίδου.

Η Doppler είναι ένας σύγχρονος κατασκευαστής ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και συστημάτων στάθμευσης, που στοχεύει στην κατάκτηση σημαντικού μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρα, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.  

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με έδρα τη ΒΙΠΕ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ στο Κιλκίς επιθυμεί να στελεχώσει το τμήμα παραγωγής με Εργάτες Παραγωγής.

Στα… χέρια των Αρχών έπεσε χθες το μεσημέρι, στους Ευζώνους Κιλκίς, ένας 48χρονος Βούλγαρος, για υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Σελίδα 1 από 1237