Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 8:04:17 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:49

Κορωνοϊός: Το Κιλκίς που αντιστέκεται!

Συντάκτης:

Με ένα χάρτη «φορτωμένο» κατά 285 περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού σε σχέση με την περασμένη Δευτέρα, από τα οποία τα 179 εισαγόμενα, ξεκινά μια ιδιαίτερα «κομβική» εβδομάδα, κατά την οποία συμπληρώνονται 15 ημέρες από το τουριστικό άνοιγμα, καθώς και προστίθεται η Μεγάλη Βρετανία στη λίστα των χωρών που συνδέονται αεροπορικά με την Ελλάδα.

Ενα 24ωρο ήταν αρκετό για να κάνουν αυτό που δεν έκαναν επί τρεις εβδομάδες. Μόλις ανεβάσαμε στη webTV του eidisis.gr και γράψαμε στην ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ για το χάλι που δημιούργησε εταιρεία οπτικών ινών στην οδό Βενιζέλου του Κιλκίς και στην πολυσύχναστη διασταύρωση με τη Θράκης, την επομένη συνεργείο της εταιρείας πήρε τα αναγκαία μέτρα.

Η σκηνή που θα περιγράψουμε αποδίδει ίσως την πλέον επώδυνη συνέπεια από την αποκάλυψη του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, λαθρεμπορίας τσιγάρων και πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων: Διαδραματίζεται στο Κιλκίς τρεις ημέρες μετά το θόρυβο από την σύλληψη των 17. Άνδρας της Τροχαίας στο κέντρο της πόλης εντοπίζει μια παράβαση και ετοιμάζεται να «γράψει» τον παραβάτη οδηγό, ο οποίος πέρασε με «κόκκινο».

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 13:47

Εκπλειστηρίαση έξι καταστημάτων στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Η ΔΑΝΟΣ – An alliance member of BNP PARIBAS REAL ESTATE, γνωστοποιεί την πώληση μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού 6 όμορων καταστημάτων (ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής πλειστηριασμού 4/09/2020), σε γωνιακή οικοδομή στο Κιλκίς.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 11:44

Και παιδίατρος στο Νοσοκομείο Γουμένισσας!

Συντάκτης:

Μετά την έλευση Ορθοπεδικού και Γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Παιδιατρικό Ιατρείο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας για να σας προφυλάξει από τον κίνδυνο και την δυστυχία που προκαλούν οι πυρκαγιές και να προστατέψει το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας, σας συμβουλεύει:

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 17 συλληφθέντες στη «μεγάλη» υπόθεση και «επιτυχία» των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με τις τρεις «εγκληματικές» οργανώσεις που είχαν ξεσκεπάσει στο Κιλκίς.

Συνελήφθη χθες (7 Ιουλίου 2020) το πρωί σε λαϊκή αγορά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αυτοσχέδιο πάγκο και σε όχημα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα (εκ των οποίων τα δύο των 50 ευρώ και τα υπόλοιπα των 10 ευρώ).

Ακόμη, στην κατοχή του βρέθηκαν και 11 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Ελεύθεροι και μάλιστα χωρίς εγγύηση αφέθηκαν οι τρεις πρώτοι από τους 17 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στο Κιλκίς.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, πολύπλευρη ήταν η δράση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, διευκόλυνσης παράνομων αλλοδαπών και παράνομης διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στο Κιλκίς, όπως διαπίστωσε η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς πέραν του υψηλόβαθμου αστυνομικού εμπλέκονται άλλοι δύο αστυνομικοί.

Πολύπλευρη ήταν η δράση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, διευκόλυνσης παράνομων αλλοδαπών και παράνομης διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στο Κιλκίς, όπως διαπίστωσε η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς πέραν του υψηλόβαθμου αστυνομικού εμπλέκονται άλλοι δύο αστυνομικοί.

Σελίδα 1 από 1024