Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 1:37:57 μμ
etpa

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας, συνελήφθησαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς, 4 άτομα σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.215, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 3 στο νομό Κιλκίς.

Συνολικά 19 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές την Τετάρτη στο Κιλκίς, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

O ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.219, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 1 στο ν. Κιλκίς.

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 13:25

Τα νέα μέτρα για τα εμπορικά καταστήματα

Συντάκτης:

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.13805/4-3-2021 που ορίζει τα νέα μέτρα για την περίοδο από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη, 16 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας και την Καθαρή Δευτέρα (15 Μαρτίου 2021).

 
 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.702, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας και 4 στο ν. Κιλκίς. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 197.279(ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες.

Το ιστορικό ωρολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου σταμάτησε με την κοίμηση του Ποιμενάρχου κυρού Εμμανουήλ, τον οποίο Κλήρος και Λαός τον προέπεμψαν στην αιωνιότητα.

Στις 27-02-2021 και ώρα 10:48 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην αγροτοδασική περιοχή της Τ.Κ Κάρπης του Δήμου Παιονίας, σε καστανοτεμάχιο ιδιοκτησίας Μ.Ι., η οποία  επεκτάθηκε σε παρακείμενο Δημοτικό δάσος οξυάς, ιδιοκτησίας Δήμου Παιονίας, καίγοντας υπόροφο και φυτικά υπολείμματα από φύλλα, περικάρπια καστάνων, κλαδιά καθώς και μεμονωμένους ξερούς κορμούς δένδρων καστανιάς σε έκταση τριάντα (30) στρεμμάτων περίπου.

Με δάκρυα στα μάτια και στεναγμό εις την ψυχή ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής λαός της ακριτικής και ιστορικής Ιεράς Μητροπόλεως του Κιλκίς υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαρτίου τ.έ., με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριο, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως, το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.353, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.Στο νομό Κιλκίς καταγράφηκαν 11 κρούσματα εκ των οποίων τα 8 είναι στη Φύσκα, μετά τα 47 rapid tests που έκανε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα στον οικισμό.

Σελίδα 1 από 1088