Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 7:35:54 μμ

Πολιτική

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση σ/ν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

«Η κοινωνία δεν πτοείται από τέτοιους νόμους».

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Μετανάστευσης και Άμυνας κατέθσε δια της Βουλής ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης βουλευτης Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο ερωτών βουλευτής αφού παραθέτει τα στοιχεία από την εγκατάσταση προσφύγων μεταναστών στη δομή της Ν. Καβάλας και σε κατοικίες ξενοδοχεία στο Πολύκαστρο επισημαίνει ότι ήδη έχει υπερκεραστεί το 1% και επισημαίνει ...

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-7-2020)

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:36

Φραγγίδης: Αποζημίωση εποχικά εργαζόμενων

Συντάκτης: Eidisis.gr

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση, Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη κατέθεσαν βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. με ΘΕΜΑ: «Αποζημίωση εποχικά εργαζόμενων»:

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τότε που με τιμήσατε με την ψήφο σας δείχνοντας μου εμπιστοσύνη, και δίνοντάς μου έτσι την δυνατότητα να εκπροσωπήσω επάξια τον δικό μας Νομό, τον Νομό Κιλκίς  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η φωνή σας είναι και δική μου φωνή.

Είναι η φωνή του κάθε Κιλκισιώτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στη Βουλή συζητήθηκε η μελέτη του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη μείωση των τιμών των καυσίμων στις συνοριακές ζώνες. Τη σχετική αναφορά έκανε στην ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Μπούμπας, μιλώντας για μείωση του ΦΠΑ κάτω του 10% στις ακριτικές περιοχές:

Οι Έλληνες ενωμένοι σε κοινούς σκοπούς μπορούμε να κερδίζουμε μεγάλες μάχες.

Στις 7 Ιουλίου του 2019, οι πολίτες έδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την εντολή να συγκροτήσει αυτοδύναμη, ισχυρή, σταθερή Κυβέρνηση και του ανέθεσαν την ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου στην επόμενη τετραετία.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, «καταγγέλλει το νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης της ΝΔ που βάζει στο στόχαστρο τις διαδηλώσεις, τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό δώρο της σημερινής κυβέρνησης στους επιχειρηματικούς ομίλους που έρχεται να προστεθεί στα δωράκια των προηγούμενων χρόνων, όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στο χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας.

Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 7:30 μ.μ., στην Πλατεία Κήπου – Πάρκο, στο Κιλκίς, εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Μένουμε Δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους», με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ ”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης, είχε την ευκαιρία να κοινοποιήσει στους πολίτες του Νομού Κιλκίς ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των εξορμήσεων που πραγματοποιεί η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Σελίδα 1 από 448