Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 11:22:40 πμ
etpa

Πολιτική

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου, αναπλ. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη συνεδρίαση για την β’ ανάγνωση του ν/σ για το Οικογενειακό Δίκαιο.

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου, αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρμόδιας για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων, για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας.

Το νομοσχέδιο Προστασίας της Εργασίας είναι πρώτα από όλα μια μεγάλη παρέμβαση που επικαιροποιεί την εργατική νομοθεσία, η οποία σε μεγάλο βαθμό δεν έχει αλλάξει από το 1982, όταν δεν υπήρχαν το ίντερνετ, η τηλεργασία και η δομή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας ήταν πολύ διαφορετική.

Μετά τον χαλκιδικιώτη πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη Τάσιο ο οποίος προ ολίγων ημερών έθεσε επιτακτικά το αίτημα για ένταξη της κύριας οδικής πύλης της χώρας, τους Ευζώνους, στις πύλες εισόδου τουριστών κατά την φετινή τουριστική περίοδο, και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλής Τσιτλακίδης σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 προτείνει και ζητεί από την κυβέρνηση να ανοίξουν άμεσα οι Έύζωνοι.

Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 11:43

Σύριζα Κιλκίς: 103 χρόνια από τη μάχη του Σκρα

Συντάκτης:

103 χρόνια από ακόμα ένα ανδραγάθημα του Ελληνικού Στρατού με πάνω από 400 νεκρούς και 2000 τραυματίες.

103 χρόνια από τη μάχη του Σκρα Ντι Λέγκεν που σηματοδότησε και την πρώτη εμπλοκή του στρατού σε επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας. Παράλληλα, και η πρώτη νίκη εκείνης της άνοιξης στο Μακεδονικό Μέτωπο του Α` Παγκοσμίου Πολέμου που συνέβαλε στην καθυστέρηση μεταφοράς γερμανικών δυνάμεων στο Δυτικό Μέτωπο.

Τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα καθώς και τις δραστηριότητες που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν τον Μάιο ανέπτυξε κατά τη σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα εφίστησε την προσοχή σε κατοίκους και ταξιδιώτες δέκα περιοχών, οι οποίες όπως είπε τα τελευταία 24ωρα δείχνουν σημεία επιδείνωσης που προβληματίζουν ιδιαίτερα τους ειδικούς.

ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑνΕΚ «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών» - ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννης Τσακίρης υπέγραψε χθες την ένταξη του έργου της ολοκλήρωσης του κτηρίου του οίκου ευγηρίας στο Κιλκίς και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του, στο ΠΔΕ 2021, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 16:14

Μπρα ντε φερ

Συντάκτης:
Του Στέφανου Παραστατίδη.
Συγκριτικά με πέρσι, έχουμε 2 σημαντικά όπλα στη φαρέτρα μας για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας: Τα εμβόλια και τη γνώση. Τούτο, όμως, δεν αποτυπώνεται στη σύγκριση· τουναντίον.

Μακριά από κομματικούς εγκλωβισμούς και διαιρέσεις των Ελλήνων πολιτών ενεργοποιούμε την Πρωτοβουλία  Συνέχειας και Προοπτικής (ΠΡΩ.ΣΥ.Π), αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κώστας Κιλτίδης, πρώην υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

Σελίδα 1 από 526