Quantcast
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, 11:12:11 πμ

Πολιτική

Τοποθέτηση του Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη, Β’ αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, στη συνάντηση του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με τον υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη την 1η Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του υπουργού.

Χάσμα πραγματικότητας μεταξύ της κοινωνίας και της Κυβέρνησης διαπίστωσε η βουλεύτρια Κιλκίς και αναπλ. τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, αρμόδια για ζητήματα ισότητας, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής με θέμα τον σεξισμό στην εργασία. Τα στοιχεία που εξέθεσαν οι φορείς που συμμετείχαν, καθώς και τα ερευνητικά δεδομένα που παρουσίασε η βουλεύτρια, απέχουν μακράν από την θετική εικόνα που η Κυβέρνηση επιμένει να παρουσιάζει ισχυριζόμενη ότι βαίνουν όλα καλώς.

Σε πολιτική συγκέντρωση στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς μίλησε απόψε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη. 

Πριν την ομιλία παραβρέθηκε σε σύσκεψη για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα στο Κιλκίς και συζήτησε με φορείς του νομού Κιλκίς, με έμφαση στα θέματα της υγείας και της παιδείας. 

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα: 

Κοινή δήλωση των κ.κ. Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σαράντα μέρες μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είχε λήξει το θέμα της παράτασης του προγράμματος του ΟΑΕΔ (νυν Δ.ΥΠ.Α), μέσω του οποίου εργάζονται 4000 συμβασιούχοι στην Υγεία, δυστυχώς οι συμβάσεις των εν λόγω εργαζόμενων βρίσκονται «στον αέρα». Οι συμβάσεις έχουν ήδη αρχίσει να λήγουν και η πολυαναμενόμενη υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, δεν έχει μπει ακόμα.

Πρόγραμμα περιοδείας και επισκέψεων του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Αρβανίτη και της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.

Αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και βαριά ευθύνη η υποψηφιότητά μου στο νομό Κιλκίς.

Στο νομό που αγάπησα και αγαπώ.

Το νομό που υπηρετώ με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο όλα αυτά τα χρόνια.

Έρχονται στιγμές που νιώθει ένας άνθρωπος ότι οφείλει να προσφέρει για το καλό της κοινωνίας, για την πρόοδο, για τη δικαιοσύνη και εν τέλει για το μέλλον αυτού του τόπου.

Αυτή είναι μια τέτοια στιγμή για εμένα.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μιλάει στο Δημήτρη Δανίκα και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, αναφέρει ότι όλοι μπορούν να παρακολουθούνται από τις νόμιμες αρχές, ειδικά όσοι έχουν θέση ευθύνης και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.

Το όνομά του βρέθηκε στην επικαιρότητα από μια παρέμβασή του για μια εκδήλωση με το προκλητικό ερώτημα «Μένουμε Ευρώπη;». Κάπως έτσι ο Γιώργος Φλωρίδης, από τα ιστορικά πρωτοκλασάτα στελέχη της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στην πρώτη θέση των επιλογών μου. Και με την ίδια αφορμή συναντηθήκαμε να τα πούμε από κοντά.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-2-2023)

Την ανάγκη να λάβει η Ε.Ε. βραχυπρόθεσμα μέτρα για την άμεση άμβλυνση των προκλήσεων που δημιούργησε η ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, η ενεργειακή και κλιματική κρίση και ο υψηλός πληθωρισμός, προκειμένου να αποτραπεί μακροπρόθεσμη ζημιά στον αγροτικό μας τομέα και στην επισιτιστική ασφάλεια  της Ε.Ε. ανέδειξε, με πρωτοβουλία του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο συζήτησης που προκάλεσε στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε..

Σελίδα 1 από 642