Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021, 2:29:52 μμ
etpa

Πολιτική

Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, ευχαριστεί δημόσια τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς και όλους τους συναδέλφους τους από τη Βόρεια Ελλάδα, που συνέδραμαν στην κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή Ν. Σάντας - Περιστεριού - Κριθιάς. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμός».

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς παρουσίασε σήμερα στον Πρωθυπουργό, μαζί με τους Υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μια από τις σημαντικότερες ψηφιακές υπηρεσίες που θα παρέχει στο εξής το κράτος, την εφαρμογή MyHealth, μέσω της οποίας ο κάθε πολίτης αποκτά πρόσβαση στα ιατρικά και υγειονομικά του δεδομένα.

Η χθεσινή οδηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας προς τους Αμερικανούς πολίτες για αποφυγή πραγματοποίησης ταξιδιών προς την Ελλάδα λόγω covid 19 και η ένταξη της χώρας μας στην υψηλότερη βαθμίδα επικινδυνότητας «Επίπεδο 4», συνιστούν  καίριο πλήγμα για τον τουρισμό μας.

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 21:55

Νέα απάντηση της Ν.Δ. Κιλκίς στο Σύριζα Κιλκίς περί εργαζομένων

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επειδή όλες και όλοι γνωρίσαμε, θυμόμαστε και πήραμε το μάθημα μας από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα γράφοντας ευφυολογήματα, τους απαντούμε:

Φτωχούς δεν τους λές. Αλλά και πλούσιους δεν θα τους λέγαμε. Ο λόγος για τους τρεις βουλευτές του νομού Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά, Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων δημοσιοποιήθηκαν με τη γνωστή διαδικασία του «πόθεν έσχες» από τη Βουλή.

Ουρές χιλιομέτρων και αρκετή ταλαιπωρία υπό συνθήκες μάλιστα καύσωνα παρατηρείται στα τελωνεία των Ευζώνων και του Προμαχώνα, στην είσοδο προς την Ελλάδα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της Voria.gr στους Ευζώνους, εκατοντάδες τουρίστες περιμένουν υπομονετικά να περάσουν τα σύνορα για να κάνουν τις διακοπές τους, με την ουρά των οχημάτων να ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο.

Παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπίστωσαν χθες Σάββατο οι αστυνομικές Αρχές, μετά από 4.134 ελέγχους στην Κεντρική Μακεδονία για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Σε όλη την Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκαν συνολικά 15 πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων.

Πριν λίγους μήνες, με τη ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη θέσπιση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, είχαμε επισημάνει ότι κινδυνεύουν ν’ αποκλεισθούν 25 χιλιάδες μαθητές περίπου από τα ΑΕΙ.

Συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης της Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, για τους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ.

Ως εμπαιγμό προς τους ιδιοκτήτες των κυλικείων που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ χαρακτήρισε η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, την στάση του Υπουργείου Οικονομικών τόσο ως προς τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των συγκεκριμένων επιχειρήσεων όσο και με την λογική των απαντήσεων του Υπουργείου στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Το ακούσαμε κι αυτό! Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ότι ως κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ προτίμησε να προστατεύσει το συμφέρον των τραπεζών αντί του συμφέροντος των εργαζομένων. Και αυτό το επισημαίνουν με πομπώδες ύφος οι φίλοι της ΝΔ, είτε γιατί ούτε οι ίδιοι δεν αντέχουν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεών τους, είτε γιατί δεν έχουν το κουράγιο μιας στοιχειώδους αυτοκριτικής.

Σελίδα 1 από 541