Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, 3:51:26 πμ
etpa

Πολιτική

Σημεία ομιλίας της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, αρμόδιας για θέματα Ισότητας, Ειρήνης Αγαθοπούλου στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής για την 2η Ετήσια  Έκθεση για τη βία κατά των γυναικών:

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 18:18

Η Clip News στη FIBEPmibe Commission

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον όρο του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE) της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) βρίσκονται οι στόχοι της Clip News Α.Ε., η οποία με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως η VP Media Intelligence της εταιρείας, Κατερίνα Κεχαγιά, ανέλαβε τη θέση FIBEPmibe Commission Head for Southern & Western Europe.

Την απουσία πρόβλεψης για χορήγηση δωρεάν selftest για όσους/ες φοιτούν στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας βάσει των εκδοθεισών ΚΥΑ, με ερώτησή της επισήμανε η Βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου προς την Υπουργό Παιδείας και με την συνυπογραφή 45 βουλευτών και βουλευτριών.

Συνέντευξη του κ. Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς και Υπεύθυνου Κοινοβ. Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής στο ηλεκτρονικό περιοδικό Screen Magazine και την κα Μαρία Γιαννέλου:

Η πανδημία μας έχει εξαναγκάσει στο να βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με αποκορύφωμα τις φετινές γιορτές που τα κρούσματα άγγιξαν εξωπραγματικά νούμερα. Θεωρείτε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να λάβει νωρίτερα αυστηρά μέτρα;

Στη σεισμόπληκτη Φλώρινα βρέθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα από τον πρόσφατο σεισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το τελευταίο 24ωρο σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.053 έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 1.428 παραβάσεις, από τις οποίες:

Από τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης διευκρινίζεται ότι όσοι πολίτες:

(α) είναι άνω των 60 ετών,

(β) έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους (δύο δόσεις ή μονοδοσικό εμβόλιο) μέχρι και 16 Ιανουαρίου 2022 στο εξωτερικό και

(γ) υπάγονται σε ΔΟΥ εσωτερικού

έχουν τις εξής επιλογές προκειμένου να καταχωρηθούν στο Μητρώο Εμβολιασθέντων Εξωτερικού:

Μετά από τη σημερινή ανακοίνωση των υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων από τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, η Κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται σε  θέση επανεκκίνησης, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και της αποτελεσματικότητας.

Με «φύλλο πορείας» ύστερα από την επιστράτευσή τους από το Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκαν σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς τέσσερις γιατροί του ν. Κιλκίς για να αναλάβουν εργασία στο ίδρυμα, δεδομένων των έκτακτων αναγκών λόγω της πανδημίας.

Στη σεισμόπληκτη Φλώρινα θα βρίσκεται κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον πρόσφατο σεισμό. Στο κλιμάκιο συμμετέχουν οι Φραγγίδης Γιωργος, βουλευτής Κιλκις, Κουκουλόπουλος Πάρις, μέλος Π.Σ., Ναούμ Χρηστος, μέλος ΚΠΕ, Τάνια Γραμματικού γραμματέας ΝΕ.

Σελίδα 1 από 576