Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 1:15:55 μμ
etpa

Πολιτική

Με ερώτηση τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς, 27 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλεύτριας Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, αναδεικνύουν τα προβλήματα στις χερσαίες διελεύσεις μετά την επιβολή των νέων μέτρων από 1.3.2021 καθώς πλέον για τα συνοριακά σημεία ελέγχου της Κακαβιάς (Ελλάδας – Αλβανίας) και Ευζώνων (Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας) ορίζεται ανώτατο όριο εισόδου τετρακοσίων (400) ατόμων ανά ημέρα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων οδηγοί φορτηγών μετά από κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Διεθνών Μεταφορών.

Πραγματοποιήθηκε το «ArXellence 2», ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών της Alumil, που φέρει τη «σφραγίδα» της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (UIA) έγινε σε στενή συνεργασία με το Συμβούλιο Διεθνών Διαγωνισμών της UIA (ICC Council) και με πλήρη εφαρμογή των κανονισμών της UNESCO.

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, επισκέφθηκε τα ταχυδρομεία της Γουμένισσας και του Ευρωπού με αφορμή την διαδικασία που εξελίσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο για την συρρίκνωση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Συνάντηση με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Ε. Αρτόγλου, είχε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ε. Αγαθοπούλου, την Τρίτη 2/3/21.

Αφορμή της συνάντησης στάθηκε η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τους βουλευτές του νομού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εν μέσω πανδημίας, κυρίως λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων και της ελλιπούς στήριξης από την Πολιτεία.

Μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2022 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των επιμελητηρίων σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ν. Κιλκίς, κκ. Γρίβα Κωνσταντίνο και Στέλιο Σιάκκα με αφορμή το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις λαϊκές αγορές.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, επιδιώκοντας να δράσει καταλυτικά στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην χώρα μας, και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει με το Επιμελητήριο Σερρών (ως Επικεφαλής Εταίρος), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Πέλλας, το St. Kliment Ohridski University – Bitola, Faculty of Information and Communication Technologies – Bitola και το Foundation for Sustainable Economic Development Preda plus στο έργο “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”.

Πρόοδος είναι η βαθιά μας πίστη ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από το παρόν και το παρελθόν. 
Προοδευτική πολιτική είναι η πεποίθηση πως τα πράγματα δεν είναι δοσμένα απ' την ανθρώπινη φύση, αλλά μπορούν να αλλάξουν, με βούληση, σχέδιο κι επιμονή.  

Ένα συγκριτικό γραφημάτων ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Αναστασιάδης σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη μη αποφυγή του τρίτου επιδημιολογικού κύματος.

Σελίδα 1 από 509