Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 12:58:36 πμ

Πολιτική

Παρατείνονται έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (ώρα 06:00) τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε προκήρυξε τον ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με αρ.Διακ.2248, για την μελέτη: «Σύνδεση ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς με το υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ», συνολικού ύψους 855.266,87 ΕΥΡΩ (ΑΔΑ: Ψ2Β246ΨΧΕΔ-ΥΒ3).

Συνολικά 15 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 3 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές την Τρίτη στο Κιλκίς, στους ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Γιατί η Κεντρική Μακεδονία με τη Θεσσαλονίκη επικεφαλής έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια περιφέρεια σε κρούσματα κορονοϊού, μακράν της δεύτερης; Είναι ένα ερώτημα τόσο εύλογο όσο δυσεξήγητο είναι ότι δεν έχει απασχολήσει το δημόσιο διάλογο.

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 18:49

Στα 2.186 τα νέα κρούσματα, 21 στο ν. Κιλκίς - 89 θάνατοι

Συντάκτης:

Συνολικά 613 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι - 453 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη -  375 στην Αττική - «Ασφυκτιούν» Λάρισα και Πέλλα με 129 και 115 κρούσματα αντίστοιχα.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε, σήμερα, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της τροπολογίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών «Ρυθμίσεις για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και άλλες διατάξεις».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής -υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους το Νοσοκομείο Κιλκίς δεν διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την Παρασκευή 4/12/2020 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Θεμελιώδεις Αρχές της Ισότητας των Φύλων και ΕΕ Θετικές πρωτοβουλίες και κίνδυνοι οπισθοδρόμησης».

Η τραγική κατάσταση στις δημόσιες δομές υγείας της Π.Ε. και ιδιαίτερα στο νοσοκομείο Κιλκίς,  αποδεικνύει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ στη διαχείριση της πανδημίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση του ΚΚΕ:

Στη διατομεακή τηλεδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής για το νέο χωροταξικό και πολεοδομικό νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή συμμετείχε την περασμένη Κυριακή ο Αναπλ. Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος και πολιτευτής Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε κατά την τοποθέτηση του ότι:

Σελίδα 1 από 488