Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 5:26:12 μμ

Πολιτική

Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας με τίτλο «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας».

Οι πρόσφατες καταστροφές περίπου 50.000 χιλιάδων στρεμμάτων καλλιεργειών σε καλαμπόκι, βαμβάκι, σιτάρι, ηλίανθο και φασόλια από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τους οικισμούς στον Άγιο Πέτρο, τον Εύρωπο, το Πολύπετρο, τη Μεσιά, την Τούμπα και τα Ρύζια του Δήμου Παιονίας ανέδειξαν για άλλη μια φορά στο λαό της περιοχής μας πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η πολιτική της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης στον τομέα της πολιτικής προστασίας αλλά και της προστασίας της αγροτικής παραγωγής από τα αντίξοα καιρικά φαινόμενα, που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις.

«Στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές διεκδικώ την πρωτιά και την εκλογή μου ως βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.». Την βεβαιότητα αυτή εξέφρασε ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κιλτίδης, σε συνέντευξή του προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-6-2022)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Βασίλη Παρασκευόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια του Κιλκίς.

Διατρέχοντας τον τοπικό τύπο, οι ειδήσεις για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα είναι κυρίαρχες. «Προτάσεις  μέτρων για πλημμύρες σε πληγείσες περιοχές του Αγίου Πέτρου και του Πολυπέτρου», «Υποσχέσεις για άμεση αποζημίωση..», «Στραγγαλισμός κτηνοτρόφων», «..δηλώσεις ζημιών..».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-6-2022)

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 19:11

Σύριζα Κιλκίς: Το 1ο Φεστιβάλ έγινε! Πάμε για το 2ο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το 1ο Φεστιβάλ Ισότητας ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις του και είμαστε πολύ ικανοποιημένες και υπερήφανες για αυτό. Στη διάρκεια αυτών των δύο ημερών υλοποιήσαμε  εργαστήρια για την ισότητα των φύλων,  μιλήσαμε για τις μνήμες των σωμάτων, ταξιδέψαμε με  τις μνήμες των υφασμάτων και τις ιστορίες που έχουν να μας πουν, για τους χορούς του ποντιακού ελληνισμού που οφείλουμε να διασώσουμε ως στοιχείο άυλης πολιτιστική κληρονομιάς.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μέσω της διαδικασίας αυτοοργάνωσης, είναι έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία, ώστε να χτίσει και πάλι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Στο Πολύκαστρο την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, μετά από πρόσκληση της  Ευφροσύνης Σανίδα που πλειοψήφησε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ της 8ης Μαΐου, συγκροτήθηκε σε σώμα η Δημοτική Οργάνωση Παιονίας.

Σελίδα 1 από 610