Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 12:43:50 πμ

Ελλάδα

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας διεξάγονται αυτή την ώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τη στιγμή που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα οι υγειονομικοί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο άγαλμα Βενιζέλου και διαμαρτύρονταν κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας,ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Νοεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 31 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Άγιο Νικόλαο, επέλεξε τα στοιχήματα «Ημίχρονο/Τελικό» & «Ακριβές Σκορ» σε πέντε αγώνες από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, την πρώτη κατηγορία της Σλοβακίας, της Λιθουανίας και της Ινδίας, έπαιξε το σύστημα 2-4-5 και κέρδισε 29.842,25 ευρώ.

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 15:21

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων ο Δήμος Δέλτα

Συντάκτης:

Σε εορταστική ατμόσφαιρα εισέρχεται ο Δήμος Δέλτα με σειρά εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε όλες τις Κοινότητες.

Ο Δήμος Δέλτα το Δημοτικό Συμβούλιο τα Τοπικά Συμβούλια και ο ΚΠΟΔΔ σας προσκαλούν στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα με την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, στις πλατείες των Κοινοτήτων.

Μια τζαμαρία καταστήματος γκρεμίστηκε, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Η κακοκαιρία «Άριελ» κατεδάφισε κυριολεκτικά μια τζαμαρία καταστήματος αθλητικών ειδών, τα θρύψαλα της οποίας σκορπίστηκαν στο πεζοδρόμιο.

Με διευρυμένο ωράριο, λόγω της κακοκαιρίας, λειτουργούν σήμερα οι δομές προσωρινής φιλοξενίας του Δήμου Θεσσαλονίκης,

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στo πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών συνθηκών και για την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας, πρόκειται σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο τις ήδη υφιστάμενες δομές, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε να παρασχεθεί προσωρινή φιλοξενία για όλο το χρονικό διάστημα που οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Παρά την βροχή και τον ισχυρό άνεμο που έφερε η κακοκαιρία Άριελ, υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν έξω από την 3η ΥΠΕ διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Στη δράση «Φέτος γινόμαστε Άι Βασίληδες» του «Όλοι Μαζί μπορούμε» συμμετέχει ο Δήμος Λαγκαδά.

Τα φετινά Χριστούγεννα το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνει δώρα στους δήμους της

Για την απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα αλλά και τον στολισμό της Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα σε σχέση με το ενεργειακό κόστος, μίλησε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το μεγαλείο ψυχής της δείχνει για ακόμη μια φορά η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας, με την απόφαση της να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της έχει σώσει μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης και πτώσεις δέντρων προκάλεσε η κακοκαιρία «Άριελ» σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα είναι περιοχές των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης, Ωραιοκάστρου, Θερμαϊκού και Θέρμης, ενώ στα σημεία αυτά βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των βλαβών.

Σελίδα 1 από 6928