Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 9:18:20 πμ

Ελλάδα

Διπλή διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν σήμερα (21/2) οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, τα καλέσματα είναι δύο για τις 09:00 το πρωί, στο “Ιπποκράτειο” και στο εμπορικό κέντρο One Salonica, στη δυτικά πλευρά της πόλης, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν οι οδηγοί με τα τουριστικά λεωφορεία τους.

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 07:41

Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε κάδους στην Άνω Πόλη

Συντάκτης:

Φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2), στην Άνω Πόλη.

Ειδικότερα, περίπου στις 04:00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στην πλατεία Τερψιθέας όπου ξέσπασε φωτιά σε δύο κάδους.

Έντονος διάλογος σημειώθηκε χθες μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το Flyover.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Ένα άτομο εισέβαλε στο πρακτορείο, στην οδό Λαγκαδά 241 και με την απειλή όπλου ανάγκασε τον υπάλληλο να του δώσει 5.000 ευρώ.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ένα άτομο εισέβαλε στο πρακτορείο, στην οδό Λαγκαδά 241 και με την απειλή όπλου ανάγκασε τον υπάλληλο να του δώσει 5.000 ευρώ.

Επίθεση στην Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ έκανε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Ταχιάος.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ταχιάος προσέβαλε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας λέγοντας «ακόμα και το ΚΚΕ μίλησε», απευθυνόμενος στον Βασίλη Τομπουλίδη στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο.

Η ανακοίνωση μετά τη συνέλευση των καθηγητών της Σχολής

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η συνέλευση των καθηγητών της Σχολής «εξ αιτίας της αδυναμίας διενέργειας εξετάσεων λόγω της συνεχιζόμενης κατάληψης της Σχολής, η εξεταστική περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου έλαβε τέλος», όπως αναφέρεται στην ενημέρωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τους φοιτητές του Τμήματος.

Περίοδο χάριτος ως προς τα προβλεπόμενα πρόστιμα, που αφορούν στη μη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, τουλάχιστον μέχρις ότου εξομαλυνθεί η όλη διαδικασία, ζητά η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), με επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Ποινική έρευνα παρήγγειλε ο εισαγγελέας για την επανακατάληψη της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, λίγη ώρα αφότου το κτήριο εκκενώθηκε μετά από αστυνομική επέμβαση.

Τα διερευνώμενα αδικήματα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, αφορούν τη διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και την παράνομη βία.

O Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη-Α.Π.Θ. /Alumni Association Master in Tourism & Local Development, AUTH απόλαυσε ένα υπέροχο brunch και έκοψε τη βασιλόπιτά του, την Κυριακή 18/2/2024 στο Ciel Bar.

Σελίδα 1 από 7320