Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 2:58:47 πμ

Ελλάδα

«Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν στις μέρες μας, είναι τραγικά, δεν θα έλεγα πρωτόγνωρα αλλά είναι συμπεριφορές οι οποίες συνδέονται με την ψυχολογία του κατακτητή», ανέφερε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, Ιωάννης, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «Απλά επικίνδυνοι»

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη

Στην ανάγκη για σύσταση ομάδας εργασίας που θα εξετάσει τις προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος των κτιριακών εγκαταστάσεων του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης κατέληξε η ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο, παρουσία του υπουργού δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα και του υφυπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Καραόγλου.

Αναφορικά με τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και με τον θετικό αντίκτυπο της κυβέρνησης στην περιοχή της Δράμας, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, Κώστας Μπλούχος, στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 08:32

Γρηγοριάδης στον Flash: Ν/σ πιο απαγορευτικό από της χούντας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε μεσοβδόμαδα στη Βουλή και αφορά τον περιορισμό των διαδηλώσεων αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Flash Δρομο-λόγιο».

Συγκεκριμένα, ο Κ.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 18:26

Ρεράκης: Το κοράνι είναι το βιβλίο του μίσους

Συντάκτης: Eidisis.gr

«Το κοράνι είναι το βιβλίο του μίσους» σημείωσε ο Ηρακλής Ρεράκης Καθηγητής Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και πρόεδρος της ΠΕΟ στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη – Αντωνία Γκουβεντάρη

Παρουσία περισσότερων από 70 δημάρχων από τη βόρεια Ελλάδα και τους 3 περιφερειάρχες η παρουσίαση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο από τον υπουργό εσωτερικών Παν.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 07:00

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πέντε λόγοι που ο Μητσοτάκης δεν θα πάει σε εκλογές

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφορείται το Politic, εκτιμούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα προκηρύξει εκλογές, αλλά θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα.

Του Γιάννη Συμεωνίδη

Για να δικαιολογήσουν την εκτίμησή τους στέκονται και στην αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή πως θα ήταν πολιτική αγυρτεία να επιχειρήσει να κεφαλαιοποιήσει τη σημερινή δημοφιλία του τρία χρόνια πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία των εκλογών.

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης – Αντωνία Γκουβεντάρη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και συλλογικοτήτων της Αριστεράς ενάντια στο νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις.

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης – Αντωνία Γκουβεντάρη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και συλλογικοτήτων της Αριστεράς ενάντια στο νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:01

Θεσσαλονίκη: Ποιο 65%; Γεμάτα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ! (pics)

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το 100% της πληρότητας αγγίζει ο αριθμός επιβατών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, δημιουργώντας συγχρωτισμό και αγανάκτηση σε όσους μετακινούνται στη Θεσσαλονίκη.

Της Αντωνίας Γκουβεντάρη

Παρά το γεγονός πως χθες (8/7), στην ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε, σημειωνόταν ρητά πως ο μέγιστος αριθμός των μεταφερόμενων επιβατών στα λεωφορεία -και γενικότερα στα ΜΜΕ- οριοθετείται στο 65%, αυτό δεν τηρείται.

Σελίδα 1 από 5995