Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022, 1:37:44 πμ

Σχόλια

Μετά τις κάλπες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ήρθε η σειρά και του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία. Αύριο Κυριακή (15/5) θα στηθούν οι κάλπες για την εκλογή του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 09:29

Ο δρόμος… πονάει!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ήταν εντυπωσιακό το ενδιαφέρον του κόσμου για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας όσον αφορά την 11χρονη(!) ιστορία κατασκευής του δρόμου Νέα Σάντα – Θεσσαλονίκη.

Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 11:46

Με το σπαθί τους οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Προβλέπονταν ποσόστωση για τις γυναίκες και τους μέχρι τα 35 έτη υποψήφιους στο ΠΑΣΟΚ. Από όσα έγιναν γνωστά όμως όλες οι γυναίκες που εκλέχτηκαν – και είναι η πλειοψηφία του σώματος- στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκαν με το σπαθί τους.

Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 20:52

Πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχής στο Κιλκίς για το ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης: Eidisis.gr

Το καταγράψαμε από το απόγευμα της Κυριακής. Στο Ν. Κιλκίς σημειώθηκε πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχής μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες. 2.500 ψήφισαν τον Δεκέμβρη του 2021 και πρόεδρο, 3.200 (χοντρικά τα νούμερα) την Κυριακή για όνομα και συνέδρους και Νομαρχιακή μαζί με δημοτικές.

Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 10:09

Ο... Μυστικός Δείπνος των νεοδημοκρατών του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Όχι, δεν έχουν βάση οι κατηγορίες πως επρόκειτο για αναβίωση του Μυστικού Δείπνου, το τραπέζι που παρέθεσε ο Γιώργος Γεωργαντάς στους Κιλκισιώτες συνέδρους της Ν.Δ. στην Αθήνα τις προάλλες.
Για δυο βασικούς λόγους.

Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 16:15

Λίγη άσφαλτο για το Κέντρο Υγείας Δροσάτου;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Πριν από χρόνια και με προσφορά του μηχανικού Χρήστου Χαραλαμπίδη και του εργολάβου Μιχάλη Παπαδόπουλου είχε τσιμεντοστρωθεί η είσοδος του Κέντρου Υγείας Δροσάτου, που μέχρι τότε ήταν χαλικοστρωμένη, με ό,τι αυτό σημαίνει για την μετακίνηση – μεταφορά ασθενών.

Τελευταία έχουν πληθύνει στο ν. Κιλκίς οι πινακίδες αυτοκινήτων με νούμερα από Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοζάνη και πάει λέγοντας. Όχι, δεν έχουν μετακομίσει ζευγάρια από αυτούς τους νομούς στο Κιλκίς. Η εξήγηση είναι πιο απλή. Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι που έχει αναπτύξει… επεκτατικές τάσεις.

Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 19:16

25 χρόνια επιτυχημένης πορείας για την ZOTOS Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τα 25 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της γιορτάζει η εταιρεία ZOTOS Α.Ε.Π.Ε.Υ., του κιλκισιώτη επιχειρηματία Γιώργου Ζώτου.

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στους υπεύθυνους. Η ιστορικότητα του χώρου δεν τους δίνει το δικαίωμα να έχουν μετατρέψει τον πνευματικό χώρο του Ιστορικού Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας, εστία επιμόρφωσης γενεών και γενεών, ακόμη και σε επικίνδυνο χώρο για την σωματική ακεραιότητα των ανύποπτων νέων.

Δημήτρης Μουζούρης 

Η αναψηλάφηση ενός θέματος που «σέρνεται» εδώ και μήνες στην Παιονία, οι φήμες δηλαδή που θέλουν την 33η Ταξιαρχία υπό …μετακόμιση, έδωσε την ευκαιρία στον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη να δώσει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία.

Σελίδα 1 από 583