Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 11:17:33 πμ
etpa

Σχόλια

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:10

Μήπως γίναμε μπανανία και δεν το ξέρουμε;

Συντάκτης:

Η καταγγελία προέρχεται από τη συμβολαιογράφο Ελένη Χαμουρούδη και είναι δηλωτική της νοοτροπίας κάποιων φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση του προσφυγικού.
Η κ. Χαμουρούδη λοιπόν προς χάριν της εξυπηρέτησης κάποιας υπόθεσης αναφορικά με την επιμέλεια ενός προσφυγόπουλου της δομής Νέας Καβάλας, σηκώνει το τηλέφωνο και ζητά τον κ. Τρέγκα για να την εξυπηρετήσει.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 21:07

Κρινόμαστε όλοι

Συντάκτης:

Ρωτήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο και εντεταλμένο στη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης, Κώστα Παπακώστα, να δώσει μια εξήγηση γιατί επισύρει τόσο μένος στο πρόσωπό του.
Η απάντησή του:

Δυστυχώς κάποιοι δεν συγχωρούν το γεγονός ότι εργάζομαι καθημερινά για τον τόπο μας.

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 19:42

Δέστε ποιος μιλάει…

Συντάκτης:

Τηλεφώνησε ένας δεξιός φίλος -πιο δεξιός πεθαίνεις, που λέει ο λόγος- και ήταν μέσα στην ειρωνεία.
Δεν έχουν το θεό τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακούς εκεί να πετάει την κοτσάνα του ολόκληρος αρχηγός και να μην βγαίνει ένα στέλεχός του από το Κιλκίς να τον διορθώσει, να τον προφυλάξει, να διαμαρτυρηθεί αν δεν τον ακούσουν…
Θα έλεγε κι άλλα ο δεξιός φίλος αλλά τον έκοψα.

Το γύρο του κόσμου έκανε, όπως ήταν φυσικό, η είδηση για το τραγικό δυστύχημα με τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια από το λεκανοπέδιο των Μουριών, που βρέθηκαν εκτός δρόμου όταν πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο ένα σκυλί, στο εθνικό οδικό δίκτυο και στο ύψος του Χέρσου, με τον οδηγό να βρίσκει τελικά το θάνατο και την αδελφή του να βρίσκεται ζωντανή μετά από πέντε ημέρες.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:21

Μικρές χωματερές έξω από τα χωριά

Συντάκτης:

Το υπαρκτό πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπάζων ή μεγάλων αντικειμένων έξω από τα χωριά έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς ο επικεφαλής του «Συμμετέχω», Δημήτρης Αγαθόπουλος και ζήτησε τη δράση του δήμου.
Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας Κατερίνα Ζιούτα απάντησε πως έχουν τοποθετηθεί μεγάλες μεταλλικές σκάφες έξω από 57 χωριά και φέτος θα παρθούν άλλες 20. Κατά την περίοδο του Καλλικρατικού Δήμου έχουν κλαπεί οι σκάφες από 22 χωριά!

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 10:43

Τα παιχνίδια του καιρού

Συντάκτης:

Σιγά μην άφηνε ο καιρός να εξελιχθεί ιδανικά η χρονιά στα σιτηρά. Πάνω που αυξήθηκαν οι προσδοκίες από τις καλές τιμές και τις ικανοποιητικές αποδόσεις, ξεκίνησαν οι καθ’ εκάστην μπόρες. Ακόμα και με χαλάζι.
Λες και είναι αμαρτία να θερίσουν μια χρονιά χωρίς απώλειες οι αγρότες.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:44

Έχουμε ΜΕΘ στο Κιλκίς και δεν το ξέρουμε;

Συντάκτης:

Το έγραψε αρχικά η ΑΥΓΗ της Κυριακής σε ρεπορτάζ της για τη θνητότητα στη ΜΕΘ Αγρινίου, κάνοντας λόγο και για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κιλκίς, στην οποία η θνητότητα ήταν υπερβολικά μεγάλη!
Προχθές το επανέλαβε σε συνέντευξή του στο STAR και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, αξιοποιώντας το ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ:

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 21:12

Παπακώστας: Που είδατε χωματερή στη Δοϊράνη;

Συντάκτης:

Τη δική του αποστομωτική απάντηση έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, μετά από σχετική ερώτηση, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης, Κώστας Παπακώστας, για «την περιβόητη χωματερή στην παραλία της Δοϊράνης».

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 21:34

Σε αναζήτηση απεργών!

Συντάκτης:

Οι απεργοί του ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας έμπροσθεν του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην ΦΩΤΟ απεικονίζεται το 85% περίπου της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 21:30

Το ΠΑΜΕ ...ξελάσπωσε την απεργία

Συντάκτης:

Κουτσά στραβά, πάλι το ΠΑΜΕ ξελάσπωσε την τιμή των εργατικών κινητοποιήσεων στο Κιλκίς.
Δεν βούλιαξαν οι πλατείες, δεν στέναξαν οι δρόμοι, αλλά τουλάχιστον βγήκαν στους δρόμους καμιά 30αριά άτομα την Πέμπτη της πανελλαδικής απεργίας.

Σελίδα 1 από 565