Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 9:44:55 μμ
etpa

Σχόλια

Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:53

Είναι εμβολιασμένοι οι απογραφείς;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Λάβαμε διαμαρτυρίες από πολίτες που αναρωτιούνται το προφανές: Διεξάγεται αυτόν τον καιρό η απογραφή πληθυσμού και πέραν της ηλεκτρονικής, όπου μοιράζονται από τους απογραφείς οι κωδικοί σε κάθε σπίτι, ξεκινά και η απογραφή με την φυσική παρουσία του απογραφέα.

Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:24

Ας το δούνε στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Γράφαμε χθες για την καταγγελία μιας κυρίας αναφορικά με την ταλαιπωρία που υπέστη συγγενικό της πρόσωπο όταν πήγε στο Νοσοκομείο για να δώσει δείγμα για μοριακό έλεγχο κορονοϊού.
Προφανώς η ταλαιπωρία δεν ήταν μόνο του συγγενικού της προσώπου. Δεχθήκαμε τηλεφωνήματα και από άλλους δυο πολίτες.

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 20:08

Κέρδισε τις καρδιές των κιλκισιωτών ο νέος Μητροπολίτης

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κοντεύει μια εβδομάδα από την ενθρόνισή του και ο νέος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος έχει κερδίσει τις καρδιές και τις εντυπώσεις των κιλκισιωτών. Οι πρώτες του κινήσεις, η ευγένεια και ο συγκροτημένος του λόγος δίνουν ελπίδες αναγέννησης για την Μητρόπολή μας.

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 13:44

Με την αγάπη των πυροσβεστών μας ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος

Συντάκτης: Eidisis.gr

”Ως Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Κιλκίς τιμήσαμε με την παρουσία μας σήμερα, την ευλογημένη ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου. Ευχηθήκαμε στον Σεβασμιώτατο, υγεία και μακροημέρευση και ο Μεγαλοδύναμος Θεός να προστατεύει και να φωτίζει την διακονία του. ΑΞΙΟΣ!!!”

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 18:41

Αλέξανδρος Περτσινίδης: Κιλκίς, χτύπημα κεραυνού

Συντάκτης: Eidisis.gr

Αλέξανδρος Περτσινίδης: Κιλκίς, χτύπημα κεραυνού / Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:53

Αναμένωμεν...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Πήρε ευρεία πανελλαδική δημοσιότητα το ρεπορτάζ - βίντεο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για την εικόνα εγκατάλειψης των Σιδηροδρομικών Σταθμών της Κρηστώνης και γενικότερα του ν. Κιλκίς.
Η εικόνα είναι τόσο πειστική για την εγκατάλειψη που βιώνουν οι κάποτε σφύζοντες από ζωή σιδηροδρομικοί σταθμοί, που φαίνεται να συγκίνησε εκείνους που έπρεπε.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 19:54

Δυο από Παιονία στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τελευταία περίσσεψαν τα παράπονα από την Παιονία, και θα θυμάστε πως μόνιμο παράπονο το έχουν οι Παίονες, ότι δεν εκπροσωπούνται επαρκώς στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.
Τα γαλάζια στελέχη, τα νεοεκλεγέντα μάλιστα, συζήτησαν κάμποση ώρα για το θέμα αυτό στην τελευταία τους συνεδρία της ΔΕΕΠ στο Κιλκίς. Και τι αποφάσισαν;

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:58

Παρακαλούμε απαντήστε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Υποθέτουμε ότι το ΕΚΑΒ ή το Νοσοκομείο Κιλκίς θα απαντήσει στην καταγγελία της προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ότι στις αρχές Νοεμβρίου ασθενής με συμπτώματα covid ανέμεινε εννέα ώρας μέχρι να έρθει ασθενοφόριο να τον παραλάβει προς διακομιδή.

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 20:55

Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μπορεί να περιμένει

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Βρέθηκαν εκεί λόγω του Πατριαρχικού Συλλείτουργου και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν φιλόφρονες λόγους.
Αν μάλιστα η συνάντηση γινόταν εκτός ιερού χώρο θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως ανταλλάχθηκε και τεχνογνωσία. Χρήσιμη δια το μέλλον.
Δεν πειράζει, άλλη φορά.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 20:19

Στην πορεία με τα μικρά παιδιά και τα ποδήλατα...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Οι επαγγελματίες της εστίασης δεν είναι και τόσο μαθημένοι να κατεβαίνουν σε συγκεντρώσεις και πορείες, ωστόσο η συμμετοχή τους στην πρόσφατη κινητοποίηση στο Κιλκίς ήταν ικανοποιητική. Μάλιστα, έκαναν και την πορεία τους στο κέντρο της πόλης κι ας μην περπάτησαν με σηκωμένες τις γροθιές.
Οργανωτικά στην κινητοποίηση βοήθησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς και υπήρξαν και έμποροι που έκλεισαν τα καταστήματά τους και συμμετείχαν και στην πορεία.

Σελίδα 1 από 575