Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 12:59:23 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 09:37

Οι μουστερήδες βγήκαν στο μεϊντάνι

Συντάκτης:

Εμείς προειδοποιήσαμε εδώ και μήνες. Το πολιτικό σκηνικό στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα απέχει πόρρω από όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η άνοδος του Βελόπουλου προκαλεί ήδη αναταράξεις και κοιμώμενοι μουστερήδες  οι οποίοι δεν είχαν στο γαλάζιο ήλιο μοίρα, τώρα απειλούν πως θα λάβουν εκδίκηση τα όνειρά τους.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 09:18

Το προφανές αποδείχθηκε

Συντάκτης:

Το προφανές κατέδειξε με εκκωφαντικό τρόπο πρόσφατη έρευνα της Μέτρον Ανάλυσις: Το 83% των πολιτών που δηλώνουν προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ ή ισάριθμοι από τους προσκείμενους  στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν τη συγκρότηση ενιαίου κομματικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ήγουν, όσοι επιθυμούν να κρατήσει ο καθένας το …μπαϊράκι του είναι όσοι βολεύονται με το κομματικό σύστημα εξουσίας κι όσοι συγκροτούν τον κομματικό μηχανισμό κάθε κόμματος.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:44

Δεν ωφελεί η σιωπή

Συντάκτης:

Αλλά να έρθουμε στο Κιλκίς και στην δημόσια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Να μας συγχωρούν οι φίλοι επικεφαλής των κομμάτων της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά πέρα από κάποιες γενικές διαπιστώσεις (άνοδος της ακροδεξιάς, θεαματική αύξηση της αποχής) δεν διαβάσαμε κάτι ουσιώδες ως προς τις αιτίες που οδήγησαν σε αποτελέσματα απολύτως ανεπιθύμητα.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:40

Οι αγρότες δεν είδαν την υπερπροσπάθεια

Συντάκτης:

Εγώ μάλιστα έχω και την προσωπική εμπειρία και για αυτό το λέω με τόση μεγάλη ευκολία, προερχόμενος από την Θεσσαλία και από έναν νομό που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από αλλεπάλληλες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, είδα την υπερπροσπάθεια που έγινε και για την καταβολή όσο γίνεται ταχύτερα των αποζημιώσεων, αλλά βεβαίως και για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν εκείνο το χρονικό διάστημα.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 11:53

Και πάλι πράσινες κάλπες

Συντάκτης:

Άντε πάλι να τρέχουν να ψηφίζουν οι πράσινοι. Που είδαν να μένουν στάσιμοι στις ευρωελογές την ώρα που η Γαλάζιοι έχασαν 11 τόσες μονάδες και όσο νάναι τους κακοφάνηκε.

Χώρια που ο Κασσελάκης, τον οποίο δεν υπολόγιζαν, τους πέρασε καθαρά αν και είχε να αντιμετωπίσει μια σοβαρότατη διάσπαση.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 11:51

Άρχισαν τα όργανα

Συντάκτης:

Χαράς ευαγγέλια για τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μηνάς Παπαδόπουλος κατ’ εντολή της ηγεσίας του κόμματος θα στείλει έκθεση στη Συγγρού όπου θα καταγράψει τη συμπεριφορά των εν λόγω στελεχών στις ευρωεκλογές.

Κοινώς αν βοήθησαν και πόσο στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 10:54

Η Γουμένισσα στήριξε Ορέστη!

Συντάκτης:

Ακόμη ψάχνουν εκεί στη Γουμένισσα για να καταλάβουν το τι διάολο έγινε και στο «γαλάζιο» στρατόπεδο θριάμβευσε στις ευρωεκλογές ένας νέος, άγνωστος αλλά και αξιόλογος δικηγόρος. Ο Ορέστης Ομράν  - Κουκουβιτάκης συγκέντρωσε 129 ψήφους στη Γουμένισσα και ήθελε μόλις τρεις ψήφους για να φθάσει τον (αδιαφιλονίκητα) πρώτο, τον Γιώργο Αυτιά.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 13:01

Θα τρομάξετε τους ψηφοφόρους σας

Συντάκτης:

Λοιπόν παιδιά της πέραν της Νέας Δημοκρατίας Δεξιάς: Λίγη σύνεση και περισσότερη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Άντε η ακρίβεια, προσθέστε  και τα ομόφυλα, βάλτε και τη νέα ηγεσία στο βόρειο γείτονα που ξεσάλωσε, όλα ετούτα και κάμποσα άλλα φούσκωσαν τα ποσοστά σας….

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 13:01

Βάφτηκαν οι διαβάσεις πεζών

Συντάκτης:

Να και μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Δήμος Κιλκίς χρωμάτισε τις διαβάσεις πεζών οι οποίες κατέστησαν πλέον απολύτως ευδιάκριτες ακόμα και για αναίσθητους οδηγούς.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 12:53

Ευρωεκλογές 2024: Και διηγώντας τα να κλαις

Συντάκτης:

Τα δυο κυβερνητικά, το πάλαι ποτέ, κόμματα της κεντροαριστεράς το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσαν στο Κιλκίς 24,23%. Είναι το άθροισμα από το 13,41 του ΠΑΣΟΚ με το 10,82% του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάζεψαν δηλαδή όση δύναμη κατέγραψαν Βελόπουλος και Νίκη μαζί.: 24,14% (16,54% +7,6%)

Σελίδα 1 από 618