Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 10:57:26 πμ
etpa

Σχόλια

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 23:04

Δικαιολογημένοι δισταγμοί

Συντάκτης:

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί το πλέον δημοφιλές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ξανθό, πρώην υπουργό Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η εικόνα του στο Κιλκίς εξηγεί την υψηλή δημοφιλία του.
Είπε αυτά που ήθελε να πει, χρησιμοποίησε ενίοτε και σκληρή γλώσσα, αλλά χωρίς ακρότητες και χωρίς να υπερβαίνει το μέτρο.

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 22:50

Τα «διαμάντια» του δημοσίου

Συντάκτης:

Μόλις έχει ολοκληρώσει την εμπεριστατωμένη εισήγησή του στη σύσκεψη για τα φωτοβολταϊκά ο γεωπόνος της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Βασίλης Ιωαννίδης, οπότε δεν χάνει την ευκαιρία ο Χρήστος Σπίγκος, μέλος της Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς -που είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης- και κάνει τη διαπίστωσή του: «Τελικά, υπάρχουν «διαμάντια» και στο δημόσιο».

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 09:45

Η ψηφιακή διακυβέρνηση μας φέρνει υπολογιστές

Συντάκτης:

«Παρέδωσα, σήμερα, πέντε σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς.

Ενισχύοντας τις τεχνολογικές υποδομές των σχολείων μας, εξασφαλίζουμε ποιοτικότερη εκπαιδευτική εμπειρία, τόσο για μαθητές όσο και εκπαιδευτικούς».

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 22:00

Τα θέλει η κούτρα μας με το δρόμο που έχει... Ιστορία

Συντάκτης:

Διαβάζουμε στον τύπο της Κατερίνης την απάντηση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Μπίλια σε ερώτηση που υπέβαλε για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του περιφερειακού δρόμου Κατερίνης η Ελληνική Λύση.
Τυχεροί εκεί στην Κατερίνη… Μπορεί ο περιφερειακός τυους να βάλτωσε μερικά χρόνια, αλλά τουλάχιστον βρίσκονται κάθε τόσο ανήσυχοι φορείς και κόμματα να ρωτούν και να λαμβάνουν απαντήσεις αρμοδίως.

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 21:30

Το Κιλκίς «καίγεται» για χώρους στάθμευσης

Συντάκτης:

Είναι χρόνιο το μαρτύριο με τη στάθμευση στο κέντρο του Κιλκίς και διαρκώς χειροτερεύει, αφού τα αυτοκίνητα περισσεύουν και χώροι στάθμευσης δεν προκύπτουν.
Μια ανοιχτή πληγή που επισημάνθηκε για ακόμη μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Λάζαρο Παζαρτζικλή, ο οποίος κι έφερε ως παράδειγμα αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες μας, με την πρωτοβουλία του δήμου Παιονίας να βρει και να νοικιάσει δυο ιδιωτικά οικόπεδα στην Γουμένισσα για να δημιουργήσει χώρους στάθμευσης.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 23:10

Σεβασμιώτατε, μήπως πρέπει να μιλήσετε;

Συντάκτης:

Προς τον Μητροπολίτη Γουμενίσσης και τοποτηρητή Κιλκισίου κύριο Δημήτριο η υπενθύμιση:
Σεβασμιώτατε, ο Παναγιότατος Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος απηύθυνε δημόσια έκκληση προς τους πιστούς να εμβολιαστούν.
Τούτ’ αυτό έπραξε και ο Μακαριώτατος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 11:14

Του Σταυρού στο Σ.Σ. Μουριών...

Συντάκτης:

Στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, στο Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς, συγκεντρώθηκε η πολιτική, αυτοδιοικητή και θρησκευτική ηγεσία του νομού Κιλκίς, την παραμονή της τοπικής πανήγυρης. Δηλαδή, στα πάτρια εδάφη του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ήταν η θρησκευτική σύναξης και πως θα μπορούσε να λείπει ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως, σεβασμιότατος κ. Δημήτριος;

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 19:30

Να διαπιστώσουμε και τη διαφορά

Συντάκτης:

Γράφαμε πως μετά την απόφαση για ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Έργων με 120 εκατ. ευρώ της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς, απόμενε μόνο η ανάθεση του σχετικού έργου σε εταιρεία μέσω της διαδικασίας ΣΔΙΤ, όπως είναι γνωστό.
Πριν περάσουν δυο μέρες, έγινε και το τελικό βήμα:

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 19:00

Μπράβο στους αστυνομικούς μας

Συντάκτης:

Είναι αξιοσημείωτος ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουν οι αστυνομικοί του Κιλκίς στη διαχείριση της προστασίας των ανθρώπων και στην ομαλή και ασφαλή κίνηση των οχημάτων μέσα στο κέντρο του Κιλκίς με παράλληλη συγκέντρωση και πορεία πολιτικών ή συνδικαλιστικών φορέων.

Με τις νότες για σφαίρες, και την ποίηση για όπλο, ο Μίκης Θεοδωράκης όπλισε και συνεχίζει να ενδυναμώνει γενιές ανθρώπων στο χαράκωμα των αξιών, εκεί που η βία της συγκυρίας τα βάζει με την ανθρωπιά της ιστορίας.
Σήμερα έφυγε ο σύντροφος της νιότης μας, ο συμπαραστάτης του αδικημένου, ο εμπνευστής του μαχητή.
Σελίδα 1 από 570