Quantcast
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, 3:24:18 πμ

Σχόλια

Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει, μετά τις βουλευτικές εκλογές αναμένονταν δυο αυτοδιοικητικές κινήσεις για το δήμο Κιλκίς. Η πρώτη αφορούσε την ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές του Οκτωβρίου από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Βαφειάδη, ως υποψήφιος δήμαρχος, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:34

Ο θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για τα εκλογικά αποτελέσματα του νομού δημοσιεύσαμε και τους σταυρούς των υποψηφίων. Για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από τους αριθμούς που δημοσιεύσαμε φαίνονταν πως ο Γιώργος Φραγγίδης πήρε κοντά 900 σταυρούς περισσότερους από τις εκλογές του 2019. Ωστόσο, στο σχολιασμό των αποτελεσμάτων το +900 φάνηκε ως -900 και ζητάμε την κατανόησή σας για τον «δαίμονα του κομπιούτερ». Αύξησε τη δύναμή του ο π. βουλευτής, μόνο που την αύξησε περισσότερο ο Στέφανος Παραστατίδης και πήρε την έδρα.

Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 10:14

Τίμησε τους Πόντιους ο Πέτρος Παππάς

Συντάκτης:

Πόντιος δεν είναι ο γιατρός Πέτρος Παππάς, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς µε τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής, αλλά τίµησε όσο ελάχιστοι τις εκδηλώσεις µνήµης για τα θύµατα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Τον είδαµε λοιπόν και στη Νέα Σάντα, στις εκεί εκδηλώσεις, ενώ βρήκε χρόνο και συµµετείχε και στις κεντρικές εκδηλώσεις στο Κιλκίς.

Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 14:57

Οι πρώτες 150 είναι δύσκολες

Συντάκτης:

Η άλλη (προσεχής) πολιτική εκδήλωση δεν συνιστά και είδηση. Κατ΄ αυτάς ανακοινώνει την εκ νέου κάθοδο και διεκδίκηση δεύτερης δηµαρχιακής θητείας στο Κιλκίς ο νυν ∆ήµαρχος

ηµήτρης Κυριακίδης. Ήταν  προγραµµατισµένη µήνες νωρίτερα η εκδήλωση αλλά το δυστύχηµα των Τεµπών την ανέβαλε.

Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 13:45

Ήγγικεν η ώρα για τον Θόδωρο

Συντάκτης:

Κι όποιος θεωρεί ότι το πολιτικό ενδιαφέρον στο Κιλκίς εκπνέει µετά τις βουλευτικές της Κυριακής µέγα  σφάλµα διαπράττει.

∆ιότι κλείνει µεν το κεφά- λαιο  (ενδεχοµένως πάρει µια παράταση µέχρι τις δεύτερες εκλογές της 2ηας Ιουνίου) των βουλευτικών, αλλά ανοίγει πάραυτα το κεφάλαιο  των δηµοτικών.

Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 10:15

Λίγος κόσμος, πολλά …πτυχία

Συντάκτης:

Απογοητευτική ήταν η εικόνα του Συνεδριακού Κέντρου του Κιλκίς στην εκδήλωση παρουσίασης των πέντε υποψήφιων βουλευτών του Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία. Υποτίθεται πως ήταν η κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην υφυπουργός, κιλκισιώτης στην καταγωγή, Γιάννης Αμανατίδης, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολιτικός.

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις του δίνει το Σωματείο Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς και μετά το κλείσιμο της Λαϊκής Αγοράς της Αξιούπολης αποφασίστηκε να κλείσει το Σάββατο 22 Απριλίου και η Λαϊκή Αγορά του Πολυκάστρου.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο στρέφεται κατά του δήμου Παιονίας και αναφέρει:

Μπορεί κάποιοι να διαφωνείτε πολιτικά μαζί του, άλλοι να διαφωνείτε …κάθετα και οριζόντια στο πολιτικό προφίλ και στυλ του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως ο Άδωνις επέδειξε την μεγαλύτερη ευαισθησία στα προβλήματα και αιτήματα του ν. Κιλκίς.
Κι αν ρωτήσετε πόθεν η ευαισθησία ή από πότε μας ήξερε, η απάντηση είναι εύκολη. Μπορεί να μην ξέρει άριστα το Κιλκίς, αλλά ξέρει πολύ - πολύ καλά τον Γιώργο Γεωργαντά.

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 21:45

Γκουντενούδης κατά... «αποστατών»

Συντάκτης:

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, κατά όσων εγκατέλειψαν την παράταξή του και μεταπήδησαν στην παράταξη του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, τα προηγούμενα χρόνια, μιλώντας στη μεγάλη συγκέντρωσή του, όπου παρουσίασε και τους πρώτους 44 υποψήφιους.

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 21:43

Νοσοκομείο Κιλκίς: Τόσο απλά και τόσο... δύσκολα

Συντάκτης:

Δευτέρα πρωί στο πίσω μέρος του κτηριακού συγκροτήματος του Νοσοκομείου Κιλκίς, εκεί όπου ο… κορονοϊός αναστενάζει. Από τότε που ξέσπασε η πανδημία ένα κοντέινερ στήθηκε και περιμένει τους πολίτες που θέλουν ή πρέπει να εξεταστούν. Έξω, στο πουθενά, βρέχει, χιονίζει, φυσάει, περιμένεις στην ουρά για να δώσεις το δείγμα προς εξέταση. Κι όταν η πανδημία ήταν στο φόρτε της, περίμεναν στην ουρά ακόμη και 50 άνθρωποι για εξέταση, ο ένας να κολλάει τον άλλο.

Σελίδα 1 από 597