Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 1:28:56 πμ

Σχόλια

Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 20:53

Μην εφησυχάζουν για το φυσικό αέριο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επειδή άσπρισαν τα μαλλιά μας γράφοντας για το φυσικό αέριο που όλο κι έρχεται και "ξάι κ' έρτεν " (καθόλου δεν έρχεται για τους μη Ποντιομαθείς) μια φιλική συμβουλή σε όσους θέλουν να έρθει. Αποκτήστε απευθείας επαφή με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΔΑ. Προσκαλέστε τα να επισκεφθούν το Κιλκίς και απευθυνθούν στους πολίτες και ενημερώνοντάς τους και απαντώντας σε απορίες τους.

Στην πλατεία του Πολυκάστρου συγκεντρώθηκαν πολλές εκατοντάδες πολιτών νωρίς το βράδυ του Σαββάτου. Για τους αγνοούντες το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή, ίσως να αποτέλεσε έκπληξη το πλήθος των συγκεντρωθέντων. Αλλά ακριβώς ετούτο το πλήθος αποτέλεσε το ηχηρότερο μήνυμα της όλης εκδήλωσης. Περισσότερο κι από όσα είπαν ο κ. Τσερνικούδης και ο δήμαρχος Κ. Σιωνίδης.

Ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Κιλκισιακό με την ανάληψη των ευθυνών της ομάδας από τον επιχειρηματία Λάζαρο Μεταλλίδη.
Οι προσδοκίες είναι πολλές ότι ο ένδοξος σύλλογος της πόλης του Κιλκίς θα αποκτήσει ταχύτερο βηματισμό ενισχύοντας τις δράσις και τις επιτυχίες του.

Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 22:03

Η απειλή παραμένει...

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κι εκεί που απολαμβάναμε την ηρεμία της Τετάρτης στα γραφεία των ΕΙΔΗΣΕΩΝ, μετά το εξαντλητικό διήμερο Δευτέρας-Τρίτης, ιδού που ένας φίλος από τα παλιά ήρθε να μας θυμίσει πως οι δημοσιογράφοι ποτέ δεν εφησυχάζουν.

Ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με ανήσυχους παράγοντες.

Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 22:03

Η απορία του Λάζαρου

Συντάκτης: Eidisis.gr

“Τον ταύρο από τα κέρατα” πιάνει με την ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσλίδα ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής. Διότι αναφέρει όλα εκείνα που νοιώθουν οι συνέλληνες όταν διαβάζουν το “πόθεν έσχες” των βουλευτών μας.

Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 20:45

Τυχαίο;

Συντάκτης: Eidisis.gr

 Ιδού λοιπόν η φετινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κιλκίς Αναγέννηση Πλαγιάς που πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ' Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Κι επειδή τίποτε σ' αυτήν την επιτυχία δεν είναι τυχαίο, ιδού η σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου:

Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 11:47

Καλώς ήρθες Εύη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Καλωσορίζουμε από καρδιάς την εκλεκτή συνάδελφο και φίλη Εύη Σοφιανού η οποία ανέλαβε εργασία στο Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Η Εύη είναι επιτυχημένη δημοσιογράφος με μακρά θητεία στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο και όπως το επώνυμο δηλοί κατάγεται από το Κιλκίς και τη Νέα Σάντα.

Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 21:44

Προσοχή ποιους επιδοτείτε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο πρόεδρος του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση - επισήμανση:
Οι κτηνοτρόφοι ζητούν μια βοήθεια από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης από το ποσό των 150.000.000 €.

Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 19:44

Μαχητικές κλοπές κατά σύστημα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κλέβουν ασύστολα τον κόπο μας. Δεν είναι μια, δεν είναι δυο. Συστηματικά αλιεύουν ειδήσεις από την ιστοσελίδα μας, αυτοί οι μαχητικοί υπέρμαχοι της δεοντολογίας -τρομάρα τους- και κατά τα άλλα παριστάνουν τους συντάκτες-δημοσιογράφους.

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 21:09

Απαντήσαμε και "εντός έδρας" στον κ. Ζήση της Καστοριάς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Πήρε την απάντησή του και μάλιστα εντός της εκλογικής του Περιφέρειας, της Καστοριάς, ο γεωστρατηγικός αναλυτής - βουλευτής της Ν.Δ. Ζήσης Τζημαλάγιας, που ζήτησε τη μεταφορά της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στην Καστοριά, για να αναπτυχθεί η περιοχή της!

Σελίδα 1 από 542