Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 12:24:53 πμ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:57

Αίας Κιλκίς, εγγραφές και έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας βόλεϊ

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ από αύριο Δευτέρα 14/9/2020 .

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα λειτουργίας είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 19:20

Kinesis-Gym LesMills United - Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Les Mills International διοργανώνει ένα παγκόσμιο event, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το LES MILLS UNITED! Το γυμναστήριό μας δεν θα μπορούσε να λείψει, ας μην ξεχνάμε ήμασταν οι πρώτοι, πριν 16 χρόνια που πιστέψαμε στην LesMills και από τότε τα προγράμματα της και ιδιαίτερα το BODYPUMP δεν λείπει από το timetable του γυμναστηρίου μας.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:34

Επίσκεψη πρωταθλητή της πάλης στο Kinesis Fight Club

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την προηγούμενη Παρασκευή στις 11 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε το Kinesis Fight Club ο ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πάλη Γεώργιος Κουγιουτσίδης.
Συνοδεία του ήτανε και  η προπονητική του ομάδα που αποτελούνταν από τον Θέμη Ιακωβίδη και τον Ιωάννη Παναγιωτίδη.
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 11:42

Κίνηση "ματ" από τον Κιλκισιακό με Άγγελο Ζαζόπουλο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σε κίνηση "Ματ" προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης! Έδωσε τα χέρια με τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο για να αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Ομίλου και Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:36

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, ευχαριστεί τον Γεώργιο Πελίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο. Κιλκισικός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Γεώργιο Πελίδη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα αυτούς τους 4 μήνες, ως Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και γενικότερα του συλλόγου.

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 08:52

Φιλική «εξάρα» για την «Ίντερ» του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Έχοντας σε ίσες αποστάσεις τις γραμμές της, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδι από τον άξονα στο πρώτο μέρος και από τα πλάγια στο δεύτερο ημίχρονο, η "Ίντερ" του Μιχάλη Αναστασιάδη σημείωσε φιλική νίκη με 6-0 απέναντι στους Μπέμπηδες.

Μέρα με τη μέρα το επίπεδο των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίες συνδυαστικές ενέργειες.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 21:18

Κούπα Κιλκίς: Ας μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ (μέρος 2ο)

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης.

Πρόκειται για τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Συμμετέχουν, βρίσκονται παντού, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της μηχανής της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Ίδρωσαν όσο κανείς τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκαν, δίνοντας ό τι είχαν προκειμένου να ανταπεξέλθουν. Οι εποχές άλλωστε που άντεχαν περισσότερο από 40 λεπτά στον ίδιο ρυθμό έχουν περιέλθει προ πολλού. Είναι ωστόσο γερά σκαριά και αντέχουν.

Το KilkisiakosTV εγκαινιάζει την πιλοτική του λειτουργία με την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00!

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 10:15

KilkisiakosTV και πρώτη μετάδοση την Κυριακή με την Πλαγιά

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία του KilkisiakosTV! Έπειτα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, σας φέρνουμε στο γήπεδο και κοντά στους παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας, μέσω του KilkisiakosTV!!! Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους αγώνες της ομάδας της πόλης μας, μέσω διαδικτύου!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 22:25

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στους 5ους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας συμμετείχε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με εξαιρετικές επιδόσεις, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία Ε Αρχαρίων Παίδων
- η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου με τον ίππο Kassandra, 6η θέση.

Σελίδα 1 από 356