Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 8:17:58 μμ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξή τους στο δυναμικό της ομάδας.

Φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων της Γουμένισσας και βετεράνων του ΠΑΟΚ και της Γρίβας οργανώθηκε με επιτυχία. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό -κοινωνικό χαρακτήρα καθώς οργανώθηκε για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Γρίβας Χρήστου Κόϊου 35 χρόνων που πάσχει από καρκίνο.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 21:02

Αλέξανδρος Κιλκίς: Αυλαία στις προπονήσεις

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την Κυριακή 28 Ιουνίου η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησε τη Τελετή Λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μια χρονιά εντελώς διαφορετική με όλα όσα συνέβησαν στον κόσμο.

Μια χρονιά όμως που οι μικροί ήρωες βγήκαν νικητές!

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 23:13

Η Α.Ε. Πολυκάστρου το 1970

Συντάκτης: Eidisis.gr

Πάνω: Καρακασίδης Γιάννης(+), Κουτσουβέλας Κώστας (+), Ξεμιτούδης Γιώργος, Καραβάς Κώστας, Κατούδης Γιώργος, Αθανασιάδης Γ., Χαρτοματσίδης (παράγοντας) Δεβετζόπουλος Παύλος (παράγοντας)(+).

Κάτω: Μουρατίδης Γιώργος, Τσανεκίδης Μάκης, Καραγιαννίδης Ηλίας, Τσαλικόπουλος Δημήτριος, Μπέλλης Γιώργος.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 22:24

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Baby Swimming στον Αλέξανδρο Κιλκίς.
Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο οι αθλητές και αθλήτριες της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς που αγωνίστηκαν στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 (Παμπαίδων & Παγκορασίδων) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών και ήταν ο πρώτος αγώνας μετά την πανδημία του κορονοιού.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 11:58

Αναγέννηση Πλαγιάς: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, για την συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού της Αναγέννησης Πλαγιάς, ενόψει της αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021, από τους υπευθύνους της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 20 Ιουνίου 2020, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά, με 5 αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως ακολούθως:

Το Σάββατο 20/6 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 του ομίλου που συμμετέχουν οι ομάδες του Κιλκίς, στα Γιαννιτσά. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, τηρήθηκαν μέτρα ασφαλείας ενώ η συμμετοχή ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές ενώ και οι αθλητές προερχόντουσαν από μεγάλη αποχή. Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε το κριτήριο πρόκρισης για τους ομίλους του Πανελληνίου να είναι ο ένας αυτός αγώνας όπου από όλα τα διασυλλογικά θα προκριθούν οι 8 καλύτερες επιδόσεις, με όποιες αδικίες αυτό συνεπάγεται.

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 22:23

Στην Αναγέννηση Πλαγιάς ο Σωκράτης Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στην Αναγέννηση Πλαγιάς, που θα εκπροσωπήσει την νέα αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 τον νομό Κιλκίς στην Γ' Εθνική Κατηγορία, θα αγωνίζεται ο 23χρονος κεντρικός μέσος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ.

Ο Σωκράτης Παπαδόπουλος έχει αγωνισθεί στην μέχρι σήμερα πλούσια καριέρα του στις ομάδες: Α.Π.Ε.ΛΑΓΚΑΔΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.

Σελίδα 1 από 347