Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 11:28:47 πμ
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 23:55

Μαζί και τώρα για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

opekepe
Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς Ν. Κιλκίς (Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση τύπου:
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Συνεταιρισμού και το προσωπικό με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει σας ενημερώνει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από τις 6 ΜΑΪΟΥ 2014 οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίςμπορούν να συμπληρώνουν τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ (πρώην Ε.Α.Σ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ / οδός : Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).
Είναι γνωστό ότι στο έργο των δηλώσεων πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί φορείς – παράγοντες και για το συμφέρον των αγροτών-παραγωγών και κτηνοτρόφων μας καθώς επίσης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την έγκαιρη πληρωμή τους, να εξετάζεται η ιδιότητα και η ακεραιότητα του φορέα που σας προσεγγίζει. Κυρίως δε από φυσικά πρόσωπα που ισχυρίζονται ακόμη ότι είναι υπάλληλοι της Ενωσης ενώ ταυτόχρονα διαδίδουν ότι η Ενωση έκλεισε και δεν υφίσταται πια.
Ως παλαιός και έγκυρος φορέας ζητούμε να μας δείξετε την εμπιστοσύνη σας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις σας.

Συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αγροτικός Συνταιρισμός Ν. Κιλκίς παρότι δεν έχει ο ίδιος πύλη στο ΟΣΔΕ, κατόρθωσε δια της συνεργασίας του με τις δυο ιδιωτικές εταιρείες που έχου τη σχετική νομιμοποίηση, να ξαναμπεί στο παιχνίδι των δηλώσεων, στο οποίο άλλωστε  διαθέτει πλούσια εμπειρία από τα περασμένα χρόνια, όταν και σήκωσε με επιτυχία το βάρος της πολύπολοκης αυτής εργασίας.
Αυτό είναι εξάλλου και το νόημα της ανακοίνωσης προς τους αγρότες.