Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 4:39:48 μμ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 19:37

Κορωνοϊού... συνέχεια!

H επιλογή τού "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" άρα "ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ" είναι μονόδρομος στο δύσβατο δρόμο που περπατάμε όλοι μαζί.

 

Οι επιλογές μας είναι γνωστότατες. Βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα, φυσικά με μάσκες, κρατώντας τις αποστάσεις, χρησιμοποιώντας αντισηπτικό και αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό.

Ο φόβος, ο πανικός και κυρίως η επιπολαιότητα – ιός δεν υπάρχει – διογκώνουν το πρόβλημα και φέρνουν συνεχή εμπόδια, τα οποία αφουγκραζόμαστε ήδη καθημερινά με τις απώλειες συγγενών και φίλων. Ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών μας με υπομονή και επιμονή. Όσοι ανήκουμε στην ευπαθή ομάδα των καρκινοπαθών συμβουλευόμαστε τους ογκολόγους μας, και μόνον αυτούς.

Το "ταξίδι" μας ξεκίνησε πριν δυο μήνες και ένας Θεός ξέρει πόσο θα διαρκέσει. Ας ήμαστε συνετοί και προσεκτικοί. Η πίστη και η αισιοδοξία ας είναι οι κυρίαρχες δυνάμεις μας. Στους αγώνες και στις μάχες που δίνουμε και καλούμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε, ας φανούμε γενναίοι. Και όταν θα έρθει η πολυπόθητη ΝΙΚΗ, βγαίνοντας στο ξέφωτο, ας ήμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο λαβωμένοι, σωματικά και ψυχικά. 

Στους γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων, και ειδικά των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας καθώς και των Κέντρων Υγείας Πολυκάστρου και Δροσάτου, ας τους προσφέρουμε αμέτρητες προσευχές και άλλες τόσες προσοχές.

Εμείς ναι, αυτά...ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ!

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΛΕΣΙΩΤΟΥ

Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»