espa pkm

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2025, 10:24:23 πμ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 20:09

Και ο Δημήτρης Κουτούλας – Πολυτσάκης με το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Με τη Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συμπορεύεται και ο Δημήτρης Κουτούλας – Πολυτσάκης και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για να εισφέρει με τις δυνάμεις του στη συνέχιση του μεγάλου δημοτικού έργου που έχει παραχθεί με θετικό πρόσημο για τον τόπο μας.

 

Ο Δημήτρης Κουτούλας – Πολυτσάκης κατάγεται από το Ανθόφυτο και είναι δικηγόρος.

Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του πάνω στο οικονομικό δίκαιο και στο ναυτικό ασφαλιστικό δίκαιο στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα Queen Mary του Λονδίνου. Παράλληλα παρακολούθησε πανεπιστημιακά σεμινάρια στην Ουτρέχτη για το φορολογικό δίκαιο.

Ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς από το 2015 -2019 και από το 2022 ορίστηκε υπεύθυνος εξωτερικών σχέσεων και ειδησεογραφίας στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς.

Είναι νομικός σύμβουλος της κομματικής οργάνωσης ΝΔ στο Κιλκίς ως επίσης και του υπό εκκαθάριση Αγροτικού Συνεταιρισμού Παιονίας.

Είναι Γραμματέας στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ‘’Νηρέας.

Είναι εθελοντής σε υπηρεσίες καθαριότητας Ανθοφύτου και μέλος της Λέσχης Αιμοδοτών Κιλκίς

Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.