Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 3:35:10 πμ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2019 12:15

Με Δημήτρη Τσαντάκη η Βάγια Σκαρλάτου

Συντάκτης:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΒΑΓΙΑΝΗΣ (ΒΑΓΙΑ).

Η Βαγιανή (Βάγια) Σκαρλάτου είναι μια ακόμα δυναμική γυναικεία παρουσία που κάνει τη διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με τον υπ. Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Αυθόρμητη, ειλικρινής και συνέχεια χαμογελαστή, έρχεται με τον αέρα της ανανέωσης και της δύναμης που χρειάζεται το Κιλκίς.

 

Η Βάγια Σκαρλάτου είναι μητέρα δύο κοριτσιών και μένει μόνιμα στο Κιλκίς. Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, ενέργεια, ευθύτητα και ειλικρίνεια. Χαρακτηριστικά που την κάνουν να πρωταγωνιστεί όπου κι εμφανίζεται. Σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις και έχει εργαστεί επί πολλά έτη σε κατάστημα εστίασης. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης. Άνθρωπος της βιοπάλης, προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και αποφάσισε να αγωνιστεί δυναμικά για πρώτη φορά στην αυτοδιοίκηση. Άνθρωπος του διαλόγου και της συνεργασίας και πολύ κοινωνική, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

Η δυνατή μας παράταξη αγκαλιάζει ολόκληρη την κοινωνία μας με απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας, με επιστήμονες, με ελεύθερους επαγγελματίες, με νέους και έμπειρους στην αυτοδιοίκηση. Προχωράμε με σιγουριά για το Κιλκίς και τα χωριά που αγαπάμε.

Καλωσορίζουμε τη Βάγια Σκαρλάτου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο, στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους συνοδοιπόρους, για το μέλλον του Κιλκίς μας. Η νίκη των ανθρώπων της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς είναι κοντά.