Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, 5:18:58 μμ

Αυτοδιοίκηση

Έκκληση προς τους πολίτες να επιλέξουν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική επικοινωνία για την εξυπηρέτησή τους από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid 19.

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδήμων στις πολιτικές υγείας για να αντιληφθεί ότι η κτιριακή κατάσταση και ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Κιλκίς είναι αποκαρδιωτική τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους.

Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 20:48

Σε πόσα σπασμένα πόδια...

Συντάκτης:

Οι φωτογραφίες είναι απολύτως εύγλωττες. Στην επάνω το σπασμένο καπάκι του φρεατίου της ΔΕΥΑ Κιλκίς καραδοκεί για να σπάσει πόδια, κεφάλια εκείνων των άτυχων που δεν θα το δουν και θα το πατήσουν.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Κοινότητα Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας πραγματοποίησε δωρεάν rapid τεστ κορωνοϊού σε δημότες της περιοχής στον αύλειο χώρο της Κοινότητας Γουμένισσας, σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 19:52

Πινελιές ανανέωσης και ομορφιάς στην πόλη του Κιλκίς

Συντάκτης:

Στην αντικατάσταση του αστικού εξοπλισμού προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς σε κεντρικά σημεία της πόλης του Κιλκίς δίνοντας μια νότα ανανέωσης και αισθητικής στο δημόσιο χώρο.

Να ληφθούν άμεσα έκτακτα μέτρα από την Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας για την ενίσχυση του συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας και την υποστήριξη επαγγελμάτων και επιχειρήσεων που πλήττονται από τα lockdown.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και όπως επιβάλλει ο νόμος, σήμερα 29 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του κ.Χρήστου Δραγανίδη, 1ου αναπλ. μέλους της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας με τον συνδυασμό «Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 13:22

Σιωνίδης: Κρίσιμες οι στιγμές, τηρήστε τα μέτρα

Συντάκτης:

Δήλωση-έκκληση του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας:

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής που επέδειξε ο Ελληνισμός.