Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020, 9:40:23 πμ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 11:05

Σιωνίδης προς Γκουντενούδη: "Σταματήστε την πολιτική μικρότητα"

Συντάκτης:

Ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, απαντά στην επιστολή και στις κατηγορίες που κατέγραψε κατά της δημοτικής αρχής ο πρώην δήμαρχος, Χρήστος Γκουντενούδης, τονίζοντας:

"Κύριε Γκουντενούδη, προφανώς  έχετε μπερδέψει την έννοια της αντιπολίτευσης με την «πολιτική μικρότητα» και την «μανία καταδίωξης».

 

Είναι το λιγότερο ντροπή να ψεύδεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τη δημόσια υγεία.

Στην ανακοίνωση σας της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020, θέλοντας να κατηγορήσετε  τη διοίκηση αναφέρατε ότι: « Άλλωστε, χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι παρότι ήδη είχε παραλάβει τις σχετικές μάσκες και τα παγούρια, δεν φρόντισε να τα μοιράσει στις σχολικές εγκαταστάσεις πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε  τα εξής:

Οι μάσκες παρελήφθησαν στο Κιλκίς από τον αντιδήμαρχο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, Αθανάσιο Τζούρτζο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν όλοι οι διευθυντές των σχολείων ότι μπορούν να τις παραλάβουν  την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το πρωί, όπως και έγινε.

Τα παγούρια παρελήφθησαν στον δήμο την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι και  από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διανομή τους.

Το προσωπικό του δήμου υπερέβαλλε εαυτόν προκειμένου να διανείμει τα υλικά το ταχύτερο δυνατόν και το ευχαριστούμε ειλικρινά για τον ζήλο και την διάθεση που επέδειξε.

Οι ενέργειες  και οι προσπάθειες που καταβάλαμε για την αποτελεσματική προετοιμασία των σχολικών μονάδων προκάλεσαν την έγγραφη ευχαριστήρια αναφορά του διευθυντού της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Μαρκαδά.  

Κύριε Γκουντενούδη, αναμένουμε η πολιτική μικρότητα που επιδεικνύεται το τελευταίο διάστημα, ειδικά σε θέματα που απαιτούν σύνεση και μεγαλοψυχία, να σταματήσει προς όφελος του δήμου και των δημοτών".

Ο δήμαρχος Παιονίας

Κώστας Σιωνίδης