Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 4:09:13 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Παλαιού Αγιονερίου» εκφράζει τη θλίψη της για τον Δημήτρη Ιωαννίδη, πρόεδρο της κοινότητας Μαυρονερίου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια με την επάρατη νόσο.

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 11:59

Η Τέχνη Κιλκίς διεκδικεί για τη Γυναίκα

Συντάκτης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με αφορμή τον εορτασμό της  Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας εύχεται σε όλες τις γυναίκες, σε όλες  τις αγωνίστριες των ίσων ευκαιριών  χρόνια πολλά και καλή δύναμη.

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 20:12

Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids σε ρυθμούς αποκριάς

Συντάκτης:

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και σίγουρα διαφορετικές από τις άλλες χρονιές. Μικροί και μεγάλοι φορώντας αποκριάτικες στολές και μάσκες ξεφάντωναν σε πάρτι μασκέ, συμμετείχαν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις και παρελάσεις, τιμώντας το έθιμο της αποκριάς. Για φέτος όλα θα αλλάξουν, παίρνοντας πρωταρχικό ρόλο η ασφάλεια.

Το ΚΔΒΜ 2 Επιμορφωτική Κιλκίς σας ενημερώνει ότι o φορέας του ENI CBC MED Programme διοργανώνει με αφορμή τον εορτασμό για την Ημέρα της Γυναίκας το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Women entrepreneurs: an essential factor to achieve real gender equality in the Mediterranean”. Η εκδήλωση αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τις γυναίκες επιχειρηματίες.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαμε το θλιβερό άγγελμα του θανάτου, του φίλου και συναδέλφου μας, Δημήτρη Ιωαννίδη.

Ο ήπιων τόνων χαρακτήρας του και το πηγαίο χαμόγελό του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους τους συναδέλφους.

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 12:03

Ευχαρτιστίες Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου

Συντάκτης:

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου, μέσα στο κλίμα του έμπονου αισθητού αποχωρισμού από τον εκδημήσαντα προς Κύριον μακαριστό Ποιμενάρχη της Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κυρό Εμμανουήλ, μετά την κηδεία του σκηνώματός του, εκφράζει δημόσια ευλαβώς σεβαστικές ευχαριστίες προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως και προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μέριμνα της σεπτής εκπροσωπήσεώς τους.

Επικήδειος λόγος του Μητροπολίτη Γουμενίσσης Δημητρίου στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ:

"Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του Μητροπολίτη Κιλκίς, στην  οικογένεια του και τους οικείους του".

Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ

Το KΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος βάζει πλώρη για τον Παγκόσμιο Ρομποτικό Διαγωνισμό!
Παρά τις δυσκολίες, τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στην προσπάθεια μας και την αγάπη μας, να κάνουμε το καλύτερο εφικτό!

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-3-2021)

Σελίδα 1 από 471