Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 6:58:28 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Tο ανώτατο δικαστήριο στη Νέα Υόρκη ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν καθώς κάνει λόγο για «μη δίκαιη δίκη».

Η υπόθεση του Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε να κάνει με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σεξουαλικών εγκλημάτων σε μια εντυπωσιακή ανατροπή στην υπόθεση που γιγάντωσε το παγκόσμιο κίνημα #MeToo.

Συνελήφθη 37χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη και χρηματική ποινή ύψους 700.000 ευρώ για παράνομο τζόγο.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 19:30.

Πολιτική συζήτηση και οργανωτικό σχεδιασμό έχει προγραμματίσει για σήμερα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Διευρυμένη Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Ευόσμου – Κορδελιού αναμένεται να συνεδριάσει στις 19:30 στο δημαρχείο Ευόσμου.

Ακούμε συνέχεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει πλέον ο ΕΟΠΠΥ στους πολίτες αυτής της χώρας, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

25χρονη κοπέλα μας έστειλε νωρίτερα την δικιά της εμπειρία για μια εξέταση που χρειάστηκε να κάνει σε γυναικολόγο για πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Για το ερχόμενο Σάββατο 27 Απριλίου ορίστηκε τελικά το παιχνίδι ΚΟΥΠΑ Κιλκίς – Ολυμπιακός Βόλου που είχε διακοπεί …λόγω βροχής την Κυριακή. Η έντονη βροχόπτωση έφερε νερά μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί η αναμέτρηση!

Ο καύσωνας συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη – 30 νεκροί από τη ζέστη από την αρχή της χρονιάς

Στην Ταϊλάνδη συνεχίζεται ο καύσωνας ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάνει σήμερα γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ τριάντα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα από την αρχή της χρονιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Ο πρόεδρος Ζελένσκι συναντήθηκε στο Κίεβο με με τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών – Έκανε έκκληση για αυστηροποίηση των κυρώσεων

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συναντήθηκε στο Κίεβο με τον Βρετανό υπουργό Οικονομικών Τζέρεμι Χαντ και έκανε έκκληση για αυστηροποίηση των κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας ώστε να μην μπορεί η Μόσχα να τις παρακάμπτει.

Με δεκάδες μαύρα δελφίνια γέμισε μια παραλία στην Αυστραλία, με τις πιθανότητες να καταφέρουν να κρατηθούν στη ζωή να είναι ελάχιστες.

Από τα μαύρα δελφίνια που εξόκειλαν σε ακτή της Αυστραλίας τα 26 ήταν ήδη νεκρά, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πάρκων και Πανίδας της πολιτείας Δυτική Αυστραλία, η οποία απέστειλε εσπευσμένα στην περιοχή «εργαζόμενους σε υπηρεσίες προστασίας της φύσης, ειδικούς των επιστημών της θάλασσας και κτηνιάτρους».

Η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης διοργανώνει τουρνουά αλληλεγγύης με φιλανθρωπικό σκοπό.

Ειδικότερα, στο τουρνουά θα συμμετέχουν η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που θα παίξουν μπάλα για καλό σκοπό ώστε να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης Συκεών.

Συμπεράσματα από την έρευνα της Opinion Poll για το iefimerida.gr για την αξιολόγηση των πρώτων 100 ημερών των νέων Δημοτικών Αρχών στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και τους πολιτικούς συσχετισμούς ενόψει ευρωεκλογών.

Σελίδα 1 από 18133