espa pkm

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2026, 4:30:37 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (05-9-2026)

Το καλοκαίρι κλείνει δυναμικά για τους Aidos, την ομάδα κρουστών τη Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς, με συμμετοχές στο 3ο Φεστιβάλ Νέας Μεσήμβριας και στη 2η Λευκή Νύχτα Κατερίνης.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2026 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από τον Στέφανο Παραστατίδη, την Ευαγγελία Λιακούλη, τον Μιχάλη Τζελέπη και τον Χρόνη Μακρίδη, θα πραγματοποιήσει ολοήμερη επίσκεψη στον Νομό Κιλκίς.

 Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς του πρωτογενούς τομέα και επισκέψεις σε μονάδες μεταποίησης:

Ο νέος φωτισμός ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Ευρωπού και το στέγαστρο προστασίας του κεραμικού κλιβάνου αποδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά.

Στην ανάκληση της απόφασης για παραχώρηση δημοτικής έκτασης στη ΔΕΥΑ Παιονίας, που βρίσκεται εντός της αμπελουργικής ζώνης της Γουμένισσας, ώστε η δημοτική επιχείρηση να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό πάρκο, προχώρησε η δημοτική αρχή Παιονίας.

Την ΕΠΑΣ Μαθητείας και το ΚΠΑ2 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο Κιλκίς επισκέφθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η Υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην περιοχή.

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρεία του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς προέκυψε, μετά την παραίτηση του Αναστάσιου Καπνίδη από τη θέση αυτή.

kapnidis-anastasios.jpg

Ο κ. Καπνίδης

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου εξέλεξε νέο πρόεδρο τον Νίκο Τοπαλίδη, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν γενικός γραμματέας.

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026 13:53

Στελέχωση Μεικτών Ομάδων ΕΠΣ Κιλκίς (Κ-14 & Κ-16)

Στα πλαίσια της στελέχωσης των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση αξιολόγησης στο Δημοτικό Στάδιο ΚιλκίςΣάββατο 12 Σεπτεμβρίου  2026.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς–Παιονίας, στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας και συνεργασίας του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, προσκάλεσε και υποδέχθηκε την Πέμπτη 03.09.2026 τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Νίκο Τράκα, καθώς και εκλεγμένους συναδέλφους από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς καλεί τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους, να συμμετάσχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΡΑ 18:00 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Σελίδα 1 από 21343