Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 4:48:41 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ο 35χρονος Γερμανός.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 35χρονου Γερμανού παιδόφιλου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη και ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό και βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη των εργατικών σωματείων στην Λέοντος Σοφού.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «Ούτε στους Αμπελόκηπους ούτε πουθενά, τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά», είναι δύο από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων, που εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς με αφορμή την έξωση ενός χαμηλοσυνταξιούχου.

Με ανοιχτή  επιστολή τους 17 πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς εκφράζουν την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, τον δασάρχη Κιλκίς Γιώργο Βούρτσα και τις δασικές υπηρεσίες για τη συμβολή τους στην απόφαση να επιτραπεί η υλοτομία γάβρων, πουρναριού και φουντουκιάς αμβλύνοντας έτσι το πρόβλημα της θέρμανσης των κατοίκων των οικισμών τους, όπως αναφέρουν.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής επετείου του Πολυτεχνείου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Α2 και Β2 με συνοδούς καθηγητές τις  κ. Π. Καλπάκα, και Α. Μπαδήλα και τον κ. Ν. Καρακάση την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν το  Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Α/Τ "Βέλος".

Μετά την επικύρωση των αρχαιρεσιών της 13ης Νοεμβρίου 2022 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου  συνεδρίασαν στις 23 Νοεμβρίου 2022 και το νέο δ.σ. συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Από την 33η Ταξιαρχία Πολυκάστρου ανακοινώθηκε πως από 5 έως και 7 Δεκεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί εκπαίδευση Μονάδων στην περιοχή ΟΡΕΟΒΙΤΣΑ, ανατολικά του χωριού ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ:

«Στην παραπάνω περιοχή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά το προαναφερόμενο διάστημα η κίνηση και παραμονή προσωπικού, οχημάτων και ζώων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Επισήμως, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στην Κίνα έχει φθάσει τους 5.232 νεκρούς επί συνόλου 297.516 μολύνσεων με συμπτώματα.

Ο αριθμός των κρουσμάτων του SARS-CoV-2 που επιβεβαιώθηκαν σε 24 ώρες έσπασε σήμερα ρεκόρ στην Κίνα, σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσιοποίησαν οι αρχές, οι οποίες πασχίζουν να ανακόψουν την εξάπλωσή του επιβάλλοντας εξαιρετικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα, προχωρώντας σε μαζικές εξετάσεις και απαγορεύοντας τις μετακινήσεις.

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας τηςΙνδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 408 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Τα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 5.881.

Πέντε θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας με 1,35 δισεκ.

Η διάσωση του παιδιού στην Τσιάντζουρ, στο δυτικό τμήμα της ινδονησιακής νήσου της Ιάβας, γέννησε ελπίδες πως μπορεί να βρεθούν ζωντανοί κι άλλοι παγιδευμένοι στα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν όταν χτύπησε ο σεισμός.

Αναζητείται από τις Αρχές ο 30χρονος οδηγός.

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο μαύρο Skoda, το οποίοι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.