espa pkm

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2026, 6:30:47 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Εκατοντάδες χιλιάδες Νοτιοκορεάτες βγήκαν στους δρόμους της Σεούλ σε μια από τις μεγαλύτερες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα, ζητώντας την παραίτηση της προέδρου Παρκ Γιουν-Χε λόγω της εμπλοκής της σε σκάνδαλο.
Το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της Daily Mail με σαφή προσπάθεια σπίλωσης των δικαστών που αποφάσισαν ότι το Κοινοβούλιο της Βρετανίας πρέπει να έχει λόγο στο Brexit προκάλεσε την αντίδραση της LEGO.

Η δανέζικη εταιρεία αποφάσισε να κόψει τις διαφημίσεις από το συγκεκριμένο έντυπο, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της εκστρατείας Stop Funding Hate.
Ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος, αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας το άρθρο του πρωθυπουργού και τις αναφορές του στην οικονομία.

Πηγή: Το Βήμα
Ένα άτομο τραυματίστηκε από σφαίρες όπλου στη διάρκεια διαδήλωσης κατά της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιστατικό συνέβη στο Πόρτλαντ της πολιτείας Όρεγκον στη διάρκεια της τρίτης νύχτας διαδηλώσεων. Μεγάλη ομάδα πολιτών διέσχιζε τη γέφυρα Μόρισον την ώρα που ακούστηκε ο θόρυβος από όπλο.

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ εξήγγειλαν τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, ξεκινώντας από την ερχόμενη Τρίτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες αποφάσισαν στάσεις εργασίας τις παρακάτω ημέρες:

  • Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.
Τα τελευταία χρόνια οι δημοσκοπήσεις σκοντάφτουν όλο και συχνότερα στην προσπάθεια να βρουν ποιος θα κερδίσει τις εκλογές.

Η περίπτωση των εκλογών στις ΗΠΑ και η νίκη του Τραμπ -έστω και αν η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε στη λαϊκή ψήφο- έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος και βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής, Γιώργος Γεωργιάδης. Πάλεψε για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο καταλήγοντας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου κατασχέθηκαν σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε πάνω από 11,5 κιλά κάνναβης.
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια.

 

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 58χρονου ημεδαπού, για κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Σε καλό κλίμα και με τα Ηνωμένα Έθνη να διαπιστώνουν σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες, ολοκληρώθηκαν στο Μοντ Πελερέν της Ελβετίας οι διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη-Ακιντζί για το Κυπριακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυπριακής κυβέρνηση Ν.

Άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπό τον τίτλο, «Με σταθερά βήματα για την ανάκαμψη και τη δημοκρατία», δημοσιεύεται στο φύλλο της Εφημερίδας των Συντακτών το Σάββατο.

«Δεν μπορούμε ούτε πρόκειται να αφήσουμε πίσω εκείνους που χτυπήθηκαν περισσότερο από τα 6 χρόνια κρίσης και άγριας λιτότητας» δεσμεύεται ο πρωθυπουργός και υπογραμμίζει: «Η Ιστορία ποτέ δεν θυμάται την Αριστερά για τα εύκολα, μα για να βγάλει το φίδι από την τρύπα».