Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ποιοι ψήφισαν τον Τραμπ: Τα δημογραφικά μίας κάλπης «σοκ»
Για τις 30 Νοεμβρίου η δίκη Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκτό Εφετείο της Λαμίας, μετά από πολλαπλές αναβολές, άρχισε σήμερα, Τετάρτη.
Μαξίμου για ΗΠΑ: Ημασταν έτοιμοι και για Τραμπ και για Κλίντον
Συγχαρητήρια μηνύματα Καμμένου-Κοτζιά για την εκλογή Τραμπ
Ο ίδιος σημειώνει ότι η θέση του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου είναι σημαντική.
Πρακτική άσκηση φοιτητών στην ΑΝΚΙ
Με δεδομένο ότι είναι πολλοί οι Κιλκισιώτες φοιτητές που φοιτούν σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα συναφή με τις εν γένει δραστηριότητες της Αναπτυξιακής Κιλκίς, οι οποίοι έχουν την ανάγκη αλλά και την επιθυμία για μια ουσιαστική και χρήσιμη πρακτική άσκηση, η εταιρεία αναπτύσσει πρόγραμμα συνεργασίας με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα ιδρύματα που συμμετέχουν στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση» 2014 - 2020, με σκοπό να προσελκύσει φοιτητές και να τους απασχολήσει στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.
Το πορτραίτο του νέου προέδρου των ΗΠΑ κ.Τραμπ
Ξεκίνησε ως Δημοκρατικός το 1987 και μέχρι σήμερα άλλαξε «στρατόπεδα», από τους Δημοκρατικούς στους Ρεπουμπλικανούς και αντίστροφα, παραπάνω από μία φορά!
Σύντομη αναδρομή σε σταθμούς της ζωής του νέου προέδρου των ΗΠΑ από το AFP:
Γιούνκερ-Τουσκ καλούν Τραμπ σε συνάντηση
Ο διεθνής Τύπος την νίκη Τραμπ - οι 7 πολιτικές Ομπάμα που ίσως ανατρέψει
Το πρωτοσέλιδο των New York Times: Ο Τραμπ θριαμβεύει. Ο μεγιστάνας αουτσάιντερ καταλαμβάνει την προεδρία προκαλώντας σοκ στην Κλίντον.
The front page of The New York Times, Nov.
BBC: Οι πέντε λόγοι της νίκης του Τραμπ
Στις 30 Νοεμβρίου η δίκη Κορκονέα για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκτό Εφετείο της Λαμίας, μετά από πολλαπλές αναβολές, άρχισε σήμερα, Τετάρτη.