espa pkm

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2026, 9:34:45 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

«Κανείς δεν το προέβλεψε αυτό», δήλωσε ο Κρις Μάθιους του MSNBC. «Δεν γνωρίζω ούτε μία δημοσκόπηση που να έδειχνε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είχε μία τέτοια βραδιά», αναγνώρισε ο Τζέικ Τάπερ του CNN.
Έξι ψηφοφόροι στη μικρή πόλη Ντίξβιλ Νοτς της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ ψήφισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανοίγοντας την πιο αμφίρροπη και αμφιλεγόμενη εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ. Προηγήθηκαν οι τελευταίες προεκλογικές εμφανίσεις των δύο μονομαχων σε ταλαντευόμενες πολιτείες για την προσέλκυση των αναποφάσιστων και πλέον ήρθε η ώρα της κρίσης.

Το πρωτοσέλιδο των New York Times: Ο Τραμπ θριαμβεύει. Ο μεγιστάνας αουτσάιντερ καταλαμβάνει την προεδρία προκαλώντας σοκ στην Κλίντον.

The front page of The New York Times, Nov.

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 13:50

Το πορτραίτο του κ.Τραμπ


Ξεκίνησε ως Δημοκρατικός το 1987 και μέχρι σήμερα άλλαξε «στρατόπεδα», από τους Δημοκρατικούς στους Ρεπουμπλικανούς και αντίστροφα, παραπάνω από μία φορά!

Σύντομη αναδρομή σε σταθμούς της ζωής του νέου προέδρου των ΗΠΑ από το AFP:
Νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η ταυτότητα του άτυχου άνδρα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, αλλά, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 25 με 30 ετών.
Τα συγχαρητήριά του στον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ έστειλε μέσω twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η θέση του Ελληνοαμερικανού Γιώργου Παπαδόπουλου είναι σημαντική.
«Μέσα μας έχουμε και τον καλό και τον κακό λύκο. Και νικάει αυτός που ταΐζουμε περισσότερο. Παλιά ινδιάνικη παροιμία» σχολίασε ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε ότι οι εξελίξεις στις αμερικανικές εκλογές ήταν ένα «τεράστιο σοκ».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ARD η φον ντερ Λάιεν επεσήμανε: «Πιστεύω ότι ο Τραμπ γνωρίζει ότι αυτή δεν ήταν μια ψήφος υπέρ εκείνου, αλλά μάλλον μια ψήφος κατά της Ουάσινγκτον, κατά του κατεστημένου».
Εμφανώς συγκινημένος ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίστηκε ενώπιον των οπαδών του που φώναζαν «USA, USA».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από την Κλίντον. Μας συνεχάρη όλους για τη νίκη μας.
Έξι ψηφοφόροι στη μικρή πόλη Ντίξβιλ Νοτς της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ ψήφισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ανοίγοντας την πιο αμφίρροπη και αμφιλεγόμενη εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ. Προηγήθηκαν οι τελευταίες προεκλογικές εμφανίσεις των δύο μονομαχων σε ταλαντευόμενες πολιτείες για την προσέλκυση των αναποφάσιστων και πλέον ήρθε η ώρα της κρίσης.