Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βρώμικο πόλεμο κατά της Αχτσιόγλου καταγγέλλει ο Κατρούγκαλος
Το περιουσιακό στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη-Ακιντζί
Με διαβουλεύσεις επί του περιουσιακού συνεχίζονται την Τρίτη στο Μοντ Πελερέν της Ελβετίας οι διαπραγματεύσεις Αναστασιάδη-Ακιντζί για την επίλυση του Κυπριακού.
Η συνάντηση του προέδρου της Κύπρου με τον τουρκοκύπριο ηγέτη ξεκίνησαν στις 10:00 (ώρα Ελλάδας), παρουσία του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, της ειδικής αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, των διαπραγματευτών των δυο πλευρών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, και των αρμοδίων των δυο πλευρών για το περιουσιακό.Ημέρα κρίσης στις ΗΠΑ: Αμφίρροπες και αμφιλεγόμενες εκλογές (Συνεχής ενημέρωση)
Μόσχα: Αποκλείει αμερικανούς διπλωμάτες από τις ρωσικές εκλογές
Φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Κάρυστο
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην Κάρυστο, στην περιοχή Σχίζαλη. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο, μέσα σε χαράδρα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.
Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεσή της 34 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 αεροσκάφη.
Ημέρα της κρίσης στις ΗΠΑ: Αμφίρροπες και αμφιλεγόμενες εκλογές
Σακκάς - Σεϊσίδης απολογούνται για τις «γιάφκες της Μαγνησίας»
Σε απολογία καλούνται αιφνιδιαστικά την ερχόμενη Πέμπτη στον ειδικό ανακριτή για θέματα ενόπλων οργανώσεων κ. Ευτύχιο Νικόπουλο οι δύο αντιεξουσιαστές Κωσταντίνος Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης. Η κλήση αυτή φέρεται να αφορά αποτυπώματα των δύο αναρχικών που βρέθηκαν σε κινητά αντικείμενα σε καταλύματα στη Μαγνησία τα οποία έχουν συνδεθεί με το μεικτό σχήμα αντιεξουσιαστών και ποινικών με τη συμμετοχή των Γιώργου Πετρακάκου, Σπύρου Χριστοδούλου, Γρηγόρη Τσιρώνη και άλλων.
Θεραπεύοντας ψυχικά με την βοήθεια των ζώων
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Ημερίδα διοργανώνεται το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο Επιστημονικός Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου (ΣΥΜΕΠΕ) «βρίσκεται πίσω» από αυτήν την εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται (από τις 10 π.