Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Η αστυνομία τίμησε τη μνήμη του προστάτη της Άγιου Αρτέμιου
Με λαμπρή Θεία Λειτουργία και δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου και Νικολάου Κιλκίς η Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο.
Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως, ενώ αμέσως μετά αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΑΔΕΔΥ Κιλκίς: Υποσχέσεις ακούμε Απόφαση δεν βλέπουμε
Το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο αίτημα του δημοσιουπαλληλικού κόσμου για μη ανατροπή του καθεστώτος παραμεθορίων περιοχών.
Σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Γάγος και ο γεν. γραμματέας Αχιλλέας Καλεμκερίδης αναφέρονται τα εξής:
Διεθνές τεστ για τη γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού
Μεγάλο διεθνές φιλικό κι ένα αξιόπιστο τεστ για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού αποτελεί το φιλικό παιχνίδι που έκλεισε τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου όταν θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο στις 5 το απόγευμα την Τιβερίγια Στρούμνιτσας!
Ο κ. Κωτάκης και οι παίκτριές του σας περιμένουν στο Στάδιο για να συμπαρασταθείτε στην ομάδα μας στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος!
"Κάτι κινείται" στον χώρο των μικρο- χρηματοδοτήσεων σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς
Εκατοντάδες άνεργοι και επιχειρηματίες έχουν σπεύσει να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στο πλαίσιο του έργου “microSTARS”, το οποίο έχει στο επίκεντρό του τις μικροχρηματοδοτήσεις και υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).
Καζαντζίδης: Η φετινή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
To Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης προς το ελληνικό καταναλωτικό κοινό για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου 2016 – Aπριλίου 2017.
Oι φετινές τιμές είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές, καθώς η τιμή εκκίνησης είναι τα 92 λεπτά το λίτρο, πολύ αυξημένη σε σχέση με την τιμή που έκλεισε τον Μάιο του 2016 που ήταν 64-66 λεπτά το λίτρο. Η τιμή εκκίνησης πέρσι ήταν 85 λεπτά το λίτρο. Φέτος, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης αυξήθηκε κατά 50% σε σχέση με την περσινή χρονιά (από 0,23 σε 0,28 €. Αύξηση 0,05 € ανά λίτρο). Το γεγονός αυτό θα πλήξει ακόμη περισσότερο την τσέπη των νοικοκυριών, σε συνδυασμό με τις φορο-ληστρικές επιδρομές από άλλους φόρους (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, Τέλη κυκλοφορίας, τιμές ειδών πρώτης ανάγκης κτλ.) που ήδη απορροφούν εξολοκλήρου το ήδη πενιχρό εισόδημά τους.
Στην τουρκική Εθνοσυνέλευση έρχεται το προεδρικό σύστημα
Ισπανία: Τον Ραχόϊ ενέκριναν για πρωθυπουργό οι σοσιαλιστές
Η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφές από την καταιγίδα στο Μεσολόγγι
Τη σχετική απόφαση έλαβε ο γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, μετά από αίτημα του περιφερειάρχη Δ.
Αλέξης Τσίπρας: Η απόφαση του ΣτΕ θα είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση
Οι αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα
Το ΚΚΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Τη μέρα που η κυβέρνηση ξεκινάει τη συζήτηση με τους «θεσμούς» για το νέο χτύπημα στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιλέγουν να αντιπαρατεθούν γύρω από το προσφιλές τους και ταυτόχρονα αποπροσανατολιστικό ζήτημα της διαπλοκής, προκειμένου να κρύψουν την ταύτισή τους στα αντεργατικά μέτρα του 3ου μνημονίου.