espa pkm

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, 10:21:35 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Νέα σεισμική δόνηση στα Γιάννενα, αυτή τη φορά τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών και για ακόμη μια φορά προκάλεσε ανησυχία στην περιοχή μετά των σεισμό των 5,5 Ρίχτερ.
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεδρίασή της την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.

Όπως ανέφεραν, απαιτούν από την ελληνική πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας.
Επιβεβαιώνεται από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και άλλων κρατικών υπηρεσιών το σχέδιο άφιξης του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα τον ερχόμενο Νοέμβριο, που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.

«Μετέτρεψαν την έρευνα για μια τραγική ιστορία σε σόου δίχως νόημα. Δημιούργησαν βεβαιότητα για εξιχνίαση της υπόθεσης χωρίς ουσιαστικά στοιχεία, αγνόησαν δεδομένα των πολύμηνων ερευνών ελλήνων αστυνομικών, άρχισαν να κατηγορούν χωρίς καμιά τεκμηρίωση αποβιώσαντες κατοίκους του νησιού, συγκέντρωσαν αμφιλεγόμενες μαρτυρίες με αμοιβή 13.000 ευρώ, προχώρησαν σε σειρά άστοχων ερευνών, μίλησαν για ατύχημα, αλλά υπαινίχθηκαν εγκληματική συγκάλυψη και συμπεριφέρθηκαν στη χώρα μας με τη λογική.
Ω, πόσο θύμωσαν οι μουχλιασμένοι κριτικοί για το βραβείο Νομπέλ στον Μπομπ Ντίλαν! Τι κατακραυγή από την «ακαδημία» - όχι από τη σουηδική, αλλά από την παγκόσμια ακαδημαΐκή εκκλησία της λογο-τεχνολογίας.

Η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, για το απόγευμα της Τρίτης.

Ένοπλος κρατά ομήρους 15 ανθρώπους σε σούπερ μάρκετ στο προάστιο Φόρεστ των Βρυξελλών, όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT μετέδωσε ότι η ομηρία που βρίσκεται σε εξέλιξη ακολούθησε αποτυχημένη απόπειρα ληστείας.
Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα την εκτέλεση πρίγκιπα, μέλους της βασιλικής οικογένειας των Αλ Σαούντ, για τη δολοφονία πολίτη.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Τούρκι μπεν Σαούντ μπεν Τούρκι μπεν Σαούντ Αλ Καμπίρ εκτελέστηκε επειδή πυροβόλησε και σκότωσε έναν Σαουδάραβα μετά από καβγά.
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 02:50

Η πρώτη ήττα του Αλέξη Τσίπρα


Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έπληξε τον πυρήνα της πολιτικής στρατηγικής του Αλ. Τσίπρα αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν δικαστές και στην Αθήνα. Με την απόφαση να γίνουν παραδεκτές οι προσφυγές των τηλεοπτικών καναλιών δημιουργεί ανατροπή στα δεδομένα στο πεδίο της πολιτικής.

Η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, για το απόγευμα της Τρίτης.