Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συγγνώμη για τα σεξιστικά σχόλια κατά των γυναικών ζητά ο Τραμπ
Τυφώνας Μάθιου: 5 νεκροί στη Φλόριντα, 842 στην Αϊτή - σε συναγερμό Τζόρτζια και Καρολίνα
Μάκης Βορίδης: «Σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές»
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε το Κιλκίς τα ξημερώματα
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τα ξημερώματα το Κιλκίς.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η δόνηση σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα του Σαββάτου και το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10χλμ.
Όπως αναφέρει το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης τοποθετείται στα 8χλμ. νοτιοδυτικά του Κιλκίς.
Ενας δικτάτορας που αγαπούσε το σινεμά
Στο 13 ο μέσος όρος για να περάσουν οι μαθητές τάξεις στο γυμνάσιο
«Οπλα, εκρηκτικά και υλικά... μακιγιάζ» στην παρακολούθηση Καραμανλή
Κολομβία: Κυβέρνηση και FARC δεσμεύονται να διατηρήσουν την κατάπαυση πυρός
Καθηλωμένα από την Κυριακή τα αεροπλάνα, απεργούν οι ελεγκτές
Στο έδαφος θα είναι από την Κυριακή καθηλωμένα τα αεροπλάνα στα ελληνικά αεροδρόμια, λόγω των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που κήρυξαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Μετά την σημερινή άκαρπη συνάντησή τους με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη και τον διοικητή της ΥΠΑ Κ.
Κυκλώνας Μάθιου: Παρέλυσε η Φλόριντα στις ΗΠΑ
Την ώρα που τα σωστικά συνεργεία αποκτούν πρόσβαση στις πληγείσες περιοχές, διαφορετικές υπηρεσίες δίνουν διαφορετικούς αριθμούς.