espa pkm

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026, 4:14:44 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 01:50

O Chrome θα βάλει μπλόκο στο Adobe Flash

Με μία μάλλον αναμενόμενη κίνηση η Google, πρόκειται να απενεργοποιήσει την αυτόματη αναπαραγωγή Flash από τον Chrome, στη συντριπτική πλειοψηφία των δικτυακών τόπων, προς το τέλος του έτους.

Ήδη η Google έχει σταματήσει την αυτόματη αναπαραγωγή «μη ουσιώδους» περιεχομένου Flash -κυρίως διαφημίσεων- στον Chrome.
Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή ο οποίος είχε εντοπισθεί νεκρός σε κατάσταση σήψης πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη.

Τα νέα στοιχεία προέκυψαν από την ιατροδικαστική έρευνα καθώς ο νεαρός έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων υλοποίησε το διάστημα Μάρτιος - Απρίλιος 2016 βιωματικά εργαστήρια που απευθύνονταν σε μαθητές Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Το Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο διάλογο για τα ζητήματα της κοινωνικής οικονομίας και τη σύνδεση τους με το χώρο της κοινωνίας των πολιτών.

Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Οι Πολιτικοί Πρόσφυγες του Δ.Σ.Ε.», την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις 7:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση της Ιωάννας Στεφανίδου: «Με τη σκέψη στην Πατρίδα».

Παρασκευή 13 Μαίου 1916, λίγο πριν από τις 10 εκείνου του πρωϊνού  σαράντα γερμανοί ιππείς πέρασαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, διάβηκαν και το γεφύρι της Κούλας, και προχωρούν προς το οχυρό Ρούπελ. Πίσω τους ακολουθούσαν κατά τετράδες δύο συντάγματα βουλγάρικου πεζικού. Είναι φανερό πως βαδίζουν σε φάλαγγα πορείας και όχι σε τάξη μάχης, για να παραλάβουν και όχι να καταλάβουν το οχυρό.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών & Κοινωνίας της Πληροφορίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων & Συνταξιούχων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας (ΟΤΕ) Νομού Κιλκίς διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Η ιστορία των Τηλεπικοινωνιών & Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Το «Εργαστήρι Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς» οργανώθηκε από άτομα που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους και έχουν σκοπό τη μετάδοση της φωτογραφικής γνώσης, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Το άρθρο που θα διαβάσετε, διακρίνεται για το τεράστιο ειδικό βάρος του, καθώς αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας ενός ψυχολόγου αξιωματικού, που διαχειρίστηκε και αποφάνθηκε για τις πιο μεγάλες και συγκλονιστικές υποθέσεις που σόκαραν και προκάλεσαν σύγκορμα ρίγη οργής και αποτροπιασμού στο πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια.

Στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 7/5. Μετά τις επιτυχία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Σφυροβολία γυναικών από την Ειρήνη Νοταρά στην πρώτη φάση στην Δράμα , οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και το Σάββατο με έναν αθλητή και μια αθλήτρια.