espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 1:45:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η συναυλία των Eagles of Death Metal τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου στο Bataclan του Παρισιού διακόπηκε από τις σφαίρες των χειρότερων τρομοκρατικών επιθέσεων στη γαλλική πρωτεύουσα, που έκτοτε έχουν καθορίσει ολόκληρη τη χώρα και έχουν φέρει το φόβο των επιθέσεων σε όλη την ήπειρο.
Την πεποίθησή του ότι δεν ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα καταλήξει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα, για έναν απλό λόγο: «Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πως το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά, δεν είσαι παρουσιαστής ριάλιτι».
Σχετικοποιεί το Πεκίνο «ισχυρισμούς» σε διεθνή ΜΜΕ πως έχουν εγκατασταθεί αντιπυραυλικά συστήματα σε νησιά στις διαφιλονικούμενες περιοχές της Νότιας Σινικής Θάλασσας, λέγοντας πως πρόκειται για «κατασκευασμένες αναφορές δυτικών μέσων».

Ο κινέζος ΥΠΕΞ ανέφερε πως οι δυτικοί δημοσιογράφοι «θα έπρεπε να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στους φάρους που χτίζει η Κίνα στην περιοχή, διευκολύνοντας την παγκόσμια ναυτιλιακή κίνηση».
Νέα συγκέντρωση κατά της δημιουργίας hotspot πραγματοποιούν το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής.

Συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα μέλη του συντονιστικού κατοίκων των δήμων Δέλτα και Ωραιοκάστρου θα συγκεντρωθούν στο δημοτικό στάδιο Ν.
Κατά του κλεισίματος των ελληνικών συνόρων τάχθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε πολιτικά αποδεκτό, η Ε.Ε. να συνεργαστεί με μία τρίτη χώρα προκειμένου να κλείσει να σύνορα ενός κράτους - μέλους».

«Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξουν διπλές πλειοψηφίες», δηλαδή μια πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) που θα είναι για τα εύκολα νομοσχέδια και άλλη μια που θα στηρίζει στα δύσκολα και θα εντάσσεται σε αυτήν και η ΝΔ.

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 11:50

Ενας Σκορσέζε... ροκ εν ρολ στην TV

Ο Μάρτιν Σκορσέζε και το ροκ εν ρολ; Είναι ένας έρωτας που κρατάει 60 χρόνια τώρα. Ξεκίνησε σε μια κινηματογραφική αίθουσα το 1955, όταν ο πατέρας τού έφηβου τότε σκηνοθέτη τον πήγε να δει τη «Ζούγκλα του Μαυροπίνακα», του Ρίτσαρντ Μπρουκς.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν συνομίλησαν τηλεφωνικά για το Συριακό, εκφράζοντας την «ανησυχία» τους για τις ρωσικές επιδρομές και τις συριακές επιχειρήσεις βόρεια του Χαλεπιού, σύμφωνα με το γραφείο του Ερντογάν.

Έναντι 2,2 εκατ. ευρώ αγοράστηκε από αμερικανό συλλέκτη, σε δημοπρασία στο Παρίσι, ένα αντίγραφο από εκμαγείο του φημισμένου γλυπτού του 19ου αιώνα «Το Φιλί», που φιλοτέχνησε ο γάλλος γλύπτης Ωγκίστ Ροντέν.

Την πεποίθησή του ότι δεν ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα καταλήξει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα, για έναν απλό λόγο: «Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πως το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά, δεν είσαι παρουσιαστής ριάλιτι».