Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εμβολιασμό κατά της γρίπης συνιστά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος
Το παρασκήνιο της συνάντησης Πατριάρχη Μόσχας και Πάπα
Μπλόκαρε η επίμαχη διάταξη για τα μεταπτυχιακά στα ΑΕΙ
Εκπαιδευτικά προγράμματα και τον Φεβρουάριο στο Παιδικό Μουσείο
Δανία: Σε ισχύ ο νόμος περί κατάσχεσης τιμαλφών από πρόσφυγες
Συρία: Μαζική έξοδος προσφύγων από το Χαλέπι
Σήμα κινδύνου από την UNHCR για τα παιδιά στη «Ζούγκλα του Καλαί»
Φύλακας εργοστασίου πυροβόλησε επίδοξο κλέφτη
Λακωνία: 80χρονος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ
Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και ο δράστης που συνελήφθη πυροβόλησε τρείς φορές και τραυμάτισε στο χέρι και στο πόδι την υπάλληλο.
Σε έλεγχο όσοι διασχίζουν πεζή την Ηρώδου Αττικού
Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω της επίσκεψης υπουργών ξένων χωρών, αλλά και εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν το πρωί.